Άκρα του τάφου σιωπή από το Μαξίμου για τις χλιδάτες διακοπές του Τσίπρα μετά την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι (Photos)

Άκρα του τάφου σιωπή από το Μαξίμου για τις χλιδάτες διακοπές του Τσίπρα μετά την εκατόμβη νεκρών
Την ίδια στιγμή που έχει προκληθεί σάλος από τη δημοσίευση φωτογραφιών από τις χλιδάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα πέρυσι το καλοκαίρι τόσο το Γραφείο του Πρωθυπουργού όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ τηρούν σιγήν ιχθύος.
Σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, στο twitter,  οι οποίες φέρεται να δείχνουν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να κάνει διακοπές με κότερο το καλοκαίρι του 2018.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να αναφέρεται καθημερινά στην μάχη που δίνει η Κυβέρνησή του υπέρ των πολλών και όχι της ελίτ, διακρίνεται σε δύο φωτογραφίες πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, οι οποίες φέρεται να είναι τραβηγμένες το καλοκαίρι του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι και πριν το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη για την περίφημη έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.
Άκρα του τάφου σιωπή από το Μαξίμου για τις χλιδάτες διακοπές του Τσίπρα μετά την εκατόμβη νεκρών
Σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, φαίνεται ο πρωθυπουργός να κάνει διακοπές σε θαλαμηγό, απολαμβάνοντας ως «γνήσιος αριστερός» τις ανέσεις του σκάφους αλλά και τη χλιδή που αποπνέουν τα πούρα που συνηθίζει πλέον να καπνίζει όταν θέλει να ηρεμήσει και να ξεφύγει από την ένταση της καθημερινότητας.
Ωστόσο, το πλέον κρίσιμο θέμα που έρχεται στο προσκήνιο, είναι ότι οι φωτογραφίες φέρεται να έχουν τραβηχτεί μετά την τραγωδία με τους 101 νεκρούς στο Μάτι και σε μία περίοδο όπου ο πρωθυπουργός «αγνοείτο».
Άκρα του τάφου σιωπή από το Μαξίμου για τις χλιδάτες διακοπές του Τσίπρα μετά την εκατόμβη νεκρών
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος στο οποίο πέρασε αυτές τις χαλαρές στιγμές ο Αλέξης Τσίπρας – εάν είναι ο ίδιος όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και όχι κάποιος που του μοιάζει – ανήκει σε γνωστή εφοπλιστική οικογένεια και – όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων – ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε αυτό πριν καταπλεύσει στην Ιθάκη για το περίφημο τέλος των μνημονίων.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς το Μαξίμου δεν έχει βγάλει καμία σχετική ανακοίνωση προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις εν λόγω φωτογραφίες και να ξεκαθαρίσει αν όντως αυτός που διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι ο πρωθυπουργός, πότε βρέθηκε σε αυτό και σε ποιον επιχειρηματία ανήκει.
Άκρα του τάφου σιωπή από το Μαξίμου για τις χλιδάτες διακοπές του Τσίπρα μετά την εκατόμβη νεκρών
«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε στο Twitter φέρνοντας στο προσκήνιο τις επίμαχες φωτογραφίες.
Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου, αναδημοσίευσε την ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, ζητώντας απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος.
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ρωτά σε ποιόν ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας. «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» χαρακτηριστικά γράφει.