Η ιστορία της Τζένιφερ Λόπεζ πίσω από το πράσινο Versace και η Google! (Φωτό–Βίντεο)

Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ διηγείται όλη την ιστορία πίσω από την εμφάνιση με το φόρεμα-ζούγκλα του οίκου Versace.
Η Τζένιφερ Λόπεζ, στο επεισόδιο της νέας σειράς του YouTube «Moments of Fashion», εξηγεί πώς το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν «η μεγαλύτερη fashion στιγμή της» και μιλά
για το γεγονός πως η ανάγκη του κοινού να το ψάξει στο Διαδίκτυο γέννησε το… Google Images. Το συγκεκριμένο λουκ ήταν της τελευταίας στιγμής, καθώς εκείνο το διάστημα ήταν πολύ απασχολημένη με τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Γάμος του Εραστή μου» με τον Μάθιου ΜακΚόναχι. Η στιλίστριά της την εποχή εκείνη, η Άντρεα Λίμπερμαν, έφερε μόνο δύο επιλογές για την Λόπεζ και μάλιστα επειδή το πράσινο φόρεμα είχε ξαναφορεθεί την συμβούλεψε να μην το βάλει.
Η μεγαλύτερη ανησυχία της ήταν «αν το στήθος μου θα έφευγε από την θέση του και θα αποκαλυπτόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατομμυρίων θεατών». Αλλά χάρη στις πολλές ταινίες διπλής όψης, αυτό το θέμα λύθηκε. «Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή κινδύνου. Ήταν τόσο σταθερά κολλημένο το στήθος μου σε αυτό, που δεν θα υπήρχαν ατυχίες» εξηγεί.

Μόλις η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, μπορούσε να νιώσει την αντίδραση του κοινού, καθώς όλα τα βλέμματα και οι κάμερες στράφηκαν επάνω της. «Ξαφνικά, άρχισε να ακούγεται ένα ελαφρύ μουρμουρητό. Και σκέφτηκα ότι είμαστε στα Grammy. Θα πρέπει να ήταν κάποιος διάσημος πίσω μας» λέει γελώντας. «Ακολούθησε χαμός. Τα φλας άρχισαν να αστράφτουν με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Υπήρχε μια έντονη δραστηριότητα. Αναρωτήθηκα τι στο καλό συνέβαινε. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν για το φόρεμα».
Αν και τραγουδίστρια λέει ότι ήταν μια «θλιβερή μέρα» γιατί τελικά δεν κέρδισε κανένα Grammy εκείνο το βράδυ, το επόμενο πρωί υπήρχε στο εξώφυλλο σχεδόν κάθε ταμπλόιντ εφημερίδας στην χώρα επειδή φορούσε εκείνο το φόρεμα. «Και στην άκρη του εξωφύλλου, σε μια μικρή φωτογραφία ήταν ο Σαντάνα που είχε κερδίσει 11 βραβεία Grammy. Κι εγώ αυτό που σκέφτηκα ήταν ‘Αυτός ο άνθρωπος μόλις έσπασε ρεκόρ αλλά οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για το φόρεμά μου’» λέει γελώντας. «Ήταν το πιο τρελό πράγμα. Αλλά σου δείχνει την δύναμη της μόδας». (instanews.gr)
Δείτε το video…

 Αρχική Σελίδα