Σάββατο, Ιουνίου 29

«Ραγίζει» καρδιές: Παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της μία μέρα πριν πεθάνει

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η συγκινητική κίνηση της Maia Falwasser, η οποία παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Navar Herbert, μία μέρα πριν από το θάνατό του, στην Αυστραλία.
Ο 22χρονος είχε όγκο στον εγκέφαλο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το βράδυ Τρίτης, μία μέρα μετά το γάμο  με τη Maia.


Η κατάστασή του παρουσίαζε γρήγορη και ανησυχητική επιδείνωση και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν άμεσα.

«Σήμερα η καρδιά μου είναι γεμάτη λύπη. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο, το σύζυγό μου και τον πατέρα του γιου μας. Νιώθω συγκινημένη με την αγάπη που λαμβάνω από φίλους και συγγενείς. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για μένα, αλλά μέσα από την αγάπη τους βρίσκω κουράγιο» αναφέρει η Maia στην πλατφόρμα GoFundMe, όπου άρχισε έρανο μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια Αυστραλίας για να μεταφέρει το πτώμα του άνδρα της στην πατρίδα του, τη Νέα Ζηλανδία όπου είχε ζητήσει και ο ίδιος να ταφεί.



Στο συγκινητικό βίντεο, οι φίλοι και πρώην συμπαίχτες του Navar (σ.σ. ήταν παίκτης του ράγκμπι) φαίνεται να τον ετοιμάζουν πριν από την τελετή, καθώς βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο. Όταν η νύφη φτάνει στο σημείο, στέκεται μπροστά του και εκείνος κρατώντας της, όσο μπορεί, το χέρι, της εκμυστηρεύεται πόσο την αγαπάει.







Στο τέλος του μυστηρίου, οι φίλοι του γαμπρού χορεύουν τον παραδοσιακό θρυλικό χορό «haka» της Νέας Ζηλανδίας προς τιμήν του.



Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι 11 μηνών, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα της Sun.





http://www.ksipnistere.com