Καρκίνος και καρδιακά: Πως δημιουργούνται και πως προλαμβάνονται

karkinos-kai-kardiaka-pos-dimiourgountai-kai-pos-prolamvanontai

Καρκίνος και καρδιακά: Πως δημιουργούνται και πως προλαμβάνονται

Σοβαρά και φλέγοντα ερωτήματα, την απάντηση των οποίων εκθέτουμε έχοντας υπ’ όψη τη φυσιοθεραπευτική άποψη:
1. Γιατί σήμερα σχεδόν κάθε τρεις θανάτους ο ένας προέρχεται από καρκίνο και ο άλλος από καρδιακά ή άλλες χρόνιες οδυνηρές παθήσεις;
2. Γιατί πριν 50 χρόνια ο καρκίνος παρουσιαζόταν μόνο πέρα της ηλικίας των 40 ή 45 ετών, ενώ τώρα παρουσιάζεται και στη βρεφική ακόμα ηλικία;

3. Γιατί πριν 100 χρόνια σύμφωνα με τις επιστημονικές στατιστικές οι θάνατοι από καρκίνο ήταν λιγότεροι από 1% ενώ σήμερα έχουν φθάσει τα 33%;
4. Γιατί με όλη την πρόοδο της ορθοδόξου φαρμακευτικής και της χειρουργικής επιστήμης να μην λύνεται αλλά μάλλον να περιπλέκεται το σοβαρότατο ζήτημα της υγείας μας;
Να κτίζονται συνεχώς και μεγαλύτερα νοσοκομεία, να εφευρίσκονται κάθε λίγο και δραστικότερα φάρμακα και εντούτοις να θερίζεται ο κόσμος τόσο άγρια από τον καρκίνο και τα καρδιακά, σε σημείο που να μην είναι κανένας απολύτως βέβαιος για την διατήρηση της πολύτιμης υγιείας και της ζωής του;

Οι απαντήσεις που δίνουμε είναι βγαλμένες από την μελέτη και την πείρα 35 ολόκληρων χρόνων,

παρακαλούμε δε τους ιθύνοντες στα της υγείας του λαού μας, όπως μελετήσουν και προβληματισθούν επί των εκτεθειμένων απόψεων, προωθώντας με αυτό τον τρόπο την θετική λύση των συνεχώς επιδεινουμένων προβλημάτων της ανακτήσεως και διατηρήσεως της πολύτιμης αιώνιας και φυσικής (και όχι τεχνιτής) υγιείας των συνανθρώπων μας, που είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός στον πλανήτη μας για τον άνθρωπο.
Το ότι οι θάνατοι από καρκίνο πολλαπλασιάστηκαν στον απίστευτο αυτό βαθμό το διαπιστώνουμε από μιά στατι­στική που δημοσιεύτηκε το 1954 και η οποία λέει το εξής:
  • Το 1890 από ένα εκατομμύριο θανάτους μόνο οι 424 προέρχονταν από καρκίνο δηλ. λιγότεροι από 1/2 τοις χιλίοις.
  • Το 1920 πέθαναν από καρκίνο 1166 δηλ. ελάχιστα πάνω από 1 τοις χιλίοις και
  • το 1954 166.000 πέθαναν από καρκίνο, αργότερα λένε ότι ένας στους τρεις θα πεθαίνει από καρκίνο. Και αν συνεχισθεί ο ρυθμός πολλαπλασιασμού των θανάτων από καρκίνο τότε αυτός και τα καρδιακά θα αναλάβουν πολύ σύντομα, το μονοπώλιο των θανάτων.

Είναι λοιπόν, ή δεν είναι φλέγον το ως άνω πρόβλημα

και θα ήταν ανάγκη ή όχι η επιστήμη να αναθεωρήσει και διαφοροποιήσει τις έρευνες και τις μεθόδους όσον αφορά την πρόληψη και θεραπεία των ως άνω ασθενειών δια να πετύχει θετικότε­ρα αποτελέσματα;
Απλώς και μόνο το ότι ο καρκίνος τώρα τελευταία προσβάλλει τόσο συχνά και τα βρέφη και όχι μόνο τους ηλικιωμένους καθώς συνέβαινε προη­γουμένως, αυτό και μόνο δεν είναι εύγλωττον φαινόμενο για την αποτυχία των μέχρι σήμερα σχετικών και επιστημονικών μέσων;
Η εντύπωση πως υπήρχαν και προηγουμένως αρκετά θύματα του καρκίνου, αλλά ήταν δύσκολη η διάγνωσή τους δεν στέκει, γιατί οι όγκοι είναι ένα γεγονός που δεν κρύβεται.
Αλλά γιατί άραγε με όλες τις προόδους του 20ου αιώνα να χρεοκοπήσει κυριολεκτικά σε τόσο επικίνδυνο βαθμό η υγιεία μας;
Την απάντηση για όλα αυτά τα σοβαρά και φλέγοντα ερωτήματα θα την έχουμε αν κατανοήσουμε και ομολογήσουμε πως για όλα φταίει η αφύσικη, ανθυγιεινή και έκφυλη ζωή μας.

Αυτό τονίζουμε τώρα και δεκάδες χρόνια και αυτό απεδείχθη πέρα πάσης αμφιβολίας.

Αυτό ομολογούν οι μεγαλύτεροι και οι πιο σοφοί επιστήμονες, χωρίς να κατορθωθεί να αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η θεωρία, προοπτική και μέθοδος της ορθόδοξου φαρμακευτικής επιστήμης έστω και δια την αποκλειστικά συμπτωματικά θεραπεία των ασθενειών.
Δεν κατεδέχθη ποτέ να κατανοήσει τη φυσιοθεραπευτική άποψη που δεν σταματά μονάχα στο σύμπτωμα αλλά προχωρεί στην ριζική αιτία των ασθενειών που είναι ασυζήτητα η τρομερή τοξαιμία που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τις φυσικές και ολέθριες συνήθειές μας, όσον αφορά την αφύσικη διατροφή και ζωή μας καθώς θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Έως πότε άραγε θα ταλαιπωρείται η ανθρωπότητα με τη συνεχή ανακάλυψη και χρήση δραστικών και συνεχώς δραστικότερων φαρμάκων, με τις τρομερές και επικίνδυνες παρενέργειες, απλώς και μόνο για την προσωρινή υποχώρηση και νάρκωση των πόνων, που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε, με την ανθυγιεινή ζωή μας και την καθημερινή δηλητηρίαση του οργανισμού μας;
Δείτε για παράδειγμα: Στατίνες: Τα επικίνδυνα για την υγεία φάρμακα για την χοληστερίνη 
Πονώ υπερβολικά. Δεν θέλω να πάρω μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη. Τι να κάνω;
Η μεγάλη απάτη του παγκοσμιο-ποιημένου διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius), για καθολικό πόλεμο ενάντια σε όλα τα μικρόβια.

Πώς όμως δημιουργείται η δηλητηρίαση του σώματος η τοξαιμία που είναι πραγματικά το γόνιμο έδαφος για την φιλοξενία και δημιουργία όλων των ασθενειών;

1ον. Με μια μονάχα ματιά στην κοιλιοδουλεία μας, στο ποιόν και ποσόν της τροφής μας,

την ώρα και τον αριθμό των γευμάτων, την εγκληματική προ-παρασκευή και διατήρηση της τροφής, που σκοτώνει κυριολεκτικά όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά της συστατικά παραφορτώνοντάς την με χίλια δύο τοξικά συντηρητικά δηλητήρια, με μιά μονάχα ματιά σ’ όλα αυτά θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε το πως και γιατί τοξινώνεται το σώμα και το αίμα μας.
Δείτε: Τρώμε τουλάχιστον πέντε κιλά συντηρητικά τον χρόνο!
Η διατροφική πλύση εγκεφάλου των τελευταίων ετών και οι τραγικές συνέπειες
MSG: Το αργό δηλητήριο σε συνηθισμένες τροφές που δεν φανταζόμαστε

2ον. Μήπως όμως η μολυσμένη ατμόσφαιρα που αναπνέουμε σήμερα και το ολέθριο κάπνισμα 

δεν συντείνουν και αυτά στην μόλυνση και τοξικότητα του αίματος και του σώματος σε επικίνδυνο σημείο γιά την υγεία μας; θα μου πείτε όμως πως σήμερα με το γενικό βιομηχανικό οργασμό, την αστυφιλία, την πύκνωση του πληθυσμού στις πόλεις, τα καυσαέρια την μόλυνση του φυσικού περιβάλλοντος κλ.π. είναι δυνατόν να ζήσει ο άνθρωπος 100% υγιής; θα μιλήσουμε και γι’ αυτά παρακάτω αφού πούμε και τις άλλες αιτίες της χρεωκοπίας της υγείας μας.
Δείτε: Καπνίζετε; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε!
Βιταμίνες που μας προστατεύουν από τη ρύπανση 

Τί θα έπρεπε να πούμε και για την ακινησία στην οποία καταδικάστηκε ο περισσότερος κόσμος σήμερα;

Τι γίνεται όταν ώρες ολόκληρες, μέρες μήνες και χρόνια ολόκληρα ο άνθρωπος μένει προσηλωμένος στο γραφείο σε μιά καρέκλα και όταν παντού και πάντοτε χρησιμοποιεί το μηχάνημα και το τροχοφόρο σκουριάζοντας έτσι από ακινησία που σκοτώνει κυριολεκτικά τον άνθρωπο;
Δείτε: Καθιστική ζωή και επιπτώσεις στα ζωτικά μας όργανα 
Ενώ από την άλλη: Το περπάτημα μπορεί και προλαμβάνει σωρεία ασθενειών

Προσθέστε και τα ναρκωτικά, τα ποτά, τα ψευδοτονωτικά και

θα βρείτε το λόγο της γενικής δηλητηρίασης και τοξαιμίας του αίματος. Εξετάστε και πόσες ώρες χρειάζεται ο άνθρωπος τον ευεργετικό ύπνο που αποτοξινώνει, ξεκουράζει και αναγεννά το σώμα μας και πόσες ώρες κοιμάται σήμερα.
Δείτε: Όλη η αλήθεια για το αλκοόλ και τις επιπτώσεις του 
Το Red Bull δίνει… μπελά!

Κατανοήστε επιτέλους και τις σεξουαλικές καταχρήσεις με τις οποίες ο άνθρωπος εξαντλεί όλη τη ζωτικότητα του οργανισμού του. Λογαριάστε επίσης και τις ψυχικές τοξίνες, τον θυμό, την στενοχώρια, την αγωνία, την ανυπομονησία, το μίσος, την πλεονεξία, την ζηλοφθονία όλα αυτά τα ποταπά και απάνθρωπα συναισθήματα που σαν ύπουλα ολέθρια σαράκια διαβρώνουν κυριολεκτικά το είναι μας.
Δείτε: Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν… 
Ποια σημεία του σώματος μπλοκάρει η κάθε εσωτερική σύγκρουση δημιουργώντας ποιες ασθένειες

Οταν λογαριάσετε όλα αυτά και κάτι άλλο που θα αναφέρουμε αμέσως παρακάτω, τότε ασφαλώς θα κατανοήσετε τη ριζική αιτία για την οποία ο οργανισμός αναγκάζεται να δημιουργήσει τους όγκους, τα καρδιακά και τις άλλες σοβαρές ασθένειες.

Και τώρα ας έλθουμε σε αυτό το κάτι για το οποίο θεωρούμε πλέον καθήκον μας να μιλήσουμε καθαρά.

Και πρώτα απ’ όλα ας εξετάσουμε τι είναι ασθένεια οξείας μορφής που αναγκάζει τον οργανισμό να παρουσιάσει όλα τα ισχυρά οξεία συμπτώματα, όπως είναι ο πυρετός, οι πόνοι, η διάρροια, ο ιδρώτας, ο βήχας, κλ.π.
Δεν χρειάζεται μεγάλη διαδικασία ούτε και πολλά λόγια για να αποδειχθεί ότι όλα αυτά που διώχνει ο οργανισμός από μέσα με τα ως άνω οξεία συμπτώματα, οι βρωμερές δυσώδεις κενώσεις, οι χολές και η φλεγμονή του εμετού.
Τα ποικιλόχρωμα φλέγματα των ρινοφαρυγγικών οργάνων και των πνευμόνων, ο βρωμερός και ο τοξικός ιδρώτας και τα δυσώδη αέρια δημιουργούνται μέσα μας από δικά μας σφάλματα με τις ανθυγιεινές συνήθειες και την αφύσικη ζωή μας και συνεπώς για να επιζήσουμε είναι απόλυτη ανάγκη να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατό από τα διάφορα κανάλια του σώματος.
Νομίζουμε ότι είναι πλέον καιρός να κατανοήσουμε πως η πάνσοφη, παντοδύναμη και φιλόστοργη μητέρα μας η φύση, έχοντας πάντοτε σκοπό και προοπτική την επιβίωση, κάνει τεράστιες προσπάθειες μέχρι την τελευταία στιγμή για την αυτοκάθαρση του σώματος, καθώς εξηγήσαμε και την αυτοσυντήρηση της ζωής.

Είναι δε το μεγαλύτερο σφάλμα που κάνει ο άνθρωπος, να νομίζει ότι

η φύση φροντίζει να καταστρέψει τη ζωή με τα διάφορα συμπτώματα που αναγκάζεται να παρουσιάσει και τα οποία σαν από ασφαλιστική βαλβίδα εκδιώκουν όλη την τοξικότητα, την βρωμιά και την σαπίλα που εισάγουμε και φιλοξενούμε μέσα μας.
Συμβαίνει το αντίθετο ακριβώς: Ανθρώπινο Σώμα: Μια Εκπληκτική Μηχανή Επιβίωσης 

Μια απλή ανάλυση των όσων εκδιώκει ο οργανισμός με ένα οξύ σύμπτωμα απ’ αυτά που αναφέραμε θα διαπιστώσει αν όλα αυτά τα τοξικά υλικά που απομακρύνονται και που μολύνουν κυριολεκτικά το αίμα και το σώμα θα έπρεπε να απομακρυνθούν ή όχι για την κάθαρση, αυτοθεραπεία και αυτοσυντήρηση της ομαλής λειτουργίας που ονομάζεται ΥΓΕΙΑ, ΖΩΗ.

Εδώ όμως θα έπρεπε να πούμε δυό λόγια για τον πυρετό μονάχα,

γιατί για όλα τα άλλα συμπτώματα είναι γνωστό ότι έχουν σκοπό την αυτοκάθαρση και την αυτοθεραπεία. Ο πυρετός ποτέ δεν δημιουργείται χωρίς να υπάρχει εσωτερική ανάγκη, δυσκοιλιότητα, φλεγμονή στα αναπνευστικά όργανα που πρέπει να ωριμάσει και να εκδιωχθεί (φλέγματα), άλατα και τοξικότης στο αίμα που πρέπει να φύγουν από τα νεφρά με τα βαθύχρωμα ούρα κλπ.
Ολα αυτά χωρίς την θερμοκρασία του υψηλού πυρετού είναι αδύνατο να ωριμάσουν να ξεκολλήσουν και εκδιωχθούν απ’ το σώμα μας.
Ή μήπως δεν είναι γνωστόν ότι οι μεγάλοι επιστήμονες στην Αμερική δημιουργούν υψηλό πυρετό με διάφορα φυσικά και τεχνητά μέσα για την θεραπεία αφροδισίων νοσημάτων, αποστημάτων, αρθριτισμών και άλλων σοβαρών ασθενειών που προέρχονται από μεγάλο βαθμό τοξαιμίας, κάνοντας τις λεγάμενες πυρετοθεραπείες;

Εκείνο λοιπόν που η επιστήμη της υγείας οφείλει να υιοθετήσει αν θέλει να ευεργετήσει την υγεία μας είναι

να βοηθήσει τον οργανισμό στην αυτοκάθαρση, αποτοξίνωση και αυτοθεραπεία, με απλά και φυσικά μέσα κάθαρσης του πεπτικού συστήματος, με φρουτοθεραπείες, κάθαρση του αίματος με ατμόλουτρα μπάνια, ήλιο ζωογόνο, καθαρό αέρα κινησιοθεραπεία, σπόρ, γυμναστική, έτσι που το συντομότερο δυνατό να εκδιώξει ο οργανισμός όλα τα προαναφερθέντα τοξικά, βρωμερά ολέθρια δηλητήρια οπότε ασφαλώς και ο πυρετός και όλα γενικά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν φυσιολογικά και όχι κατασταλτικά, μια που θα έχει επιτευχθεί ο σκοπός και η προοπτική του.
Δείτε: Γαστρεντερικό η Βάση της Καλής Υγείας – Προστατέψτε το
Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων και η σειρά που είναι καλύτερο να γίνονται

Δείτε τις διάφορες μεθόδους φρουτο… θεραπείας, πατώντας εδώ!
και Κάντε ήλιο-ΘΕΡΑΠΕΙΑ χωρίς φόβο και πάθος! 
Τα θαλάσσια μπάνια και οι ιδιότητες τους!
Ποιο πρόγραμμα γυμναστικής ταιριάζει στη δική σας ηλικία;

ενώ στην ενότητά μας, «Αποτοξίνωσις«, θα βρείτε πολλές συμβουλές, τρόπους και συνταγές να απομακρύνετε τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό σας!
Μια απλή διαπίστωση της επανεμφάνισης και επιδείνωσης, πολλάκις των διαφόρων συμπτωμάτων μετά από μια προσωρινή υποχώρηση, κατόπιν εντατικής φαρμακευτικής κυρίως αντιβιοτικής θεραπείας και όλες οι τρομερές παρενέργειες των διαφόρων φαρμάκων, θα πρέπει να πείσουν επιτέλους τον καθένα ότι ποτέ δεν γίνεται ριζική κάθαρση αποτοξίνωση, θεραπεία.

Μάλλον δια της μεθόδου της συμπτωματικής θεραπείας παρεμποδίζεται η φύση

εις το αυτοκαθαρτικό αποτοξινωτικό σκοπό της και όλα τα τοξικά δηλητήρια που θα απομακρύνονταν με τα διάφορα συμπτώματα που δημιουργούνται αναγκαστικώς, εντοπίζονται μέσα μας (μια που δεν τα βοηθούμε ή μάλλον τα εμποδίζουμε από το να εκδιωχθούν) με την ως άνω, επαναλαμβάνουμε αποκλειστικά συμπτωματική θεραπεία.
Ιδού που βρίσκεται η ριζική αιτία της εξαθλιώσεως της πολύτιμης υγείας μας και η δημιουργία των προαναφερθεισών ασθενειών του καρκίνου και των καρδιακών κατά μέγα μέρος.
Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε πως με την αφύσικη και εγκληματική ζωή μας και τις ολέθριες συνήθειες που αναφέραμε, χωρίς ποτέ να φροντίζουμε για την απομάκρυνση της τοξικότητας της σαπίλας και της φλεγμονής μέσα στην οποία φιλοξενούνται όλων των ειδών τα μικρόβια, δημιουργούνται μερικά συμπτώματα ορισμένων ασθενειών οξείας μορφής καθώς είναι τα εντερικά, δερματικά, ο εμετός, ο βήχας, ο πυρετός κλπ. τα οποία αν βοηθηθούν στην καθαρτική τους προσπάθεια φυσικά και όχι κατασταλτικά επαναλαμβάνουμε, τότε θα επιτευχθεί η εσωτερική κάθαρση.
Ετσι, ουδέποτε θα εντοπισθεί εσωτερικά, τόση τοξικότης σε σημείο που να μολυνθεί ολόκληρο το σώμα και να προκληθεί στο αίμα υψηλή πηκτικότης, με αποτέλεσμα τις θρομβώσεις ή να δημιουργηθούν κατ’ ανάγκη εξ ολοκλήρου τοξικά ντεπόζιτα (καθώς είναι όγκοι), με σκοπό τον εντοπισμό, της υπερβολικής τοξαιμίας, με προοπτική την επιβίωση για λίγο έστω, ή πολύ χρονικό διάστημα, αναλόγως.

Ενας άνθρωπος που

  • τρέφεται φυσικά,
  • με υγιεινές συνήθειες,
  • ακολουθώντας τους πανίσχυρους και πάνσοφους νόμους της Φύσης
  • δεν δηλητηριάζεται από την μολυσμένη ατμόσφαιρα (ως το κάπνισμα).
  • Κοιμάται όσο χρειάζεται,
δεν εκφυλλίζεται και δεν εισάγει μέσα του τοξίνες, άλατα, δηλητήρια, είναι απολύτως αδύνατο να φιλοξενήσει μέσα του ή να δημιουργήσει όγκους, καρδιακά ή οποιανδήποτε άλλη ασθένεια.
Αυτά διαπιστώσαμε τώρα και 35 ολόκληρα χρόνια φυσιοθεραπευτικής μελέτης και πείρας με αξιοθαύμαστα, ως γεγονός αποτελέσματα σε χιλιάδες περιπτώσεων. Ομολογούμε ότι ο άνθρωπος και προπαντός του αστικού πληθυσμού σήμερα, είναι δύσκολο να μείνει ανεπηρέαστος από πολλές καταχρήσεις και προπαντός από τη μολυσμένη ατμόσφαιρα των πόλεων.

Πιστεύουμε όμως πως τώρα με τη γενική διαπίστωση του κινδύνου που διατρέχουμε, με την επισήμανση του ολέθριου κινδύνου των καυσαερίων και το διαρκώς προωθούμενο κίνημα διατηρήσεως του φυσικού περιβάλλοντος, θα γίνουν προσπάθειες περιορισμού των καυσαερίων, με ειδικά μηχανήματα και δημιουργία ευεργετικών πνευμόνων καθάρσης της ατμόσφαιρας των πόλεων, με την ανάπτυξη του πράσινου της δενδροφύτευσης, των πάρκων κλπ. έτσι που ν’ αποφεύγεται ο τρομερός πράγματι κίνδυνος μολύνσεων της ατμόσφαιρας.

Μέχρι όμως την ευλογημένη εκείνη στιγμή θα ήταν ευχής έργον,

όλοι γενικά αλλά προπαντός οι κάτοικοι των πόλεων να φροντίσουν πάση θυσία, να μη μολύνονται εσωτερικά με ανθυγιεινές τροφές (τρεφόμενοι τουλάχιστον κατά 3/4 με φρέσκα ή ξηρά φρούτα και λαχανικά), να κινούνται αρκετά κάθε μέρα, και μόλις βρουν την παραμικρότερη ευκαιρία να πετιούνται έξω στο ύπαιθρο, στο βουνό, στο ζωογόνο οξυγόνο και τον ευεργετικό ήλιο, έτσι που να αποζημιώνονται λίγο από την κατ’ ανάγκην επαγγελματική μολυσματική …ζωή τους.
Τελειώνοντας, τονίζουμε ότι αυτά όλα που τα παρακολουθούμε και τα εφαρμόζουμε εμείς για 1/3 του αιώνα και πλέον, δεν είναι άκρα υπερφανατικά ανεφάρμοστα όπως τα αποκαλούν μερικοί. Είναι η στυγνή πραγματικότητα και η πικρή αλήθεια. Είναι η μόνη μέθοδος σωτηρίας της υγείας και της ζωής που σημέρα όλο και περισσότερο φθείρεται.
Είναι η ευεργετική Φυσική Υγιεινή, η ΦΥΣΙΣ και οι πανίσχυροι πάνσοφοι, αλλά και αμείλικτοι νόμοι της, η σωτήριος λέμβος και ο μοναδικός μίτος της Αριάνδης που θα μας βγάλει μέσα από τον κατασκότεινο λαβύρινθο που μας έχει ρίξει η εγκληματική άγνοια, η κοιλιοδουλεία, η ακινησία, ο εκφυλισμός, με μια λέξη η αφύσικη ζωή μας, στο λιμάνι της πλήρους και πολύτιμης, ασύγκριτης ψυχοσωματικής ΥΓΕΙΑΣ και κάθε δυνατής ευτυχίας.
Περισσότερα για την θαυμάσια αυτήν θεραπευτική μέθοδο μπορείτε να δείτε εδώ Φυσικοπαθητική: Η Θεραπευτική Δύναμη της Φύσης
Ενώ το ευοίωνο και πολύ αισιόδοξο είναι πως πλέον από το 2018 η μέθοδος ΔΙΔΆΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ: Φυσικοπαθητική, η “Παραδοσιακή Ιπποκρατική Ιατρική” θα διδάσκεται πλέον στην Ελλάδα 

Δείτε ακόμη τα εξαιρετικά άρθρα που συνάδουν με όλα τα παραπάνω: Μοκίτι Οκάντα: Η πηγή των τοξινών και η αληθινή φύση της ασθένειας.
Η φύση των τοξινών και ο φυσικός τρόπος αποβολής τους από το σώμα (Μοκίτι Οκάντα).
και: Το μυστικό της ιατρικής και της καλής υγείας!
Του Σάββα Σαββίδη
Το είδα: www.oikologoi.gr
proionta-tis-fisis.com