Σάββατο, Ιουνίου 29

Του πήρε την καρδιά: Η φωτό του μεταμφιεσμένου Τσιτσιπά με τη Σάκκαρη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους (φωτό)

1
Θα περίμενε κανείς ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκτός γηπέδων θα ακολουθούσε το παράδειγμα των συναθλητών του και θα έβρισκε…παρηγοριά στην αγκαλιά κάποιου πανέμορφου μοντέλου, όντας νέος, ωραίος και επιτυχημένος.


Αυτό θα το υπέθετε κάποιος που δεν τον ξέρει. Γιατί όποιος τον γνωρίζει αντιλαμβάνεται ότι ο Στέφανος δεν ακολουθεί την πεπατημένη και δεν ενδιαφέρεται για τα φώτα της δημοσιότητας και τις ανούσιες γκλαμουριές.
Η εκλεκτή της καρδιάς του είναι μια κούκλα, μόνο που δεν είναι μοντέλο. Ο λόγος για την Μαρία Σάκκαρη η οποία είναι επίσης μια αθλήτρια-φαινόμενο. Τη σχέση των 2 αποκάλυψε ένα ακόμα γεγονός.
Το απόγευμα της Κυριακής κι ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν ενόψει της έναρξης του Γουίμπλεντον, κάπου στο βάθος κοντά στο κορτ όπου προετοιμαζόταν η Μαρία, σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα να παρακολουθεί διακριτικά τη Σάκκαρη καθισμένος σε μια γωνιά.
ρχικά δεν γίνεται αντιληπτός ποιος είναι ο… μεταφιεσμένος. Ωστόσο λίγο αργότερα, ο άγνωστος αποκαλύπτεται -με νέα φωτογραφία στα social media- καθώς μετά το τέλος της προπόνησης της Σάκκαρη, συνοδεύει την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.
Και από το… σουλούπι αλλά και απ’ το προφίλ είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τον Τσιτσιπά. Θέλει ο Στλεφανος να κρυφτεί και ο έρωτας δεν τον αφήνει…
Του πήρε την καρδιά: Η φωτό του μεταμφιεσμένου Τσιτσιπά με τη Σάκκαρη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους (Pic)