Σάββατο, Ιουνίου 29

Εύη Βατίδου: Κάνω μόνιμα ρετούς στις φωτογραφίες μου

Εύη Βατίδου: Κάνω μόνιμα ρετούς στις φωτογραφίες μου Σε κοσμική εκδήλωση πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Εύη Βατίδου, η οποία απάντησε σε όσα τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Αλλά και μπόλικη δόση χιούμορ. Το πρώην μοντέλο δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει στήσει παπαρατσικό, ενώ κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της.

«Ναι, έχω στήσει παπαρατσικό, τα περισσότερα όμως είναι πιο οργανωμένα πλέον, το λέω και ευθέως. Αυτό το τελείως άκυρο που σε βρίσκουν στο δρόμο και όταν δεν θέλεις καλύτερα να μην συμβαίνει. Δε μου συμβαίνει πια τόσο συχνά», αποκάλυψε αρχικά.
Όσο για το πως αντιδρά στα αρνητικά σχόλια για εκείνη, είπε: «Ζω με τα αρνητικά σχόλια, τα έχω συνηθίσει. Δεν μπορώ να τσακώνομαι συνεχεία. Προτιμώ μην δίνω σημασία. Δε μπορείς να κάνεις και κάτι. Να δημιουργείς συνέχεια προβλήματα; Προτιμώ να μη δίνω σημασία. Άλλες φορές με ενοχλεί, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι».
Η Εύη Βατίδου, όμως, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε αν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της. «Κάνω μόνιμα ρετούς, δεν το τερματίζω. Αλλά εννοείται ότι κάνουμε ρετούς», είπε.newsbeast.gr