Κυριακή, Ιουνίου 9

Η επανάσταση του σεξομανούς Ντόναλντ Τραμπ

Η επανάσταση του σεξομανούς Ντόναλντ Τραμπ
Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά που συμβαίνουν με τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτά στα οποία πρωταγωνιστεί ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ. Και το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ο βαψομαλλιάς γράφει στις κάλτσες του όλα όσα σεξουαλικά σκάνδαλα που του καταλογίζουν. Αν μιλάμε με πολιτικούς όρους,
μάλιστα στο βαθμό της συντηρητικής Αμερικής, τότε το φαινόμενο, εννοώ η συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ, είναι ο ορισμός της αληθινής επανάστασης.
Μοιάζει του κατηχητικού ο θρυλικός πεοθηλασμός στον συνομήλικο Μπιλ Κλίντον (του 1946 και οι δυο) από την αξέχαστη Μόνικα Λεβίνσκι, υπάλληλο στον Λευκό Οίκο. Γαμίκος και ο Κλίντον, πρόεδρος των ΗΠΑ την οκταετία 1993-2001, αλλά αν λάβει κανείς υπ' όψιν όσα γράφονται, όσα χρεώνονται στον απ΄ τον Ιανουάριο του 2017 πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, τότε η Ιστορία οφείλει να τον αναγνωρίσει για τον πολιτικό που ανατρέπει ταμπού κατοχυρωμένα στα χρονικά της Αμερικής.
 Αντιληπτό. Όσο πιο ισχυρή είναι μια χώρα τόσο περισσότερο λειτουργούν στη δημόσια ζωή οι παραδοσιακές ηθικές αξίες. Η κοινωνία στη μείζονα χώρα, που επηρεάζει στρατιωτικά και οικονομικά τον πλανήτη, απαιτεί  πνεύμα συντηρητισμού. Πουριτανισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κάθε υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, και των δυο κομμάτων, επιβάλλεται πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα να πείσει ότι είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενοπηδάει, δεν παίρνει ναρκωτικά, δεν είναι τζογαδόρος, είναι θρησκόληπτος και εκκλησιαζόμενος.
Ο 73χρονος Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζεται ως sex maniac και ο ίδιος με τα λεγόμενα του σχεδόν το... επιβεβαιώνει. Καυχιέται για τις σεξουαλικές επιδόσεις του, μέχρι ότι έχει ανάγκη ένα αντί-Viagra, να παίρνει χάπι που θα τον βοηθά να χαλαρώνει η στύση του. Και για να αποδείξει ότι δεν είναι ρατσιστής, όπως τον κατηγορούν, δεν κρύβει την αδυναμία του στις νέγρες. Υποστηρίζει πως έχει ξαπλώσει με αρκετές μαύρες γυναίκες, τις οποίες δημοσίως αποκαλεί ''σοκολάτες''.
 apodytiriakias.gr...