Κυριακή, Ιουνίου 9

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ, ΔΕΝ...


Από το 2013 το γράφουν, ότι ο πασίγνωστος και συμπαθέστατος παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος έχει παντρευτεί. Τον ερωτικό του σύντροφο. Και ο ίδιος ο Σεργουλόπουλος συνεχώς το διαψεύδει. Προχθές, μάλιστα, η «είδηση» ξαναβγήκε στον αέρα, μάλιστα ότι ο γάμος έγινε στο εξωτερικό, και κρυφά, κι αυτή τη φορά η αντίδραση του «θύματος» ήταν ξεκάθαρη

-Διαψεύδω, οσα γράφονται είναι ανυπόστατα και στερούνται σοβαρότητας, προσβάλλουν την προσωπικότητά μου και την εικόνα, θα καταφύγω στη δικαιοσύνη.
Με το παρδόν! Ποιά είναι η προσβολή σε βάρος του παρουσιαστή, για να μπούμε στο θέμα. Δεν είναι κακό να παντρευτεί κάποιος. Ούτε ο γάμος αν γίνει στο εξωτερικό. Ούτε θίγει τον όποιον αν γουστάρει να κάνει τη δουλειά στο κρυφό, όχι στο χοντρό δημόσιο.
Άλλο ζήτημα, και λάθος, ενα μήντιο να γράφει ψέματα. Άλλο αυτό. Να κάνει... ρεπορτάζ από το πουθενά, από κάτι ανεύθυνο που ψάρεψε. Κι άλλο να επικαλείται κάποιος προσβολή και δυσφήμηση για κάτι που αντικειμενικά δεν στέκει ως προσβολή.
Θεμιτό και απόλυτα σεβαστό να μη θέλει κάποιος, λέμε με αφορμή την περίπτωση Σεργουλόπουλου, να μη ασχολείται ο τύπος μαζί του. Αν, όμως, το κάνει μία φυλλάδα έχει την ευθύνη μόνον αν θίξει την τιμή και την υπόληψη κάποιου. Ο παρουσιαστής δεν λέει ούτε καν αν είναι gay, bisexyal, straight. Ούτε ότι δεν έχω σύντροφο, συντρόφισσα. Λέει μόνο ότι δεν παντρεύτηκα.
apodytiriakias.gr...