Δευτέρα, Ιουνίου 24

GREEKEMPIRE7 : ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

GREEKEMPIRE7
-Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους αναγνώστες της τρικλοποδιάς για την στήριξη στην Ελεύθερη Πατρίδα και στο πρόσωπο μου στις περασμένες ευρωεκλογές.Οι 1426 σταυροί που έλαβα κατά βάση προέρχονται από αυτούς με δεδομένο ότι δεν έκανα ιδιαίτερο προεκλογικό αγώνα και ότι εκάνα ήταν μέσα από την αρθρογραφία μου στην ιστοσελίδα.

-Δηλώνω ότι παραμένω στρατιώτης σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για τον τόπο και κοντά σε αυτό το αγνό πατριωτικό κόμμα την Ελεύθερη Πατρίδα που δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές.
-Ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε διάστημα 40 ημέρων από οικονομικής πλευράς.Παρόλα αυτά συνεχίζουμε τον αγώνα μας και θα είμαστε παρόντες στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και εαν αυτή διεξαχθεί.
-Όσον αφορά την ένωση των κομμάτων του πατριωτικού χώρου,και όπως συμφωνησαμε με την Άννα την Παγκράτη (Σκεπτόμενη Ελληνίδα) που μιλήσαμε σχετικά,ίσως είναι καλύτερα προκειμένου να πάει η Ελευθερη Πατρίδα κόντρα στις αρχές και στις αξίες της που δεν προέκυψε κάποια ένωση.
-Δεν είμασταν παρόντες στις διαπραγματεύσεις και δεν μπορούμε να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι έγινε αλλά εδώ υπάρχει μια εξόφθαλμη προσπάθεια από τόσα κόμματα που συμμετείχαν να καταδείξουν σαν εξιλαστήριο θύμα την Ελεύθερη Πατρίδα.
-Εάν η Ελεύθερη Πατρίδα ήταν το μόνο πρόβλημα γιατί δεν την παραμέρισαν τα υπόλοιπα κόμματα και να ενωθούν μεταξύ τους χωρίς αυτήν.Είδαμε ότι τελικά ένωση δεν υπήρξε οπότε αυτού του τύπου οι αναφορές δεν μας πείθουν.
-Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελεύθερη Πατρίδα δεν ήταν το πρόβλημα.
-Ίσως είχε δίκιο η Ελεύθερη Πατρίδα που έμεινε σταθερή στις απόψεις ότι με παλιά και φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να χτίσεις κάτι καινούργιο.
-Σωστά εαν έγιναν έτσι τα πράγματα έθεσε βέτο σε υποψηφιότητες σαν του Καρατζαφέρη που όλοι ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε στην επιβολή του πρώτου εθνοκτόνου μνημονίου στην πατρίδα μας.
-Και εν τέλει είναι πατριώτες ο Κρανιδιώτης που συμμετείχε στην κυβέρνηση του μνημονιακού Σαμαρά με την νέα δημοκρατία ή είναι πατριώτης ο πρώην χρυσαυγίτης Συναδινός;;
-Ας απαντήσουν σε όλα αυτά και μετά να κατηγορούν οι συγκεκριμένοι.
-Ακόμα ακόμα και η κατηγορία που εκτόξευσαν προς την Ελεύθερη Πατρίδα ότι τορπίλισε την διαδικασία της ένωσης με μοναδικό σκοπό την αυτόνομη κάθοδο της στις εκλογές διαψεύστηκε καθώς η Ελεύθερη Πατρίδα δεν θα κατέβει στις εκλογές.
-Είναι δεδομένο ότι η μη ένωση στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο απογοήτευσε πολλούς και σίγουρα το σύστημα χάρηκε από αυτήν την εξέλιξη.
-Ίσως και αυτός ήταν ο λόγος που ορίσανε τόσο κοντά τις εκλογικές αναμετρήσεις η μια με την άλλη για να μην μπορέσει από πολλές απόψεις ο πατριωτικός χώρος να έχει ισχυρή εκπροσώπηση και βάσιμες ελπίδες εισόδου στην βουλή.
-Συμφωνώ με την Άννα την Παγκράτη (Σκεπτόμενη Ελληνίδα) ότι τα γεγονότα των προφητειών είναι κοντά αλλά όχι τόσο πολύ κοντά όπως λένε μερικοί.Σίγουρα δεν θα αρχίσουνε μέσα στο καλοκαίρι ίσως από φθινόπωρο αλλά και αυτό με επιφύλαξη διότι στις προφητείες ποτέ δεν μπορείς να ορίσεις χρόνους και μόνο ο Θεός γνωρίζει τον ακριβή χρόνο των γεγονότων.
-Ο Ερντογάν έχασε την Κωνσταντινούπολη,αν μη τι άλλο μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που θα έχει πολλά επακόλουθα στις αντιδράσεις τους σε Αιγαίο και νοτιοανατολικη μεσόγειο.
-Για μια ακόμα φορά εικόνες ντροπής στο Θεσσαλονίκη pride που πάλι οι αριστεροί ανθέλληνες νεοταξίτες έπιασαν στο στόμα τους την ιερή μας Πατρίδα.
-Τα πανό που κρατούσανε μόνο ντροπή και απέχθεια μας προκαλούν..
-Άραγε θα επέμβει η δικαιοσύνη κάποια στιγμή για όλα αυτά;;ρητορικό το ερώτημα…
-Η ένταση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει να εξομαλύνεται προς ώρας και ως γνωστών εαν δεν πέσει η πρώτη βόμβα στο Ιράν τα γεγονότα των προφητειών δεν θα ξεκινήσουν.
Επίσης πολύ σημαντικό ότι η αρχή των γεγονότων έίναι και η πτώση του Ερντογάν που αναμένουμε να συμβεί πρώτα σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μόρφου…
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 triklopodia.gr