Τρίτη, Ιουλίου 2

Τσίπρας:«Δε γεννήθηκα πολιτικός, τους ανθρώπους νοιάζομαι»---Όλους τους βόλεψε, συγγενείς, φίλους, κουμπάρους, συμφοιτητές ....

Τσίπρας όπως… Ξανθόπουλος – μεγάλωσε σε μία γειτονιά της Αθήνας και πως εκεί έμαθε ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.

Τσίπρας όπως… Ξανθόπουλος – «Δε γεννήθηκα πολιτικός, τους ανθρώπους νοιάζομαι» | in.gr
Μία ύστατη προσπάθεια να πείσει τους δυσαρεστημένους πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να εμπιστευτούν και πάλι το κυβερνών κόμμα στις 7 Ιουλίου έκανε ο πρωθυπουργός ο οποίος σε ένα δραματοποιημένο βίντεο λίγων δευτερολέπτων υπογραμμίζει πως δεν γεννήθηκε πολιτικός, ότι μεγάλωσε σε μία γειτονιά της Αθήνας και πως εκεί έμαθε ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.

Πριν λίγο καιρό, ο πρωθυπουργός είχε ομολογήσει, ωστόσο, ότι ενώ   οι αριθμοί ευημερούν, υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες που δεν έχουν ακόμη αισθανθεί την έξοδο από τα μνημόνια. Λίγες ημέρες αργότερα, τίποτα δεν τον εμπόδισε να φορέσει και πάλι το αριστερό του προσωπείο και να μιλήσει για την αξία των ανθρώπων που ευημερούν και όχι των αριθμών.
Σήμερα, μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές και ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν ευρεία νίκη της ΝΔ με διαφορά που «αγγίζει» τις 10 ποσοστιαίες μονάδες ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές λέγοντας ότι τώρα αποφασίσουν για τις ζωές τους.
Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook  ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε. «Δεν γεννήθηκα πολιτικός. Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα. Εκεί έμαθα ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι. Όχι οι αριθμοί». Με αυτόν τον σκοπό, πρόσθεσε,  «διαδήλωσα, αγωνίστηκα, ασχολήθηκα με την πολιτική. Ως πρωθυπουργός, τους ανθρώπους νοιάζομαι πάνω απ’ όλα. Για μια Ελλάδα με ανθρωπιά και δικαιοσύνη. Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας».