Κυριακή, Ιουλίου 28

Ολοκληρώθηκε μια προδοσία κι αποκαλύφθηκαν τόσο οι στόχοι όσο και οι προδότες...

Το Πατριαρχείο τής Νέας Ρώμης.

Το χειρότερο και ίσως πιο θλιβερό απ' όλα είναι η εθνική μοναξιά τής Ελλάδας.
Η Ελλάδα εμφανίζεται προδομένη απ' όλες τις πλευρές.
Δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη και την έχουν αφήσει απροστάτευτη στο έλεος των "αρπακτικών" ...
Απροστάτευτη ακόμα και από τους δικούς της ανθρώπους..
Απροστάτευτη απ' όλους όσους είχαν καθήκον να την προστατεύσουν.
Για παράδειγμα, αφέθηκε απροστάτευτη από το Πατριαρχείο Νέας Ρώμης, ενώ είναι προφανές ότι στο θέμα τής Μακεδονίας απολύτως αρμόδιο να δράσει είναι αυτό ...
Πιο αρμόδιο ακόμα και από το ίδιο το ελληνικό κράτος, εφόσον πρόκειται για θέμα που αφορά τις "Νέες Χώρες" τής ανταλλαγής πληθυσμών.
Το Πατριαρχείο θα μπορούσε από μόνο του να επιλύσει το θέμα μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτο τρόπο ...και - για λόγους που το ίδιο γνωρίζει - δεν το έχει κάνει.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι γι' αυτές τις δυνατότητές του; 
Για τον εξής απλό λόγο: ...Το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού" κάποιου φτάνει μέχρι εκεί όπου δεν απειλείται ο "προσδιορισμός" κάποιου άλλου.
Το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού" έχει δηλαδή μια συγκεκριμένη λογική και μπορεί να γίνεται μόνον όταν δεν υπάρχει η περίπτωση της "πλαστοπροσωπίας".
Ό,τι ισχύει για την περίπτωση της "πλαστοπροσωπίας" για τα φυσικά πρόσωπα, ισχύει και για τους λαούς.
Με απλά λόγια μπορείς να αυτοπροσδιοριστείς όπως θέλεις, αλλά δεν μπορείς να πάρεις την ταυτότητα ενός λαού, που ήδη υπάρχει.
Το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού" υφίσταται μέχρι του σημείου εκείνου, που να μην υπάρχει απειλή "πλαστοπροσωπίας" εις βάρος κάποιου άλλου ...
Δικαίωμα του καθενός είναι να "αυτοπροσδιορίζεται", αλλά δεν μπορεί να δηλώνει "Χίλτον" και να πηγαίνει να στρώνεται στα συμβολαιογραφικά γραφεία των κληρονόμων Χίλτον.
Το Πατριαρχείο Νέας Ρώμης είναι το μόνο που έχει στα χέρια του την ελληνική "ταυτότητα" της Μακεδονίας και άρα μπορεί να απειλήσει τους πλαστογράφους ...
Το μόνο που μπορεί ν' αποδείξει με έγγραφα - παλαιότερα της άφιξης των Σλάβων στη Μακεδονία - ότι οι Μακεδόνες προϋπήρχαν αυτών των νεοεισελθόντων Σλάβων κι εξακολουθούν και σήμερα να υπάρχουν ...
Έγγραφα, τα οποία υπάρχουν και φυλάσσονται στο πατριαρχικό Άγιο Όρος.
Εφόσον υπάρχουν έγγραφα - προ της άφιξης των Σλάβων - που αναφέρουν ότι ως Μακεδόνες ορίζονταν αποκλειστικά και μόνον οι Έλληνες της Μακεδονίας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάρουν αυτήν την ιδιότητα μεταγενέστεροι και ξένοι προς τον Ελληνισμό πληθυσμοί.
Αυτό είναι εύκολο ν' αποδειχθεί, εφόσον το ποίμνιο της Νέας Ρώμης στη Μακεδονία ήταν Έλληνες.
Το ποίμνιο της Μακεδονίας - και άρα οι Μακεδόνες - ήταν εκείνο, που - ως Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί - "ακολουθούσε" τους - κατ' αποκλειστικότητα - Έλληνες ιερείς τού Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου.
Αυτό το "ποίμνιο" με τους Έλληνες ιερείς "συνάντησε" τους Σλάβους στη Μακεδονία και συνυπήρξε μαζί τους όλους αυτούς τους αιώνες.
Άρα, Μακεδόνες πάντα υπήρχαν και υπάρχουν στη Μακεδονία και ήταν και παραμένουν εθνικά Έλληνες ...
Ήταν οι Έλληνες, οι οποίοι, όποια γλώσσα κι αν μιλούσαν, συνδέονταν τόσο με το Πατριαρχείο τής Νέας Ρώμης όσο με το αρχαίο ελληνικό βασίλειο της Μακεδονίας ...
Με το βασίλειο του Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, της Ολυμπιάδας, της Ευρυδίκης κλπ..
Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει σήμερα μεγάλη ευθύνη τού Πατριαρχείου τής Κωνσταντινούπολης και του ίδιου του Πατριάρχη προσωπικά, ο οποίος δεν θα μπορεί να "κρύβεται" για πολύ καιρό ακόμα.
Όπως "καθάρισε" μέσα σε λίγες ώρες το θέμα τής Αρχιεπισκοπής των Σκοπίων, έτσι μπορεί να κάνει και με το θέμα τής μακεδονικής ταυτότητας ...
Δική του δουλειά είναι να προστατεύσει το μακεδονικό "ποίμνιο", εφόσον αυτός είναι ο νόμιμος "ποιμένας" του...
Αυτός είναι ο "ποιμένας" των Νέων Χωρών, και άρα και της Μακεδονίας ...
Αυτός έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία αφορούν τις Μητροπόλεις τής περιοχής τής Μακεδονίας και άρα τις αποδείξεις για την ταυτότητα των πληθυσμών τους ...
Αυτός έχει τα στοιχεία εκείνα, τα οποία στέλνουν στα σκουπίδια τους κομμουνιστές εγκληματίες και τους Σιωνιστές χρηματοδότες τους.
Το Πατριαρχείο είναι η "τράπεζα" δεδομένων τού Ελληνισμού, που αποδεικνύουν με αδιάσειστα στοιχεία - τα οποία δέχεται η επιστήμη τής ιστορίας - την αλήθεια που αφορά τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες ...
Ποτέ δεν υπήρχε μακεδονική εθνότητα στα Βαλκάνια ...
Υπήρχαν Έλληνες, οι οποίοι στη δική τους γλώσσα - και για τη χρήση αποκλειστικά εντός τού ελληνικού κόσμου - ονομάζονταν - λόγω γεωγραφίας - Μακεδόνες, όπως κάποιοι άλλοι ονομάζονταν Θεσσαλοί ή Κρήτες ή Πόντιοι...

Έλληνες για ΟΛΟΥΣ τους ξένους και Μακεδόνες ή Πόντιοι ή Κρήτες για τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Έλληνες.
Αυτήν την ελληνική ιδιομορφία με τον ελληνικό τίτλο δεν μπορεί κανένας να την εκμεταλλευτεί, για ν' αποδείξει τη "μη ελληνικότητά" τους ...
Δεν μπορείς με ελληνική λέξη να προσδιορίσεις ΜΗ ελληνικό έθνος.
Η εμπλοκή τού Πατριαρχείου στο "Μακεδονικό" ζήτημα μπορεί να επιλύσει και το θέμα τής γλώσσας.
Η γλώσσα τού Πατριαρχείου είναι η γλώσσα τής πατριαρχικής Μακεδονίας και άρα και των Μακεδόνων.
Εφόσον το Πατριαρχείο - για ΟΛΟΥΣ τους αιώνες που ακολούθησαν τον Αλέξανδρο και τη ρωμαϊκή περίοδο - ήταν αποδεδειγμένα ελληνόφωνο, ευνόητο είναι ότι και η γλώσσα των δικών του "ποιμνίων" είναι τα ελληνικά.
Εφόσον οι Μακεδόνες ανήκαν στα ποίμνιά του, ευνόητο είναι ότι η γλώσσα τού Πατριαρχείου είναι η επίσημη μακεδονική ...
Τα μακεδονικά, δηλαδή, και τα ελληνικά ταυτίζονται, όπως συμβαίνει και με τα κρητικά ή τα ποντιακά.
Το γεγονός ότι κάποιοι ελληνογενείς μακεδονικοί πληθυσμοί - για λόγους άσχετους και βιοποριστικούς - στα χρόνια τής πολυεθνικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν βουλγαρόφωνοι ή αλβανόφωνοι, αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν "νοθεύει" σε καμία περίπτωση τα δεδομένα που αφορούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας ...
Αυτό αποκαλύπτει τις ευθύνες ή τις επιλογές των ηγετών τους και τίποτε παραπάνω ...
Συνέβαινε και θα συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις.
Για παράδειγμα, Έλληνες μετανάστες δεύτερης γενιάς στις πολυεθνικές ΗΠΑ δεν γνωρίζουν καλά ή καθόλου ελληνικά, και αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την ελληνικότητά τους.
Όπως δεν μειώνει την εβραϊκότητα των Εβραίων το γεγονός ότι από το σύνολο των Εβραίων μόνον ένα μικρό ποσοστό γνωρίζει εβραϊκά.
Σε αυτό καθ' αυτό το θέμα τής γλώσσας, τα πράγματα είναι πολύ απλά, γιατί η επιστήμη τής γλωσσολογίας είναι πολύ συγκεκριμένη και απόλυτη.
Ακόμα κι αν στον χώρο υπάρχουν πληθυσμοί, οι οποίοι ομιλούν διαφορετικές γλώσσες, πρόβλημα δεν υπάρχει με την ταυτοποίηση της γλώσσας.
Η κάθε ανθρώπινη γλώσσα έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα, την οποία της την έχει δώσει η επιστήμη τής γλωσσολογίας και δεν την ονομάζει ο καθένας με βάση το δικό του όνομα ή την περιοχή του.
Οι γλώσσες δεν είναι άπειρες ...
Συγκεκριμένες είναι.
Στα Βαλκάνια, για παράδειγμα, αν δεν μιλάς ελληνικά, θα μιλάς βουλγαρικά ή αλβανικά ή σερβικά ή τουρκικά ή εβραϊκά κλπ..
Σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο μιλάς έχει ταυτότητα ...
Ταυτότητα, η οποία μπορεί ν' αποδειχθεί με τις αποδείξεις τις οποίες δέχεται ως τέτοιες η επιστήμη τής γλωσσολογίας.
Ως εκ τούτου δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι μιλάς "μακεδονικά" επειδή είσαι "Μακεδόνας" και αυτή η γλώσσα να είναι η βουλγαρική ...
Δεν υπάρχουν με αυτήν τη λογική "μακεδονικά", όπως δεν υπάρχουν "καστοριανά" ή "κοζανίτικα", επειδή έτσι "ονοματίζουν" τα ελληνικά τους οι Καστοριανοί ή οι Κοζανίτες.
Αρκεί να βγει σήμερα ο Πατριάρχης και να πει ότι: ..."Μακεδόνες είναι μόνον οι Έλληνες της Μακεδονίας" και τελείωσε το ζήτημα.
Τίθεται πλέον ζήτημα απόπειρας "πλαστοπροσωπίας" και το θέμα μετατρέπεται από πολιτικό σε επιστημονικό και άρα βαδίζει προς την επίλυσή του μέσω άλλων διεθνών οργάνων και με άλλους όρους.
Απλά πράγματα.
Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει η κατηγορία τής απάτης και του δόλιου στόχου ...
Δεν υπάρχει το "αφηρημένο" πολιτικό "δικαίωμα" του "αυτοπροσδιορισμού" ...
Μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι όπως θέλεις, αλλά όχι ως "Μακεδόνας", γιατί τέτοιος ήδη υπάρχει στην περιοχή, και είναι άλλος.
Από τη στιγμή που επιμένεις να το κάνεις, είσαι δυνάμει παράνομος και αναζητείται πλέον ο δόλος και βέβαια το κέρδος που πάντα συνοδεύει μια παράνομη πράξη.
Σε μια τέτοια περίπτωση τα πληρωμένα σκουπίδια, που ψηφίζουν γάιδαρους να πετάνε, δεν μπορούν να βοηθήσουν τους Εβραίους.
Τα αγράμματα κομμουνιστικά σκουπίδια, που "μόλυναν" τη Μακεδονία με τις προδοσίες τους, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους.
Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού ...
Να τελειώνουμε με ένα ακόμα έγκλημα, που έχουν δρομολογήσει οι χειρότεροι φονιάδες που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος και είναι οι Σιωνιστές ...
Πρέπει να τελειώνουμε και με τα απεχθέστερα υποχείρια της εξουσίας, που είναι οι κομμουνιστές.
Οι Εβραίοι για άλλη μία φορά απέδειξαν πως είναι αχάριστοι, ύπουλοι και προδότες φιλοξενούμενοι.
Μισούν τον Ελληνισμό και τη Μακεδονία και όπου μπορούν προσπαθούν να του κάνουν ζημιά.
Σε αυτά τους τα εγκλήματα τα πιο πιστά τους "όργανα" είναι οι κομμουνιστές ...
Οι προδότες των λαών τους.
Να πέσουν επιτέλους οι "μάσκες" των αρνητικών πρωταγωνιστών.
Έφτασε η ώρα να πέσουν οι "μάσκες" και να φανεί ποιος είναι τι ...
Να ξεκινήσουμε πρώτα από τους δικούς μας και μετά να πάμε στους άλλους.
Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος είναι αρμόδιος να ελέγχει τη νομιμότητα και τη συμβατότητα των κομμάτων με το Δημοκρατικό μας Σύνταγμα, τι γνώμη έχει για τη διακυβέρνηση της χώρας από ένα αμιγώς κομμουνιστικό κόμμα;
Είναι νόμιμο να ασκεί την εξουσία ένα κόμμα-παραφυάδα τού ΚΚΕ τη στιγμή που υπάρχει "απαγορευτικό" για τους κομμουνιστές;
Η υπογραφή τού ΚΚΕ δεν είναι απολύτως δεσμευτική και για το ΚΚΕ-Εσωτερικού; ...
Δεν άλλαξαν ιδεολογία οι άνθρωποι που το συνέθεσαν ...
Διαφορετική άποψη για την ηγεσία τους είχαν απλά ...
Παρέμειναν όμως ένα λενινιστικού τύπου κομμουνιστικό κόμμα ...
Αυτά τα γνωρίζει ο Άρειος Πάγος; ...
Αν τα γνωρίζει, τι κάνει;
Εδώ πλέον τίθεται θέμα ασφάλειας της δημοκρατίας ...
Εδώ μιλάμε για φασιστικές συμμορίες ...
Μιλάμε για διακίνηση "μαύρου" χρήματος ...
Μιλάμε για πληρωμένους χαφιέδες και ίσως και για δολοφόνους.
Για τέτοιους λόγους δεν απαγγέλθηκαν στη φασιστική Χρυσή Αυγή κατηγορίες για σύσταση συμμορίας;
Ανάλογη κατηγορία μπορεί να απαγγελθεί και στο ΚΚΕ. Από τη στιγμή που έχουν εκφραστεί επισήμως από την πλευρά τής Ομοσπονδίας της Ρωσίας οικονομικές απαιτήσεις απέναντι σε ένα ελληνικό κόμμα, πρέπει να επιληφθεί του θέματος η Πολιτεία ...
Πρέπει να γίνει έλεγχος των οικονομικών στοιχείων αυτής της συμμορίας, εφόσον υπάρχει θέμα και μάλιστα με διεθνείς προεκτάσεις ...
Υπάρχει θέμα, όταν, εξαιτίας ενός τέτοιου αιτήματος, αφήνεται να εννοηθεί η παράνομη συνεργασία ενός πολιτικού κόμματος με έναν αναγνωρισμένο εχθρό τού ελληνικού κράτους.
Το ΚΚΕ θα πρέπει να ελεγχθεί για χρήματα που πήρε από την εχθρική Σοβιετική Ένωση στα χρόνια τού Ψυχρού Πολέμου.
Αυτά είναι χρήματα προδοσίας και τίποτε άλλο.
Για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε ένα ξένο και εχθρικό κράτος να χρηματοδοτεί - και ως εκ τούτου να ελέγχει - ένα ελληνικό κόμμα; ...
Ένα κόμμα τής Βουλής και άρα συνδεδεμένο άμεσα με τον κρατικό προϋπολογισμό;
Από τη στιγμή που η φασιστική αυτή συμμορία διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, δεν πρέπει να ελεγχθεί;
Πότε θα πάνε οι ελεγκτικές αρχές να δούνε τι συμβαίνει μέσα στα "παλάτια" των πάμπλουτων Μπολσεβίκων;
Πότε θα πάνε να ελέγξουν και να δουν τι είδους οικονομικές δοσοληψίες είχαν αυτοί με την εχθρική Σοβιετική Ένωση;
Τι ακριβώς "υπηρεσίες" πλήρωναν με ρούβλια οι κομμουνιστές τής Μόσχας;
Είναι φανερό ότι πληρώνονταν με ρούβλια τόσο τα Ρόλεξ τού Κουτσούμπα όσο και τα Κολέγια της Παπαρήγα.
Τι ακριβώς "αγόραζαν" οι Σοβιετικοί με τα χρήματα αυτά;
Την ίδια ώρα θα πρέπει να πάρουν θέση και όλοι όσοι κάνουν τα "κορόιδα", ενώ θα έπρεπε με τη στάση τους να υπερασπίζονται την ιστορική αλήθεια.
Ποια είναι η θέση των Εβραίων τής Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις στη Μακεδονία;
Αυτοί δεν είναι που ισχυρίζονται ότι είναι Έλληνες ιουδαϊκού θρησκεύματος;
Τι γνώμη έχουν για τη συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων;
Η κατά τα άλλα "φλύαρη" ηγεσία τους γιατί "σωπαίνει" σε ένα τόσο σημαντικό θέμα;
Αν είναι υπέρ τής συμφωνίας, δεν πρέπει εμείς οι υπόλοιποι χριστιανοί Έλληνες να το γνωρίζουμε;
Αν είναι κατά τής συμφωνίας τού Τσίπρα, γιατί δεν κατεβαίνουν οργανωμένα στα συλλαλητήρια, για να δημοσιοποιήσουν τη θέση τους;
Για τα ίδια αναρωτιόμαστε και για τις εθνικές μειονότητες των Σκοπίων.
Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τη στάση τους ...
Μια πρωτοφανής στάση υποταγής, αναξιοπρέπειας και δειλίας.
Τι κάνουν οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί των Σκοπίων;
Δεν ντρέπονται που τους φόρεσαν το "μακεδονικό" σαμάρι;
Πούλησαν τις εθνικές τους ταυτότητες;
Σε ποιους; ...
Στους Γερμανούς υπάλληλους της ΣΤΑΖΙ; ...
Στους εμπόρους ναρκωτικών και στους νταβατζήδες των Σκοπίων; 
Ως άθροισμα αποτελούν την πλειοψηφία τού πληθυσμού τού κράτους αυτού και αφήνουν το κομμουνιστικό παρακράτος των ελληνογενών "γενιτσάρων" να τους τρομοκρατεί;
Μιλάνε βουλγαρικά ή αλβανικά και αφήνουν τους ναρκέμπορους να τους φορτώσουν και "μακεδονική" γλώσσα; ...
Μια συμμορία από εγκληματίες και αλήτες είναι αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους φανατικούς "Μακεδόνες" των Σκοπίων ...
Αμετανόητοι κομμουνιστές, οι οποίοι ελέγχονται από το Βερολίνο και πληρώνονται κατ' ευθείαν από τον Σόρος και από τα ναρκωτικά.
Άποψή μας είναι ότι η ιστορία λειτουργεί με τους δικούς της νόμους και στο τέλος θα τιμωρήσει τους πλαστογράφους.
Όσο και να το θέλουν οι Σιωνιστές, η σημερινή κατάσταση δεν τους δίνει τα χρονικά περιθώρια που απαιτεί ο σχεδιασμός τους, για να ολοκληρωθεί.
Το κράτος των Σκοπίων θα διαλυθεί πολύ σύντομα και μαζί μ' αυτό θα χαθούν και τα σχέδια των πλαστογράφων τής ιστορίας.
Σήμερα το κράτος αυτό συντηρείται με τεχνητό τρόπο και με βρόμικα χρήματα.
Αυτό όμως δεν θα μπορέσει να πάει "μακριά", γιατί καθημερινά πλέον ο Σιωνισμός χάνει δυνάμεις σε μια παγκόσμια μάχη, την οποία δεν μπορεί να την κερδίσει.
Η οικονομική εξασθένιση των Σιωνιστών, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, που πλήττει όλα τα κράτη, είναι θέμα χρόνου να διαλύσουν το κράτος των Σκοπίων.
Όταν αυτό το κράτος τού "σωλήνα" θα φτάσει στα άκρα, θα ενεργοποιηθούν τα ένστικτα επιβίωσής των εθνικών "συνιστωσών" του.
Η κρίση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις των πραγματικών εθνικών μειονοτήτων μέσα στη FYROM και αυτό θα οδηγήσει στη διάλυσή της ...
Θα οδηγήσει στη διάλυση, γιατί δεν θα υπάρχουν οι σημερινοί πανίσχυροι "μηχανισμοί" των κομμουνιστών να ελέγχουν την κατάσταση.
Αυτοί οι "μηχανισμοί" απαιτούν χρήματα για να λειτουργήσουν και αυτά σύντομα δεν θα υπάρχουν.
Δεν κατηγορεί για "πλάκα" ο Σόρος τον Τραμπ ως "καταστροφέα" τού Κόσμου ...
Προφανώς εννοεί τον Σιωνιστικό Κόσμο.
Κάθε ημέρα που περνάει είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Σιωνισμό και αυτό φαίνεται πλέον καθαρά. Η αδυναμία του να διατηρήσει την οικονομική του ισχύ, θα οδηγήσει στην κατάρρευση όλων των σχεδιασμών του.
Αυτό θα συμπαρασύρει στην καταστροφή και όλα τα έμμισθα "εργαλεία" του ..."Εργαλεία", τα οποία στην περίπτωση της FYROM είναι απαραίτητα για την επιβίωση αυτού του "διασωληνωμένου" κράτους.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστικές συμμορίες, που παριστάνουν τα πολιτικά "κόμματα", θα απαξιωθούν απολύτως.
Αν συμβεί αυτό, θα πάψουν να έχουν "εθνικοϊδεολογική" "πλατφόρμα" όλοι οι "γενίτσαροι" του Σιωνισμού στα Βαλκάνια, και όχι μόνον αυτοί των Σκοπίων.
Όποιος πρόδωσε την Ελλάδα, σύντομα θ' αποκαλυφθεί και θα υποστεί τις συνέπειες.
Τραϊανού Παναγιώτης
…Μακεδόνας ...και άρα Έλληνας.../shmantikanea.