ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ....--Χρήστος Σπίρτζης: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών γυρίζει»

Χρήστος Σπίρτζης: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών γυρίζει»
Ο υπουργός Υποδομών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha είπε ότι  το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών γυρίζει και κάθε πολίτης μπορεί να επιλέξει ποιο θα είναι
το μέλλον της χώρας στην κοινωνική πολιτική, στην αναπτυξιακή πολιτική, στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός για να αποκτήσει η χώρα διεθνές κύρος και να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της οικονομίας και της ανάπτυξης.
Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια και τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο, αναφέρθηκε και στην συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας : «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν για τις ευθύνες που είχε η κυβέρνηση Καραμανλή, γενικότερα, και για τις διαπραγματεύσεις που γινόντουσαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.»
«Κατά τη γνώμη μου, το θέμα δεν είναι η διαδικασία, αλλά η ουσία", ανέφερε ο κ. Σπίρτζης  τονίζοντας ότι η ουσία είναι ότι η κυβέρνηση τότε, είχε μια αλληλογραφία και μια διαπραγμάτευση που επέτρεπε τη Βόρεια Μακεδονία να την ονομάζουν "Μακεδονία-Σκόπια" ή και "Μακεδονία" . Πρόσθεσε ότι ήδη 140 χώρες, είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια, τη σημερινή «Βόρεια Μακεδονία», ως "Μακεδονία" . «Αυτή είναι η ουσία»  είπε ο κ. Χρήστος Σπίρτζης (υποψήφιος στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ), επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει υποστεί μία πολύ σκληρή κριτική σε σχέση με μία συμφωνία που είναι «εθνικά ωφέλιμη» όπως είπε χαρακτηριστικά.