Παρασκευή, Ιουλίου 12

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»
Πόσες είναι οι φορές που σας έχει τύχει να θέλετε να κάνετε πράγματα και την ίδια στιγμή να νοιώθετε ότι το σώμα σας δεν σας «υπακούει» με αποτέλεσμα να μην παραδίδεστε στην κούραση, είτε πνευματική είτε σωματική. Ειδικότερα για όσους έχουν αφήσει πίσω την πέμπτη δεκαετία
της ζωής τους, όπου το πείσμα γίνεται σαφώς μεγαλύτερο, το συναίσθημα αυτό είναι κάπως περίεργο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ναι μεν να είμαστε λιγότερο δραστήριοι και κάπως πιο περιορισμένοι από ό,τι ήμασταν στα 30 μας, αλλά να μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερο αυτά που κάνουμε, ακόμη και την ίδια τη ζωή.
Ωστόσο, αν θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο ενεργοί και δραστήριοι, ένα είναι το μότο που πρέπει απαραίτητα να έχουμε στο μυαλό μας: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί». Ακούγεται κάπως «μεγαλεπίβολο», επιλέγοντας όμως συνήθειες και γενικότερα έναν τρόπο ζωής ωφέλιμο για το σώμα και το πνεύμα μας, θα μπορούμε να αντεπεξερχόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, τόσο στις υποχρεώσεις, όσο και στις μικρές χαρές που κρύβει η κάθε στιγμή. To ALTION Tonovit Senior®, είναι το συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο είναι ικανό να στηρίζει καθημερινά σώμα και πνεύμα. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητα με την ολοκληρωμένη δράση του, θα έχεις βρει έναν θρεπτικό «σύμμαχο» για κάθε εμπόδιο που προσπαθεί να σαμποτάρει τα πιο δημιουργικά σχέδιά σου!

Ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν συμπληρώσει το 50ό έτος της ηλικίας τους, το ALTION Tonovit Senior® συμπεριλαμβάνει στη σύστασή του «πολύτιμα» και αναγκαία στοιχεία για τον οργανισμό μας, όπως το τονωτικό εκχύλισμα φυσικού βοτάνου Panax Ginseng, καθώς και το Ginkgo Biloba. Το δεύτερο μάλιστα, λειτουργεί ως «προστάτης» του νευρικού συστήματος, συνδυαστικά με την παρουσία των ωμεγα-3 λιπαρών οξέων, ενισχύοντας τις εγκεφαλικές λειτουργίες, συνεπώς και τη μνήμη μας, που όλο και εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Με μία μόνο κάψουλα ALTION Tonovit Senior® την ημέρα, θα έχεις καταφέρει με τον πιο απλό τρόπο να απαλλαγείς από τον μεγαλύτερο… εχθρό, που δεν είναι άλλος από τη σωματική αλλά και πνευματική κόπωση, οι οποίες λειτουργούν ως «βαρίδια» που κουβαλάμε και μας ταλαιπωρούν περισσότερο μέρα τη μέρα. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το συνένζυμο Q10 που ενισχύει την παραγωγή ακόμη περισσότερης ενέργειας εντός των κυττάρων, θα σε κάνουν να νιώθεις πολύ πιο «ευκίνητη» και έτσι θα διεκπεραιώνεις με μεγαλύτερη άνεση όσα πρέπει να κάνεις.
Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, απαλλαγμένο από ιώδιο (!), σου παρέχει τα αναγκαία Ω-3 λιπαρά οξέα, απαραίτητα συστατικά για την ενίσχυση της πνευματικής λειτουργίας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα συγκεκριμένα «καλά» λιπαρά, δρουν ευεργετικά για τα νευρικά κύτταρα, οξύνοντας έτσι και τις πνευματικές λειτουργίες του εγκεφάλου. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα όρασης που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς συνήθειες που είχες στο παρελθόν, όπως η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου για παράδειγμα, η λουτεΐνη είναι το συστατικό που χρειάζεσαι και θα σε βοηθήσει να χαρείς τις συνήθειες σας.
Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζετε πως αρκεί μια κάψουλα ALTION Tonovit Senior® την ημέρα μετά από ένα «πλούσιο» γεύμα, για να χαρίσετε στον οργανισμό σας όλα εκείνα τα συστατικά που θα βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής φυσικής του κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, μία ισορροπημένη διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας, καθώς και η τακτική σωματική άσκηση, είναι συνήθειες που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσετε για να έχεις ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα.
*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
**Αρ. Γνωστ.: 63536/12-06-2018
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ
*** VI-90303-ALTION-7/2019