Τετάρτη, Ιουλίου 10

Η τρυφερή κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαρέβα, καθώς επέστρεφαν στο Μαξίμου [εικόνες]

Μετά από  12 ολόκληρα χρόνια χωρισμένοι η Μαρέβα με τον Κυριάκο έχει επιλέξει σε όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές του συζύγου της, να βρίσκεται στο πλευρό του. Ετσι και σήμερα, τον συνόδευσε στην ορκωμοσία της κυβέρνησής του.


Η ορκωμοσία έγινε στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο. Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 12 από το Μέγαρο Μαξίμου και την ώρα που τα ρολόγια έδειχναν 12 ακριβώς, έφθασαν στο προεδρικό μέγαρο. Λίγη ώρα αργότερα, αφού ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των 52 μελών του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Κυριάκος και Μαρέβα επέστρεψαν πάλι με τα πόδια στο Μέγαρο Μαξίμου.


Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρικό μαζί με πικραμμένο
Το ζεύγος Μητσοτάκη εξήλθε του προεδρικού μαζί με τον Παναγιώτη Πικραμμένο και την κόρη του.
Κυριάκος και Μαρέβα τα .....ξαναβρήκαν λίγο πριν την υποψηφιότητα του Κυριακου στην προεδρια της Ν.Δ


Μαρέβα Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρικό μαζί με πικραμμένο
Φυσικά, οι φωτογράφοι τους ακολουθούσαν σε όλη τους τη πορεία και στην είσοδό τους στο Μέγαρο Μαξίμου «συνέλαβαν» με την κάμερά τους μια τρυφερή κίνηση του πρωθυπουργού, καθώς, μόλις ανέβηκαν τα σκαλιά και βρέθηκαν στο κατώφλι, σταμάτησε, έκανε ένα βήμα πίσω, άπλωσε το χέρι του στη μέση της συζύγου του και την άφησε να προπορευτεί στο γραφείο του.


Κυριάκος Μητσοτάκης Μαρέβα στο Μαξίμου

Δηλαδή η πρώτη κυρά της χώρας λέγεται Μαρέβα; και πριν ήταν η Περιστέρα;;


Μητσοτάκης αγκαλιάζει Μαρέβα στο Μαξίμου

Τι φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη


Η Μαρέβα Μητσοτάκη φαίνεται ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει το στιλ της για χάρη του νέου της ρόλου ως Πρώτης Κυρίας. Ετσι και σήμερα, προτίμησε να κάνει ένα πιο κάζουαλ-boho ντύσιμο, επιλέγοντας φυσικά ρούχα του δικού της brand Zeus+Dione, σε κλασικά χρώματα αλλά και κλασικές γραμμές. Φρόντισε βέβαια και για ένα μικρό τουίστ... Χακί καμπάνα παντελόνι, μπλε πουκαμίσα με κλασικές αλά Zeus+Dione ελληνικές αναφορές και μια σαφάρι καφέ ζώνη, κλέβοντας τις εντυπώσεις.



μαρέβα Μητσοτάκη ορκωμοσία υπουργών



Μαρέβα Μητσοτάκη ορκωμοσία  κυβέρνησης Μητσοτάκη

παντελόνι καμπάνα !


Μητσοτάκης μαρέβα ξέω από το προεδρικό




Μητσοτάκης Μαρέβα χαιρετάνε στο προεδρικό
5 Ιουλ
Πως είναι δυνατόν να μπει κάποιος στο σπίτι σου ( και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), να σου κλέψει το 62% από το βιος σου (από το μισθό σου) και μετά τον ίδιο ληστή να θέλεις να τον κάνεις κυβερνήτη. Ούτε 1 ψήφο δεν έπρεπε σε όλους αυτούς που έκλεψαν τους μισθούς μας.