Χρήστος Μαντζιάρης : Δεν κάνουν debate για να μην αποκαλυφθούν οι προδιαθέσεις του πολιτικού συστήματος ! Πρέπει να το διαβάσεις …

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Η απόφασή τους να μην γίνει debate πάρθηκε διότι θα ήταν ριψοκίνδυνο, λόγω των πολιτικών αρχηγών, αλλά και επικίνδυνο να εκτεθούν όλες μαζί οι απόψεις, των συμμετεχόντων στην τηλεμαχία, επειδή υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ν’ αποκαλυφθεί στους Έλληνες ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, έχουν τον ίδιο στόχο. Αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό, διότι προφανώς, έχουν τους
ίδιους προϊσταμένους. Αποβλέπουν στην εφαρμογή των αρχών της Νέας Τάξης στην Ελλάδα αλλά και στην δημιουργία τέτοιας κατάστασης στην χώρα μας ώστε η αενάως ανίκητη Ελλάς επιτέλους ν’ αφανισθεί από τους εχθρούς της, πλην όμως η Ελλάς πάλι θα παραμείνει ακλόνητη.
Τι να έλεγαν οι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων για τα τόσο σοβαρά προβλήματα που για πρώτη φορά, ιστορικώς, προ-φρόντισαν να συσσωρευθούν όλα μαζί ταυτοχρόνως στην πολύτιμη για τον πλανήτη Ελλάδα μας, ώστε ν’ αδρανοποιήσουν κάθε προδιάθεση αντίδρασης, έως και αντίστασης, των Ελλήνων!
Τι να έλεγαν για το Μακεδονικό, όταν όλοι συμφωνούν (άμεσα ή έμμεσα) στην εκχώρηση της Μακεδονίας, ενώ αυτοί που υπόπτως σιωπούν φανερά, φαίνεται ότι συμφωνούν στα κρυφά, αλλά υπάρχουν και οι ανικανοποίητοι οι οποίοι επιδιώκουν περαιτέρω ακρωτηριασμό της Ελλάδος.
Τι να έλεγαν για την ελληνοτουρκική κρίση όταν όλοι γνωρίζουν, ακόμη και ο πιο βλάκας, ότι όλα είναι προσυμφωνημένα και ότι οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να εισβάλουν στην Ελλάδα (όχι σε νησιά) εάν δεν παραλάβουν πρώτα τους S-400.
Τι να έλεγαν για το μεταναστευτικό όταν όλοι συμφωνούν! Όλοι θέλουν τους μετανάστες και διαφωνούν στον τρόπο διαχείρισης της έλευσης και διαβίωσης των μεταναστών και όχι για τον κίνδυνο που γιγαντώνεται στην Ελλάδα. Τον κίνδυνο που οι ίδιοι εντείνουν τοποθετώντας τις κατασκηνώσεις (hot-spot στα… «ελληνικά») μεταναστών στις εισόδους και εξόδους των πόλεων. Ενώ, κανείς κομματάρχης δεν μας πληροφορεί μέχρι πόσους μετανάστες θα δεχθούμε.
Τι να έλεγαν για τα μνημόνια όταν όλοι συμφωνούν! Απλώς κάποιοι δήθεν διαμαρτύρονται για ν’ απορροφούν επικείμενους κραδασμούς που ενδεχομένως δημιουργηθούν από κάποια μερίδα του λαού.
Τι να έλεγαν για τον κατακερματισμό της Ελληνικής κοινωνίας, την συντριβή των παραδοσιακών δεσμών των Ελλήνων, την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας όταν όλοι συμφωνούν να συμβεί αυτό γιατί τώρα ξαφνικά διαπίστωσαν ότι ο αιώνιος θεσμός της οικογένειας ήταν λάθος!
Τι να έλεγαν για τις τόσες αυτοκτονίες συνανθρώπων μας εξ αιτίας των «σωτηρίων» μνημονίων και του «ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας μας» με διαρθρωτικές αλλαγές που τις έκριναν ως αναγκαίες για να «πάει μπροστά» η Ελλάς. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το «μπροστά»;
Τι να έλεγαν για τον διωγμό της Ορθοδοξίας όταν η καταστροφή της είναι διακαής πόθος τους και εμπόδιο στα σχέδιά τους! Αλλά σιγά μην «άγγιζαν» αυτό το θέμα. Εδώ δεν το «αγγίζει» ο Ιερώνυμος!
Τι να έλεγαν για την προσβολή ή κατάργηση των εθνικών συμβόλων! Αλλά θα σκεφθείτε ότι τα σύμβολα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν όλους όσους διαφεντεύουν την πορεία της Ελλάδος, και θα έχετε δίκαιο.
Επίσης, το ότι έχουν τον ίδιο σκοπό όλα τα κόμματα φαίνεται και από τα σήματά τους. Όλα είναι νεοταξικά. Τα σήματα των κομμάτων εξουσίας βρίθουν από τρίγωνα (όρθια και ανεστραμμένα), πυραμίδες, ρόδα, κλπ, αλλά γι αυτά έχουν γραφεί πολλά. Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, ο νεοταξισμός της βρίσκεται στο όνομά της. «Αυγή» είναι και το όνομα εφημερίδος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι σύμπτωση.
Αλλά, ακόμη και τα μικρότερα κόμματα που μπαίνουν – δεν μπαίνουν στην Βουλή έχουν προσαρμόσει τα σήματά τους στους συμβολισμούς της Νέας Τάξης. Τι να πει κανείς για το αστέρι της Ένωσης Κεντρώων ή για τα έξι εξάρια που βρίσκονται στο κέντρο του άνθους που αποτελεί σήμα των Οικολόγων –Πρασίνων.
Το πιο ύπουλο είναι το σήμα του κόμματος του Βελοπούλου, Ελληνική Λύση. Το σήμα του κόμματος αυτού ενδεχομένως να είναι προϊόν αντιγραφής – παραποίησης της πυξίδος που υπάρχει στην ιστοσελίδα: dkfindout.com

Με την διαφορά ότι η βελόνη της πυξίδος στο σήμα της Ελληνικής Λύσης, μετακινήθηκε τόσο ώστε να δείχνει στην 6η γραμμή προς Βορρά και αντίστοιχα στην 6η γραμμή προς Νότο. Η πυξίδα έχει περιφερειακά 72 γραμμές και ο αριθμός «72» είναι πολύ σημαντικός για κάποιους. Γνωρίζετε ποιοι ήταν οι «δύο και εβδομήκοντα» μεταφραστές.
Μην γελιέστε, τα κόμματα που θα μπουν στην Βουλή, είναι αλληλοσυμπληρούμενα και τις «διαφορές» τους μας τις παρουσιάζουν ως πολιτικές θέσεις που τα χαρακτηρίζουν. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ήδη ομιλούν για συνεργασίες. Τι καλύτερο παράδειγμα έχουμε, από την πολυετή συνεργασία του «αριστερού» Τσίπρα μετά του «δεξιού» Καμένου! Τι θέλατε δηλαδή, να «τσακώνονται» σε λογομαχία μελλοντικοί συνεργάτες που όλοι θέλουν το καλό μας;
Το πολιτικό σύστημα, με την αποφυγή διεξαγωγής του debate, έδειξε πάλι ότι ξέρει να προσαρμόζεται και, κυρίως, να προφυλάσσεται έγκαιρα. Ο λαός λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση.
Χρήστος Μαντζιάρης
 triklopodia.gr