Κυριακή, Αυγούστου 25

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΕΛΛΑΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

 Στην  Βουλγαρία  οι   κομμουνιστές  θεωρούνται  πλέον  εγκληματίες.  Στην   Ελλάδα,  μοναδική  περίπτωση  σε  Δυτική  χώρα  αλλά  σχεδόν  και  παγκοσμίως,  ο  αρχηγός  του   κράτους  Παυλόπουλος, 
υψηλόβαθμο  στέλεχος  μυστικών  εταιρειών  και  προδότης  της  πατρίδας,  προσέρχεται  σε  κομμουνιστική  τελετή  (μαζί  με  δικαστές  !),  για  να  τιμήσει  τι;  Τον  κομμουνισμό;  
Βουλγαρία: Τα νέα σχολικά βιβλία θα χαρακτηρίζουν πλέον το κομμουνιστικό καθεστώς ως «εγκληματικό».  Η Ελλάδα απέμεινε το μόνο περιθωριακό κράτος της υδρογείου που αποθεώνει τον κομμουνισμό. Στην Ελλάδα όλοι αναφέρονται ακόμα στον κομμουνισμό με σχεδόν ερωτική διάθεση. Τα «ελληνικά» κομμουνιστικά κόμματα πήραν συνολικά στις τελευταίες εκλογές το 55% των ψήφων του ελληνικού λαού. Δεν προσθέτουμε εδώ και το περιβόητο μασονικό κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας», που ενώ τους σκοτώνουν οι κομμουνιστές (π.χ. Μητσοτάκης, Μπακογιάννης), αυτοί έχουν διακηρύξει επανειλημμένα ότι: «σέβονται και τιμούν τους αγώνες της αριστεράς» και η πλειοψηφία των σημερινών στελεχών της, εκτός από μασόνοι, έχουν θητεύσει στην ΚΝΕ του Μπεναρόγια και του Βεντούρα.



Η Βουλγαρία πλέον ευθυγραμμίζεται με τις περισσότερες πρώην Σοβιετικές χώρες στον τρόπο που περιγράφουν τα κομμουνιστικά τους καθεστώτα.
Σε όλα τα νέα βιβλία ιστορίας για την 10η τάξη, σύμφωνα με τα οποία οι μαθητές θα μελετήσουν την τελευταία ιστορία της Βουλγαρίας από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα αναφέρεται ως εγκληματικό το κομμουνιστικό καθεστώς που εξουσίαζε 45 χρόνια, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κρασιμίρ Βίλτσεφ σε συνέντευξή του στο «Ντνέβνικ».
Πρόκειται για πέντε εγχειρίδια πέντε βουλγαρικών εκδοτικών οίκων, τα οποία επιστράφηκαν για επεξεργασία στις αρχές καλοκαιριού λόγω αμφιλεγόμενων κειμένων για το κομμουνιστικό καθεστώς στη Βουλγαρία από το 1944 έως το 1989.
Τώρα τα βιβλία συμπληρώνονται και εγκρίνονται από το υπουργείο Παιδείας.
Ο νόμος για την κήρυξη του κομμουνιστικού καθεστώτος στη Βουλγαρία ως εγκληματικό, εγκρίθηκε το 2000 και δείχνει ότι ο κομμουνισμός έφερε στη χώρα την εθνική καταστροφή, παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, την τρομοκρατία σε όσους διαφωνούσαν με το σύστημα κλπ.
Τα νέα σχολικά βιβλία θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την κατασταλτική πολιτική και τις οικονομικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος, τα στρατόπεδα πολιτικών κρατουμένων και τις κρίσεις χρέους.




Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΟ 2017 ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ  70  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΙΦ,  ΤΟΥ  ΛΕΝΙΝ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΡΟΤΣΚΥ. 

ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ  1917  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. 
ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

«Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, πού ενώ έκλεισε το εργοστάσιο στο εξωτερικό (ΕΣΣΔ), διατηρεί ανοιχτή την αντιπροσωπεία του εδώ (ΚΚΕ)».


ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η 100Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΦ, ΠΑΡΒΟΥΣ, ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΥ. ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/11/100.html


Η 100η επέτειος από την επανάσταση των εβραιοκομμουνιστών στην Ρωσία, γιορτάστηκε μεγαλοπρεπώς στην...Ελλάδα, στο Μέγαρο του Λαμπράκη, με την παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας και του προέδρου της βουλής (δηλαδή των υπ’ αριθμόν 1 και 3 στην ιεραρχία του συστήματος). Στην χώρα που έγινε το εβραϊκό πραξικόπημα πέρασε εντελώς απαρατήρητη. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Για ποιον λόγο πρέπει να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός;» Ο πρόεδρος Πούτιν επέλεξε να παραστεί την ίδια μέρα, στα εγκαίνια ορθοδόξου ναού, προφανώς για λόγους συμβολισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε κατά παραγγελία του φθίνοντος Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσίας, το 58% του πληθυσμού δεν γνωρίζει καν για την επέτειο και το εβραϊκό πραξικόπημα.


Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Παρόντες στους εορτασμούς των κομμουνιστών στο Μέγαρο Λαμπράκη (γνωστού πράκτορα των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο Ζ' αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, η πρέσβειρα του Βιετνάμ, Τραν Θι Χα Φουόνγκ, αντιπροσωπείες από τις πρεσβείες Ρωσίας, Κίνας, Βενεζουέλας και Παλαιστίνης, η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος  (!), ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ιωάννης Καραβοκύρης, η Φωτεινή Τομαή, προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών, ο Δημήτρης Τομπουλίδης, πρώην δήμαρχος Μελισσίων, ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, οικονομολόγος, ο Κιβωτίδης Σταύρος, από την Οργανωτική Επιτροπή της Ελληνορωσικής Λέσχης «Διάλογος» και άλλοι.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ