Πέμπτη, Αυγούστου 29

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ! Πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση ΣΟΚ, υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες!

viasmos
Tην περασμένη Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση σοκ από άνδρες του Λιμεναρχείου Σπετσών, πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος. (πιο γνωστός δεν γίνεται…)
Πιο συγκεκριμένα οι άντρες του λιμενικού τον εντόπισαν σε κακό χάλι και εμφανώς σοκαρισμένο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες όπου και έκανε τις διακοπές του.

Την συγκεκριμένη παραλία την αποκαλούν και Paradise Beach και είναι η πιο δημοφιλής και μια από τις πιο όμορφες στις Σπέτσες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Alerttv» o πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – άγνωστο μέχρι στιγμής από πόσους άνδρες- και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον βιασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Δεν γνωρίζουμε αν τα πήρε με τη θέλησή του τα ναρκωτικά, ή αν του τα επέβαλαν με το ζόρι αυτοί που τον βίασαν.
Να σημειώσουμε επίσης ότι στην περιοχή δρουν σπείρες συμμοριών.

 http://www.makeleio.gr