Πέμπτη, Αυγούστου 29

Πόπη Τσαπανίδου: «Πάντα με καταπίεζε! Ήταν το χειρότερό μου…»

Πόπη Τσαπανίδου: «Πάντα με καταπίεζε! Ήταν το χειρότερό μου…»

Η Πόπη Τσαπανίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε καθημερινά στην καριέρα της.
«Το κομμάτι της προβολής πάντα με καταπίεζε. Ήταν το χειρότερό μου να βάφομαι, να χτενίζομαι και να βγαίνω αλλιώς από ό,τι είμαι, διότι κανονικά είμαι αυτό που βλέπεις τώρα.
Ακόμα και αυτή η διαδικασία της επιμέλειας της εικόνας μού έπεφτε πολύ βαριά. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο και θεωρώ πως πρέπει να είμαστε απλοί, προσιτοί και αληθινοί απέναντι στους τηλεθεατές, ακόμα και με την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω.
Δεν είπα ποτέ πως θα εγκαταλείψω για πάντα την τηλεόραση. Είπα όμως πως δεν θέλω να επαναλάβω όσα έκανα μέχρι σήμερα στη δημοσιογραφία. Και αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το κομμάτι του wellness, που ουσιαστικά είναι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που θα μπορεί να καλύψει τις δικές μου ανάγκες στην τηλεόραση, δεν είμαι αρνητική να το κάνω. Έχω ως αρχή στη ζωή μου ότι “Ποτέ μη λες ποτέ”».

govastileto.gr