Σάββατο, Αυγούστου 31

Δεν έχει ξαναγίνει σε κόκκινο χαλί: Δεν φορούσε εσώρουχο, σηκώθηκε το φόρεμα της και φάνηκαν όλα [εικόνες]

1
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε και οι εμφανίσεις των διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί δίνουν και παίρνουν.
Την αρχή έκαναν οι Ζιλιέτ Μπινός και Κατρίν Ντενέβ στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούν, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το στυλ τους και ακολούθησε η εκθαμβωτική Σκάρλετ Γιόχανσον με το κατακόκκινο φόρεμά της.


Ωστόσο, σε κάθε – σχεδόν – κόκκινο χαλί, υπάρχουν και κάποια απρόοπτα. Όπως στην περίπτωση της Φάρα Αμπραχάμ, μιας τηλεπερσόνας που δεν διστάζει να δείχνει περισσότερα από όσα πρέπει σε πλήθος περιπτώσεων.
Ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί με «ατύχημα»
Η 28χρονη τηλεπερσόνα το έκανε λοιπόν ξανά το «θαύμα» της στο ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Πέμπτη, στην πρεμιέρα της ταινίας «Ad Astra» που πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ και η Λιβ Τάιλερ, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Christophe Guilmo.
Το φόρεμα όμως είχε ένα πολύ μεγάλο σκίσιμο στην δεξιά πλευρά που έφτανε μέχρι τον μηρό της με αποτέλεσμα την ώρα που περπατούσε να κάνει το φόρεμα στο πλάι για να μην το πατήσει, αποκαλύπτοντας τα επίμαχα σημεία της, καθώς δεν φορούσε εσώρουχο.
Η Φάρα Άμπραχαμ που ολοκλήρωσε το λουκ με ένα λευκό clutch και ένα ζευγάρι nude πέδιλα, δεν φάνηκε να έχει αντιληφθεί το τι έχει συμβεί και συνέχισε αμέριμνη να περπατά στο κόκκινο χαλί.

Σχόλιο .Ε, όχι και αμέριμνη εν γνώση της όλα σκηνοθετημένα για την τηλεθέαση

1
2
Φωτογραφίες: Getty Images
 makeleio.gr