Τρίτη, Αυγούστου 27

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ – ΕΔΩ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

1
Ξεπερνά πλέον και αυτά τα όρια του γελοίου η υπόθεση των «προσφύγων» που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο στην… Τουρκία.

Σαν να πηγαίνουν εκδρομή χιλιάδες μουσουλμάνοι εισβάλλουν καθημερινά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ταχύπλοα την ίδια ώρα που το ΛΣ όταν και εφόσον τους εντοπίζει να μιλά για… διασώσεις!

Τα δύο αυτά βίντεο είναι αποκαλυπτικά για το μέγεθος της μεγάλης μπίζνας που γίνεται, την ώρα που η Ελλάδα ανήμπορη να κάνει  το οτιδήποτε αφελληνίζεται καθημερινά. Και αυτή είναι η ωμή αλήθεια.
Μάλιστα δεν υπάρχει πια λόγος να αποκαλούνται και λαθρομετανάστες, εφόσον μόνο λαθραία δεν περνούν στην Ελλάδα. Έρχονται μέρα μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουν δηλαδή; Να έρθουν με το πλοίο της γραμμής;
Στη πρώτο βίντεο φαίνονται τα ταχύπλοα σαν να κάνουν καταδρομική ενέργεια να παραβιάζουν ανενόχλητα τα θαλάσσια σύνορα (αυτά που δεν υπάρχουν έτσι και αλλιώς  κατά τον προηγούμενο αλήστου μνήμης πρωθυπουργό), φτάνοντας στην ακτή χωρίς κανείς, από τις «Αρχές» πάντα να αντιληφθεί το παραμικρό.
Μετά θα εκδώσουν ΔΤ λέγοντας ότι «διέσωσαν» δεκάδες «πρόσφυγες» σε Σάμο, Λέσβο κλπ.
Στο δεύτερο βίντεο περιχαρείς «πρόσφυγες» με πολυτελείς θαλαμηγούς παίρνουν θέση για μια ακόμη μια εκδρομή στην Ελλάδα.
Άλλωστε γνωρίζουν άριστα, πως ουδείς από την Ελλάδα, ούτε οι περίφημες «Αρχές» μηδέ κανείς άλλος πρόκειται να τους εμποδίσουν, με τον οιονδήποτε  τρόπο.
Η χώρα, ως χώρα απλά δεν υφίσταται, και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Η συνέχεια είναι γνωστή. «Γραμμή» για αίτηση πολιτικού ασύλου με ότι στοιχεία δίνουν οι ίδιοι, χωρίς καμία δυνατότητα διασταύρωσης  από τις «Αρχές», και μετά σε κέντρο «φιλοξενίας» (είμαστε φιλόξενος λαός) πριν μεταφερθούν στην περίφημη ενδοχώρα για τα περεταίρω, ήτοι μόνιμη εγκατάσταση και απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα, γιατί αυτό θα ήταν παράνομο!
Ποτέ η γελοιότητα, αλλά και η διάλυση δεν είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδα σε αυτή τη χώρα και τα τραγικά αποτελέσματα θα τα βιώσουμε στο εγγύς μέλλον.

ΕΔΩ  http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a0%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%a0%ce%a9%ce%a3-%ce%a6%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%a5/