Παρασκευή, Αυγούστου 30

Ο Μπραντ Πιτ φτάνει στη Βενετία με σκάφος, ο πλανήτης μένει αμήχανος μπροστά στο coolness του

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου αναμένεται να καταφθάσει σύντομα και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η είδηση ότι ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο ήταν από μόνος του ένας καλός λόγος για να ενθουσιαστούν οι σινεφίλ αυτού του πλανήτη. Η επιστροφή του διάσημου ηθοποιού στο σινεμά, μετά τον πολύκροτο χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανική και πιο εντυπωσιακή, το φιλμ που για πολλούς
είναι «η ταινία της χρονιάς» πιθανότατα να οδηγήσει τον γοητευτικό σταρ ακόμα και στα Όσκαρ, αφού πρώτα έχει εκτινάξει την δημοτικότητα του στα ύψη, παρέα με την εκτίμηση των κριτικών.
Ναι, ο Μπράντ Πιτ είναι αναγεννημένος και φαίνεται να περνάει την πιο ολοκληρωμένη φάση της ζωής του. Αυτό αντικατοπρίζεται και στην εξωτερική του εμφάνιση. Κούκλος στα 55 του, ελεύθερος και χαλαρός, με μία από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του στο πολύ πρόσφατο ενεργητικό του, ο Πιτ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας που μόλις ξεκίνησε με όλο το υπέροχο στυλ του διάχυτο σε κάθε του κίνηση, σφηνωμένο στην άκρη του ζεστού του χαμόγελου.
Με σκάφος προσέγγισε τo κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, μέσα σε ένα απλό γκρι σκούρο παντελόνι και ένα T-Shirt στο χρώμα της άμμου και πήδηξε με χάρη στην προβλήτα, αφήνοντας το μπεζ ντένιμ τζάκετ του να ανεμίζει στο δεξί του χέρι. Ray-Ban γυαλικά ηλίου και γκρι τραγιάσκα (ο ηθοποιός έχει γενικώς αδυναμία στο συγκεκριμένο αξεσουάρ) ολοκλήρωναν το λουκ του, ενός από τους πιο ποθητούς άντρες που γέννησε το σύγχρονο Χόλιγουντ.
Λίγοι είναι σαν αυτόν κι αν το coolness είχε μόνο ένα πρόσωπο τότε αυτό, φέτος τον Αύγουστο, με το «Κάποτε στο...Χόλιγουντ» να σπάει ταμεία στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα ήταν σίγουρα αυτού του ξανθού ηθοποιού που γνωρίζει ότι είναι υπερβλικά τέλειος, αλλά δεν το κάνει και θέμα.
Δες την εμφάνιση του Μπραντ Πιτ στη Βενετία.








Φωτογραφίες: REUTERS/ Yara Nardi

WomanTOC στο Instagram