Παρασκευή, Αυγούστου 30

Αυτό το κορίτσι μπαίνει στο #GNTMgr και είναι σε σχέση με πασίγνωστο Τούρκο ηθοποιό!

Αυτό το κορίτσι μπαίνει στο #GNTMgr και είναι σε σχέση με πασίγνωστο Τούρκο ηθοποιό!
Ο  ηθοποιός και το μοντέλο γνωρίστηκαν στην Ελλάδα και από τότε ζουν τον απόλυτο έρωτα, με εκείνη να τον ακολουθεί παντού, για να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Εκτός από αυτήν την περίοδο που όπως ακούγεται εκείνη μπήκε στο GNTM.

Άλλωστε, δεν ασχολείται τελευταία επαγγελματικά με το modeling, αλλά τους τελευταίους μήνες διατηρεί κανάλι στο Youtube. Εκεί, κοινοποιεί video ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.
Ωστόσο συμ­φωνά με πληροφο­ρίες, τους τελευταίους δυο μήνες η νεαρή μελαχρινή καλλονή βρίσκεται στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, το οποίο θα προβληθεί στις οθόνες μας τον Σεπτέμβρη μέσα από τη συχνότητα του Star/Omega.
Η νεαρή Ελληνίδα πέρασε, σύμφωνα με το Ciao, με επιτυχία τις οντι­σιόν του ριάλιτι μό­δας αλλά και τις δοκιμασίες που πραγματοποιούν­ται από τη στιγμή που οι υποψήφιες μπαίνουν μέσα στο σπίτι, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό. Συμφωνά με τις ίδιες πληροφορίες, η Χαρά Παππά είναι ακό­μα στο σπίτι του GNTM, πράγ­μα που σημαίνει ότι μπορεί να βρί­σκεται ένα βήμα πριν τον τελικό.
Έρωτας σαν παραμύθι
Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα που γοήτευσε τον Τούρκο star και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του. O Μπουράκ Χακί μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κισμέτ», που προ­βλήθηκε στον ΑΝΤ1 Ελλάδος. Πριν από δύο χρό­νια, ο ίδιος επισκέφτηκε τη χώρα για να υπογράψει θεατρικό συμβόλαιο με τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση, και κατέλη­ξε να βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρό­σωπο της Χαράς Παππά.
Εκείνη τον ακολούθησε στην Κωνσταντι­νούπολη, προκειμένου να βρίσκεται διαρ­κώς στο πλευρό του, αφού, όπως λένε άν­θρωποι του στενού τους κύκλου, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η ζωή στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται να της ταιριάζει πολύ, ενώ με τον Μπουράκ Χακί δίπλα της δείχνει πιο ευτυχισμένη από πο­τέ. Κι αν αληθεύουν οι φήμες και είναι μια από τις παίκτριες του GNTM, είμαστε σίγουροι πως αυτό μόνο καλό θα κάνει στην δική της καριέρα.
Η Χαρά Παππά, η οποία σπουδάζει Οικονομικές Επιστήμες, και παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο, είναι μια όμορφη Θεσσαλονικιά φοιτήτρια με καλλίγραμμο κορμί και υπέροχο πρόσωπο. Μάγεψε τον κούκλο Τούρκο ηθοποιό και για χάρη της εκείνος ταξίδευε τα τελευταία χρόνια συνέχεια στην Ελλάδα και δεν ήταν λίγες οι φο­ρές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει μαζί σε κάποια βόλτα τους ή σε κάποια βραδινή τους έξοδο, όπου ήταν πάντα πολύ διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.
Ο ηθοποιός, βρέθηκε στη χώρα μας για πολύ καιρό και για τις ανάγκες της θεατρι­κής παράστασης «Ο κύκλος», στην οποία πρωταγωνίστησε. Στη σελίδα του στο Facebook, ο Τούρκος ηθοποιός αναφέρει, ότι είναι φίλος της Ελλάδας. Όσοι τον ξέρουν λένε ότι είναι λάτρης της παραδοσιακής κουζίνας, της διασκέδασης και των όμορφων γυναικών.
Όμως, ο ηθο­ποιός έχει πέσει θύμα του έρωτα της μελα­χρινής καλλονής που είναι εντυπωσιακή, πανύψηλη και με υπέροχο χαμόγελο. Οι δύο τους πέρασαν πάντως μια κρίση όταν πέ­ρυσι εκείνος ήλθε στην Ελλάδα με τη γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων της τουρ­κικής τηλεόρασης Γκιουλσέν Ποτούκ, με την οποία ήταν ζευγάρι αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις χώρισαν.
«Τις αντιδράσεις των γυναικών μόνο ως κο­λακεία μπορώ να τις εκλάβω. Μου αρέ­σει που είναι διαχυτικές και να μου εκ­μυστηρεύονται δικά τους, προσωπικά θέματα. Οι Ελληνίδες μου αρέσουν, εί­ναι πολύ πιο εκδηλωτικές και αυθόρμη­τες από τις Τουρκάλες. Βράζει το αίμα τους», έχει πει ο ίδιος.
«Η αλήθεια είναι ότι η Χαρά έχει φέρει όντως χαρά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε πριν από λίγο καιρό και είμαστε μαζί και ευτυχισμέ­νοι. Πρωτογνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυ­νοβόλος», έχει αποκαλύψει ο ίδιος.
Η Χαρά Παππά στο Instagram, έχει κάνει την απόλυτη επιτυχία, αφού έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πε­ρισσότερων από 18,3 χιλιάδων followers. Ο Μπουράκ, στο παρελθόν έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος με την ηθο­ποιό Σέμα Σιμσέκ για 11 χρόνια, με την οποία χώρισε το 2012, ενώ έχουν απο­κτήσει κι έναν γιο.
Δείτε φωτογραφίες της