Τραγέλαφος Βαρεμένου: Καταγγέλλει ως… σκευωρία την είδηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ που διάβασε στο κινητό του! (BINTEO)

1933141
Ο πρώην δημοσιογράφος, τέως αντιπρόεδρος της Βουλής και νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος μπορεί να είναι έμπειρος πολιτικός, αλλά απέδειξε ότι είναι παντελώς άσχετος από… ιντερνέτ, όπως είπε και ο ίδιος.

Στην χθεσινή του παρουσία στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ βγήκε από τα ρούχα του, καταγγέλλοντας μανιωδώς την… σκευωρία στο κινητό του, το γεγονός δηλαδή ότι μόλις το άνοιξε βρήκε μια είδηση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στην ενημέρωση από ένα «λαθραίο site» όπως ισχυρίστηκε.
Παρόλο που ο δημοσιογράφος του σταθμού, Χρήστος Κούτρας προσπάθησε να του εξηγήσει ότι έτσι λειτουργούν τα newsfeed και ότι δεν υπάρχει καμιά σκευωρία, απλά cookies, ο Βαρεμένος επέμεινε να καταγγέλλει το γεγονός, εκφράζοντας μάλιστα την πρόθεσή του να φέρει το θέμα στην Βουλή.
Πρόκειται για ακόμη έναν πολιτικό τραγέλαφο, όπως εκείνον του ΚΚΕ που υποστήριζε ότι συμβαίνουν παρακολουθήσεις και συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο, ενώ ήταν προφανές πως κάποιος έκανε φάρσα συνδέοντας τηλεφωνικά κέντρα και βάζοντας τα να επικοινωνούν, δίχως να έχουν καλέσει το ένα το άλλο.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο που εκθέτει τον Γιώργο Βαρεμένο:
makeleio.gr