Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! «ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ»! ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ». ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΥΛΗΣ- ΑΛΕΞΗΣ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ. ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

koulis tsipras
Το θέμα της ημέρας για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα!
Τι έχει γίνει, τα βρήκαν ξαφνικά Μητσοτάκης- Τσίπρας;
Η καθημερινή πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης που κυκλοφορεί από το πρωί κυκλοφορεί με όλο το πολιτικό παρασκήνιο για το που το πάει ο πρωθυπουργός.

1.indd


Ειλημμένη είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , η απόφαση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας να προτείνει τη σύσταση από τη Βουλή Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για όσα φέρεται να του καταμαρτυρούνται στην ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά δέκα πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης με πρόσχημα τη σκάνδαλο Novartis.
Αντιθέτως στην κυβερνητική παράταξη κατέληξαν στην απόφαση να μη στραφούν κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σε σχετικές συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε συνεργάτες του, είπε:
«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι Πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με συνεργάτες του.
Με μία σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την απόφαση να προχωρήσει σε προακακριτική μόνο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και όχι για τον Αλέξη Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται το όνομά του στη δικογραφία που έφθασε στη Βουλή.
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ