Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στέλνει τα παιδιά του σε δημόσιο σχολείο

000_1K29K1
Τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό, Ζακ και Γκαμπριέλα, ξεκίνησαν την νέα σχολική χρονιά σε δημόσιο σχολείο, καθώς οι γονείς τους επιθυμούν τα παιδιά τους να έχουν μια φυσιολογική ζωή
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, συνόδευσαν την Τρίτη τα δίδυμα 4χρονα παιδιά τους στο νέο τους σχολείο. Ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Ζακ
και η αδελφή του, πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, δεν άφηναν το χέρι των γονιών τους, αφού η νέα σχολική χρονιά βρήκε τα χαριτωμένα εγγόνια της Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ σε νέο σχολικό περιβάλλον.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τις σχολικές τσάντες των δίδυμων παιδιών της. Μια πράσινη τσάντα για τον μικρό Ζακ και μια λευκή με μπλε ρίγες για την όμορφη Γκαμπριέλα. «Busy in school» (απασχολημένοι στο σχολείο), έγραψε στη λεζάντα η 41χρονη γοητευτική πριγκίπισσα και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης.

Σε αντίθεση με άλλα παιδιά γαλαζοαίματων που φοιτούν σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία, όπως τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, τα πριγκιπόπουλα του Μονακό ξεκίνησαν από την φετινή χρονιά να πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο, όπως τα παιδιά των «κοινών θνητών». Αν και το περασμένο έτος ο Ζακ και η Γκαμπριέλα φοιτούσαν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, που εφάρμοζε το σύστημα Μοντεσσόρι, την φετινή χρονιά οι γονείς τους αποφάσισαν να τα βάλουν σε δημόσιο σχολείο, ώστε τα δύο πριγκιπόπουλα να μεγαλώνουν όπως κάθε παιδί και να έχουν μια φυσιολογική απλή ζωή, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα το παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα στο σχολείο του 5χρονου πρίγκιπα Γεώργιου και της 4χρονης αδελφής του, πριγκίπισσας Σάρλοτ. Τα δύο παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον φοιτούν στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο Thoma's Battersea στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν φωτογράφισε με το κινητό της την πρώτη ημέρα των δύο παιδιών της στο σχολείο ενώ το παλάτι του Μονακό στον λογαριασμό του στο Facebook ανέβασε σχετικό βίντεο και φωτογραφίες.

Πρίγκιπας Αλβέρτος - Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έστειλαν σε δημόσιο σχολείο τα παιδιά τους