Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23

Πέμυ Ζούνη: Τρομάζω με την ιδέα της παραμικρής αλλαγής πάνω μου


Για το γεγονός ότι δεν έχει πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της και ούτε το σκέφτεται για το μέλλον, μίλησε στο ΤV Έθνος η Πέμυ Ζούνη, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο γάμο της κόρης της και στο οτι ανυπομονεί να γίνει γιαγιά.

Παντρέψατε την κόρη σας πριν από λίγες εβδομάδες. Μιλήστε λίγο γι' αυτό. Για τα συναισθήματα σας.

«Ήταν ένα βράδυ διαρκούς ευχάριστης έκπληξης με πολλά χαμόγελα. Δεν άφησα τα μάτια μου από πάνω της. Ήταν τόσο ευτυχισμένο και λαμπερό το ζευγάρι, που δεν τους χόρταινα. Δεν έκλαψα, απλώς είχα έναν κόμπο. Αυτό συμβαίνει κάποια στιγμή στις μαμάδες, συνέβη και σε μένα. Πέρασε η ζωή της μπροστά μου σαν ταινία».
Γιαγιά θέλετε να γίνετε;
«Βεβαίως θέλω να γίνω. Δεν το έχω βιώσει, αλλά μου έχουν πει ότι είναι ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα των παιδιών, απ' ό,τι ξέρω τουλάχιστον, αλλά θα έρθει κι αυτό».
Ποια είναι η σχέση σας με τον χρόνο; Τον φοβάστε;
«Ποτέ δεν τον φοβήθηκα, είχα πάντα καλή σχέση μαζί του. Τον παρακολουθώ επάνω μου βέβαια. Και ομολογώ με περιέργεια. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Δεν κερδίζεται αυτή η μάχη. Μόνο να τον καλοπιάσεις μπορείς, όχι να του πηγαίνεις κόντρα. Δεν την κερδίζεις τη μάχη. Γι' αυτό δεν πήγα κόντρα ποτέ. Δεν πείραξα, για παράδειγμα, κάτι στο πρόσωπο μου».
Εχετε σκεφθεί όμως για το μέλλον;
«Δεν θέλω. Τρομάζω με την ιδέα της παραμικρής αλλαγής πάνω μου και προτιμώ να με παρακολουθώ φυσιολογικά», είπε στο tv έθνος.

.thestival.gr