Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24

Απαλλαγείτε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους με φλούδες λεμονιού

Απαλλαγείτε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους με φλούδες λεμονιού
Η λεμονιά είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο συχνά καλλιεργούμενα φυτά φρούτων στον κόσμο, και δικαίως καθώς τα λεμόνια πραγματικά έχουν κερδίσει το δικαίωμα να ονομάζονται σούπερ τροφή!
Δείτε: Οι επτά λόγοι που το λεμόνι είναι…

υπερτροφή!
Τα λεμόνια είναι γεμάτα με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, όπως βιταμίνη C, Α, Β1, Β6, μαγνήσιο, βιοφλαβονοειδή, πηκτίνη, φολικό οξύ, φώσφορο, ασβέστιο, και κάλιο.

Βοηθούν στην προστασία από πολλές ασθένειες και σε δύσκολες συνθήκες υγιείας, και έχει πολλές θετικές επιδράσεις στο έντερο, το στομάχι, το συκώτι, και το συνολικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο χυμός λεμονιού και η φλούδα του έχουν μια ωραία ξινή – όξινη γεύση.

Τα λεμόνια στην πραγματικότητα λειτουργούν ως ένας ρυθμιστής εξισορρόπησης στο σώμα και μπορεί να μειώσει την υπερδραστηριότητα στο στομάχι. Οι φλούδες λεμονιού έχουν επίσης αντισηπτική δράση, ενώ τα φύλλα τις λεμονιάς έχουν ικανοποιητική δράση στην μείωση του πυρετού.
Δείτε και Λεμόνι Το Θαυματουργό
Το λεμονόνερο και τα εκπληκτικά οφέλη του στην υγεία μας!!


Αυτό που δεν ξέρετε, όμως, είναι ότι το αγαπημένο εσπεριδοειδές σας μπορεί να σας βοηθήσει και με τον πόνο στις αρθρώσεις!
Τα αρωματικά πτητικά αιθέρια έλαια στην φλούδα λεμονιού βοηθούν να χαλαρώσουν τα αιμοφόρα αγγεία ενώ ταυτόχρονα έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση, πράγματα που τα καθιστούν χρήσιμα για τις αρθρώσεις και τον πόνο των νεύρων.
Δείτε περισσότερα για τα οφέλη και την δράση τους: Μην πετάτε τις φλούδες λεμονιού

Η ακόλουθη συνταγή είναι απλή και αποτελεσματική, και χρειάζεται να έχετε μόνο μερικά συστατικό που είναι περισσότερο από πιθανό να έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Εδώ είναι οι δύο πιο αποτελεσματικοί τρόποι:

– Ξύστε τη φλούδα στον τρίφτη, προσέχοντας να τριφτεί μόνο το κίτρινο στρώμα και καθόλου από το λευκό. Κάντε εντριβές για λίγα λεπτά με αυτό απ ‘ευθείας πάνω στο προσβεβλημένο μέρος του σώματος και μετά τυλίξτε το με έναν επίδεσμο. Κρατήστε το δεμένο έως και για δύο ώρες.
Ή
– Βάλτε το φλοιό από δύο λεμόνια σε ένα βάζο και γεμίστε το με ελαιόλαδο. Κλείστε το βάζο και αφήστε το μείγμα να “καθίσει” για δύο εβδομάδες. Τρίψτε την πληγείσα περιοχή με το λάδι που θα προκύψει για λίγο και στο τέλος τυλίξτε το σημείο με γάζα. Μπορείτε να το αφήσετε έτσι ολόκληρη την νύχτα (Προσοχή να μην είναι σφιχτά δεμένο).
Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει βιολογικά λεμόνια.
Χρησιμοποιούμε αυτά, λοιπόν, εξωτερικά, αλλά δεν αμελούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας και εσωτερικά για να έχουμε αποτελέσματα.

Τα προϊόντα που μας δίνουν αυτήν την δυνατότητα είναι: 

1. ένα συμπλήρωμα διατροφής με τον πολύ ωφέλιμο συνδυασμό υαλουρονικούMSMγλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνηςΓλυκοζαμίνη-Χονδροϊτίνη: Λιπαίνουν ΦΥΣΙΚΆ τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο 
2. ή ένα πραγματικά δραστικό κολλαγόνο σε συνδυασμό με χονδροϊτίνη, τα οποία ωφελούν ιδιαίτερα περιπτώσεις αρθρίτιδας και όλων τον προβλημάτων στις αρθρώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του χόνδρου.
3. και τέλος τα ωμέγα 3 λιπαρά τα οποία έχουν θετική επίδραση σε όλες τις αρθρίτιδες, ενώ πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μειώσουν δραστικά το πόνο στις αρθρώσεις και τη δυσκαμψία, και ότι η λήψη συμπληρωμάτων μπορεί να μειώσει ακόμη και την ανάγκη για λήψη φάρμακων.
Όσοι ενδιαφέρεστε, για παραγγελία οποιουδήποτε από τα παραπάνω συμπληρώματα διατροφής, επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com 

Πηγή: Family Health Freedom Network
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ενεργό λινκ και ρητή αναφορά στα:

Επιμέλεια/Μετάφραση: Η τροφή μας το φάρμακό μας