Σάββατο, Σεπτεμβρίου 7

ΚΚΕ: «ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»… --ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!

Άντε να σας δούμε και να σας… παραδεχτούμε, κομμούνια!
«Νησιά Αιγαίου: Σε απόγνωση χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες
Σε απόγνωση οδηγούνται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα νησιά του Αιγαίου, ενώ η μεταφορά ενός μικρού αριθμού στην ηπειρωτική χώρα δεν μπορεί να δώσει λύσεις, δεδομένου ότι καθημερινά έρχονται και εκατοντάδες νέοι. Μέχρι το μεσημέρι σήμερα είχαν φτάσει περίπου 300…».

Αυτά γράφει το εφεδρικό παπαγαλάκι των αρχιτσιφούτηδων του Περισσού, για τα χιλιάδες «προσφυγάκια» που κατακλύζουν τα νησιά μας, δείχνοντας υποκριτικό ενδιαφέρον.
Διότι αν τα «προσφυγάκια» είναι «σε απόγνωση» και οι κουκουέδες συγκινούνται τόσο πολύ από το δράμα τους, υπάρχουν λύσεις! Πρώτον, να βολέψει το ΚΚΕ μερικές χιλιάδες απ’ αυτούς στο παλάτι του Περισσού! Δεύτερον, να εγκαταστήσει –το ΚΚΕ είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην χώρα, μετά την Εκκλησία- κάποιες χιλιάδες από τους υπόλοιπους στα άπειρα ακίνητα που διαθέτει. Και τρίτον, οι πιο… ψυχοπονιάρηδες κουκουέδες να πάρουν όσους περισσέψουν στα σπίτια και στις βιλάρες τους!
Άντε να σας δούμε και να σας… παραδεχτούμε, κομμούνια!
ethnikismos.net