Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πρωτοδικείο Αθηνών: Αορίστου χρόνου συμβασιούχοι -«παρατασιούχοι» δήμου


Αορίστου Χρόνου κατατάσσονται με Προσωρινά Εκτελεστή πρωτόδικη Δικαστική  
ΑΠΟΦΑΣΗ του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (1473 /2019 διαδικασίας Εργατικών Διαφορών)  τρεις συμβασιούχοι, εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Κατερίνης. Με μόλις πρόσφατα δημοσιευθείσα  απόφαση του το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ) δικαίωσε τους συγκεκριμένους εργαζόμενους
στην καθαριότητα του δήμου Κατερίνης, καθόσον έκρινε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του συγκεκριμένου Δήμου. Μάλιστα το Δικαστήριο διέταξε η εκδοθείσα απόφαση να είναι και προσωρινά εκτελεστή δηλαδή η τακτοποίηση των εργαζομένων σε θέσεις   ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  να γίνει άμεσα.
Πρόκειται για σημαντική δικαστική Απόφαση του μεγαλύτερου Πρωτοδικείου της χώρας μας ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ (ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΩΝ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Σύμφωνα με το Δικηγορικό Γραφείο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ που χειρίστηκε την υπόθεση πρόκειται για σημαντική δικαστική απόφαση  που δίνει τέλος στην εργασιακή αβεβαιότητα των εργαζομένων αυτής της κατηγορίας που δυστυχώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν καλύφθηκαν εργασιακά με τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ.

https://www.aftodioikisi.gr