Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19

ΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ Η FRONTEX ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η –χθεσινή- είδηση έχει ως εξής: «Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Αυστριακός πρώην καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς, προκειμένου να ενημερωθεί για το προσφυγικό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τον ενημέρωσε για την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών το τελευταίο διάστημα και, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην ανάγκη ενίσχυσης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ».
Ποιών ευρωπαϊκών συνόρων συμφώνησαν την ενίσχυση οι Κούλης και Κουρτς; Σίγουρα θα νομίζετε των ανατολικών συνόρων της Ελλάδος, για να δυσκολεύονται τα «προσφυγάκια» να μπουκάρουν στην Ελλάδα από την Τουρκιά. Αμ δε!
Σε δηλώσεις που έκανε ο Κουρτς αμέσως μετά το τηλεφώνημα του Κούλη, είπε πως «δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί μία κατάσταση όπως το 2015, η Διαδρομή των Δυτικών Βαλκανίων πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει κλειστή» και ζήτησε την άμεση αποστολή επιπλέον προσωπικού της Frontex, όχι στα ελληνο-τουρκικά αλλά στα… ελληνο-βουλγαρικά σύνορα, για να καθηλώνουν στην Ελλάδα τα «προσφυγάκια» και να μην βρίσκουν διόδους προς την Βουλγαρία, γιατί αργά ή γρήγορα από κει θα καταλήξουν στην Ευρώπη!  
Θέλετε κι άλλη απόδειξη ότι ο Μητσοτάκης έχει συμφωνήσει κρυφά με τα αφεντικά του την απορρόφηση των «προσφύγων» που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα και την μετατροπή της χώρας σ’ ένα απέραντο hot spot;