Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19

H Γενιά του Πολυτεχνείου. Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών! Ακολουθεί άρθρο φωτιά που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας πατριώτης.

1
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝΑΤΕ ΠΙΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΦΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΑΜΝΟΣ…..’’
H Γενιά του Πολυτεχνείου… Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών……
.. Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεοκόπησε το κράτος, η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, …«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.
Για μια βραδιά υποτιθέμενης αντίστασης κάποιοι ζούνε για πάνω από 45 χρόνια σαν βασιλείς. Χιλιάδες ώρες έχουν καταναλώσει από τις ζωές τους, για να μας περιγράψουν ένα συγκεκριμένο εικοσάλεπτο της μίζερης ζωής τους. Συνεχώς επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, ενώ με το ίδιο βίντεο θα μπορούσαν να καλύψουν σαρανταπέντε χρόνια αναλύσεων. Ελλείψει αδημοσίευτων ηρωικών περιστατικών ή άλλων δεδομένων, έχουν φτάσει σε σημείο ν’ αναζητούν τις συνθήκες ατμοσφαιρικής πίεσης και υγρασίας εκείνης της «ηρωικής» βραδιάς.
Η γενιά λοιπόν του Πολυτεχνείου δηλητηρίασε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων. Είναι η χειρότερη γενιά Ελλήνων στο σύνολο της ιστορίας. Είναι η χειρότερη, άσχετα αν ο μέσος Έλληνας αυτής της γενιάς δεν διέφερε σε τίποτε από τους παλαιότερους. Η γενιά του όμως δεν παύει να είναι η χειρότερη της ελληνικής ιστορίας. Γιατί; Γιατί είχε τους χειρότερους ανθρώπους επικεφαλής της. Είχε το κατακάθι της κοινωνίας. Είχε το ίζημα του κοινωνικού βόθρου.
Η ποιότητα της κάθε γενιάς κρίνεται από την ποιότητα αλλά και τον όγκο της κληρονομιάς που αφήνει πίσω της. Κρίνεται από την περιουσία που αφήνει στα παιδιά της. Άλλες γενιές αφήνουν πίσω τους μεγάλο όγκο κληρονομιάς και άλλες αφήνουν πίσω τους υψηλής ποιότητας κληρονομιές.
Όλες οι γενιές των Ελλήνων ήταν άξιες, γιατί κατά κανόνα άφηναν μια Ελλάδα ισχυρότερη από αυτήν που παραλάμβαναν οι ίδιες. Ακόμα και η γενιά της Μικρασιατικής Καταστροφής άφησε πίσω της μια Ελλάδα σε διπλάσιο μέγεθος από αυτήν που παρέλαβε. Μπορεί σε ένα γενικό επίπεδο, που αφορά τον ελληνισμό, να ήταν πράγματι καταστροφική, αλλά στο στενό εθνικό και κρατικό επίπεδο άφησε μια σημαντική κληρονομιά στους επόμενους. Όλες οι γενιές ήταν άξιες …εκτός από μία. Τη γενιά του Πολυτεχνείου …Τη γενιά της Μεταπολίτευσης …Την πιο σάπια γενιά Ελλήνων.
Η γενιά του Πολυτεχνείου. Η γενιά η οποία κληρονόμησε μια Ελλάδα μεγάλη και προπάντων «χτισμένη». Η πιο πλούσια κληρονόμος γενιά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Η γενιά, η οποία είχε τον πιο εύκολο ρόλο. Μόνον σωστή διαχείριση επέβαλε ο ρόλος της να κάνει, εφόσον τα δύσκολα τα είχαν κάνει οι προηγούμενοι. Όμως, η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και αυτή η γενιά δεν είχε καλό «πρωινό». Με το «καλημέρα» αυτή η γενιά έγινε η αιτία να «χαθεί» η Κύπρος. Η πρώτη «υποθήκη» που έβαλε, για να ανέλθει ακόπως στην εξουσία και να διαδεχθεί την προηγούμενη. Αφού κάποιοι αποφάσισαν προκαταβολικά για την «ηγεσία» αυτής της γενιάς, της ζήτησαν επίσης προκαταβολικά το αντίτιμο. Τα αφεντικά θα έπαιρναν την Κύπρο και η γενιά του Πολυτεχνείου θα έπαιρνε τη «σκυτάλη» στην Ελλάδα …Καλή μοιρασιά.
Δεν έχασε η μεταπολεμική γενιά την Κύπρο. Την Κύπρο την έχασε η γενιά της μεταπολίτευσης. Η νέα τότε γενιά, η οποία δέχθηκε να μην αντιδράσει στην εισβολή, γιατί οι «ήρωες» της είχαν προκαταβολικά καταλάβει τις θέσεις τους. Όταν μια νέα γενιά έχει «ήρωες» πριν ακόμα αγωνιστεί ηρωικά για έναν υψηλό στόχο, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Το κυπριακό ζήτημα εξακολουθεί ακόμα να σέρνεται, γιατί αυτή η ίδια γενιά το «σέρνει». Δεν λύνεται, γιατί η κυρίαρχη γενιά το «χρωστάει». Όταν δηλαδή κάποιοι μεθόδευαν την εισβολή στην Κύπρο, γνώριζαν εκ των προτέρων ότι δεν θα αντιδρούσε η Ελλάδα. Γιατί; Γιατί πάντα αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν, είναι οι νέοι και στην περίπτωση εκείνη οι νέοι ήταν ήδη «καπελωμένοι» από «ήρωες». «Ήρωες» γενναίους και πατριώτες όσο η Δαμανάκη και άλλοι. «Ήρωες», που, για «ξεκάρφωμα», διαδήλωναν για τη Νικαράγουα και την Παλαιστίνη, αλλά όχι για την Κύπρο. «Ήρωες», που, για «ξεκάρφωμα», πετούσαν πέτρες και μολότοφ στην αστυνομία …
Όλα αυτά έγιναν, γιατί κατόρθωσαν τα ντόπια και ξένα αφεντικά της Ελλάδας να «καπελώσουν» τη γενιά της μεταπολίτευσης …Να βάλουν τους χειρότερους ανθρώπους επικεφαλής της. Για να το κατορθώσουν αυτό, έπαιξαν παιχνίδια βίας τύπου Πολυτεχνείου. Τότε έγινε κάτι το πρωτοφανές. Δεν έγινε φυσιολογική αλλαγή φρουράς μεταξύ των γενιών. Δεν συγκρούστηκαν οι δυνατοί και οι γρήγοροι της νέας γενιάς με τους ισχυρούς της προηγούμενης, ώστε να διεκδικούν σιγά-σιγά μερίδιο στη διαχείριση της εξουσίας. Με τις πλάτες των ξένων και των υπηρεσιών τους η γενιά του Πολυτεχνείου ανέλαβε τη διαχείριση τους συνόλου της εξουσίας, χωρίς να αξιολογηθεί το ανθρώπινο δυναμικό της σε ένα ικανοποιητικό «βάθος» χρόνου, όπως συμβαίνει συνήθως.
Στην κυριολεξία έβαλαν το κατακάθι στην κορυφή. Τον πάτο τον έκαναν «κορυφή». Πώς γίνεται αυτό; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συνωμοτική γνώση και μεθόδευση. Είναι το κόλπο, που γνωρίζει η κάθε νοικοκυρά. Ας φανταστεί ο αναγνώστης ότι η κοινωνία μοιάζει με ένα «τσουβάλι». Ένα «τσουβάλι» γεμάτο με πολύτιμα και όλων των ειδών τα υφάσματα. Ένα «τσουβάλι» όμως, που στον πάτο του είναι βρόμικο. Ένα «τσουβάλι», που στον πάτο του έχει σκατά. Τι πρέπει να κάνεις, όταν θέλεις αυτά τα «σκατά» να τα φέρεις στην κορυφή; Το ίδιο πράγμα που κάνεις, για να γυρίσεις ένα ρούχο από την ανάποδη. Μέσα από μια τρύπα βάζεις το χέρι σου μέχρι τον πάτο και αφού πιάσεις τα «σκατά», τα τραβάς προς τα έξω και στη συνέχεια τα βαστάς στην κορυφή.
Αυτό έκανε και το σύστημα στην Ελλάδα. Έβαλε το «χέρι» του και τράβηξε τα «σκατά» στην κορυφή. Από μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων έπιασε τους χειρότερους και τους τοποθέτησε αυθαίρετα για μια στιγμή στην κορυφή. Από εκεί και πέρα γνώριζε τον τρόπο, ώστε αυτήν τη στιγμή να την κάνει πολύχρονη. Η «τρύπα», που χρησιμοποίησε, για να βάλει το «χέρι» του, ήταν το Πολυτεχνείο. Ένα αόρατο «χέρι» μπήκε από την «τρύπα» του Πολυτεχνείου στην ελληνική κοινωνία και τη «γύρισε» ανάποδα.
Η κορυφή της γενιάς της μεταπολίτευσης ήταν μόνιμα κατειλημμένη από τους άχρηστους. Κατειλημμένη από τα σκουπίδια της κοινωνίας. Τα σκουπίδια σε όλους τους χώρους, εφόσον το κοινωνικό σταρ-σύστεμ αφορούσε μια κοινωνία απόλυτα ανεστραμμένη. Σε όλους τους χώρους υπήρχαν τα ίδια προβλήματα με τα ίδια πρόσωπα.
Ένας λαός κατά κανόνα δημοκρατικός………ποιον θα είχε ως «πρώτο»; Αυτόν, ο οποίος θα τον εξέφραζε απόλυτα. Άρα; Άρα τον…….. Τον……. ο οποίος είχε συνεννοηθεί με την τοπική αμερικανική πρεσβεία να λέει ότι θέλει, προκειμένου να μην απειλείται το «πρωτείο» του. Ο «πρώτος» των Ελλήνων της μεταπολίτευσης με αυτόν τον τρόπο «κατασκευάστηκε». Ο «πατέρας» της γενιάς του Πολυτεχνείου. Ο πιο πατριώτης, ο πιο μάγκας, ο πιο γενναίος, ο πιο γενναιόδωρος, ο πιο… …Ο πιο «Έλληνας», που ήταν γνήσιος Εβραίος. Γνήσιος Εβραίος
Γύρω από αυτόν χτίστηκε το μεταπολιτευτικό σταρ-σύστεμ. Το σταρ-σύστεμ, που χρησιμοποίησε ως συνεκτικό του στοιχείο το «Πολυτεχνείο». Το «Πολυτεχνείο», το οποίο είναι γνωστό ότι «κατασκευάστηκε» από ξενες υπηρεσίες. Τον «ήρωα» τον πλαισίωσαν οι «ήρωες» του Πολυτεχνείου και από εκεί συνδέθηκαν φίλοι και κολλητοί όλοι σε μια ενιαία δομή. Τον «χέστη», που έκλαιγε, όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί της Χούντας, τον πλαισίωσαν οι «χέστες», που έκλαιγαν, για να μην τους συλλάβουν στο Πολυτεχνείο οι ίδιοι Αστυνομικοί. Τον «χέστη», ο οποίος κρυβόταν στη σοφίτα του σπιτιού του σαν τη γάτα, τον πλαισίωσαν οι «χέστες», οι οποίοι κρυβόταν σαν τα ποντίκια πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου.
Αυτή η συμμορία ήταν το απόλυτο κατακάθι της κοινωνίας. Παλιοί χαφιέδες της χουντικής ασφάλειας, οι οποίοι παρίσταναν τους αντιχουντικούς αγωνιστές. Παλιοί λακέδες του παρακράτους, οι οποίοι παρίσταναν τους «δημοκράτες» δημοσιογράφους. Παλιοί περιθωριακοί της τράκας και της ξευτίλας. Χασικλήδες, οι οποίοι κινούνταν στα όρια της εμπορίας για τα έξοδά τους. Κοινά τεμπελόσκυλα, που λαθροβιούσαν στους τεκέδες και στα χαμαιτυπεία της Πρωτεύουσας. Κολομπαράδες, οι οποίοι, προκειμένου να ανελιχθούν στο σύστημα, εξυπηρετούσαν «δημοκράτες» εκδότες και άλλους ανώμαλους μεγαλοαστούς της πρωτεύουσας.
. Ότι σκουπίδι υπήρχε στην Αθήνα, αφέθηκε ελεύθερο μετά την «πλημμύρα» που ακολούθησε της πτώσης της Χούντας. Ότι λύμα υπήρχε στην επαρχία, «αποστραγγιζόταν» κι αυτό στη μεγάλη «λεκάνη» της Πρωτεύουσας. Καθάρματα με την αρχαία σημασία του όρου …Σκουπίδια δηλαδή.
Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα όλης της χώρας. Με αυτούς τους ανθρώπους του υποκόσμου στήθηκε η μεταπολίτευση. Αυτούς δυστυχώς ακολούθησαν οι φτωχοί και αναξιοπαθούντες της κοινωνίας. Με «θεμέλιο» τον ………και «ακρογωνιαίους» λίθους τους «ήρωες» του Πολυτεχνείου «χτίστηκε» το άθλιο «οικοδόμημα» της μεταπολίτευσης. Με τη βοήθεια του παρακράτους, των ξένων και των ντόπιων χαφιέδων τους, όλοι αυτοί σταδιακά κατέλαβαν όλους τους ζωτικούς μηχανισμούς της κοινωνίας. Όλοι αυτοί άρχισαν να μονοπωλούν τους ευαίσθητους χώρους της κοινωνικής λειτουργίας. Αυτοί αυτοαναγορεύτηκαν «Αριστεροί» και «Σοσιαλιστές» και προσπαθούσαν να ζήσουν με το σύνθημα ο «λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Αυτοί ήταν η «Αριστερά» της μεταπολίτευσης.
Τα αποτελέσματα ήταν αυτά, τα οποία «απολαύσαμε» καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Το «κατακάθι» εγκαταστάθηκε μόνιμα στην κορυφή της κοινωνίας. Οι «τελευταίοι» ανέλαβαν σαν «πρώτοι» να «ηγηθούν» της κοινωνίας. Οι προδότες ανέλαβαν να εκφράσουν τους πατριώτες. Οι τεμπέληδες και οι άεργοι ανέλαβαν να διεκδικήσουν δικαιώματα για λογαριασμό των εργαζομένων. Οι δημόσιοι υπάλληλοι ανέλαβαν να «προστατεύσουν» τους ιδιωτικούς υπάλληλους. Οι αστοί ανέλαβαν να εκφράσουν τα «δίκια» της αγροτιάς.
Άνθρωπος, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τη φασολιά από τη μηλιά μιλούσε, σαν εκπρόσωπος των αγροτών, επειδή είχε επαναστατικό «μπακγράουντ», άσχετα αν η μόνη τσάπα που είχε ποτέ στη ζωή του ήταν σε επάργυρο μπρελόκ. Ότι μέχρι τότε απαγόρευε η λογική, έγινε μια καθημερινότητα. Γιατί; Γιατί επικεφαλής δεν ήταν οι κοινοί εκπρόσωποι των κοινωνικών τάξεων. Επικεφαλής αυτών των τάξεων ήταν οι «ήρωες». Ο «Όλυμπος» είχε κατέβει στην Ελλάδα και οδηγούσε την ελληνική κοινωνία στη «θέωση». Οι «ήρωες» του Πολυτεχνείου που θα οδηγούσαν την γενιά τους στον «παράδεισο».
Δεν μιλάμε για απλή επιβίωση. Μιλάμε για υψηλούς στόχους. Οι άνθρωποι ήταν «ημίθεοι». Δεν θα άλλαζαν μόνον την Ελλάδα, αλλά και όλο τον κόσμο. οι «ήρωες» του Πολυτεχνείου θα έσωζαν την Ελλάδα και τον Τρίτο Κόσμο. Δεν ήταν κοινοί δημόσιοι υπάλληλοι ή αστοί ή τεμπέληδες …Ήταν «ήρωες». Ο «ηρωισμός» τους τραγουδιόταν κάθε χρόνο.
Το κράτος είχε αργία στην επέτειο του ηρωισμού τους. Τα σχολεία στολίζονταν σαν επαρχιακές ταβέρνες και έκαναν εκδηλώσεις. Όλοι οι επίδοξοι «διάδοχοί» τους έκαναν «πρόβες» ηρωισμού και πετροπόλεμου εκείνη την ημέρα με την αστυνομία. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα καίγονταν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, για να «θυμάται» ο λαός τη μεγάλη «πυρκαγιά».
Ο ένας χώρος μετά τον άλλο «αλώνονταν» από τους «ήρωες». Στον συνδικαλισμό κυριαρχούσαν σκουπίδια, στη δημοσιογραφία κυριαρχούσαν σκουπίδια, στην πολιτική κυριαρχούσαν σκουπίδια, στην τέχνη κυριαρχούσαν σκουπίδια στην πνευματική κοινότητα κυριαρχούσαν σκουπίδια. Όλοι αυτοί είχαν συνθέσει μια συμμορία ανίκητη.
Όποιον και να αμφισβητούσες, έρχονταν οι υπόλοιποι και σε «σακάτευαν». Όποιον και να πολεμούσες, είχες απέναντί σου ένα πανίσχυρο μπλοκ με άπειρα μέσα και δύναμη να αμυνθεί και να σου προκαλέσει ζημιά. Ένα μπλοκ, το οποίο απειλούσε ακόμα και με βία, εφόσον συνδεόταν άμεσα με παρακρατικές και δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις. Ένα μπλοκ, το οποίο αντιλήφθηκε γρήγορα την αξία της «διαπλοκής» και φρόντισε να δημιουργήσει και να συνδεθεί με μια οικονομική ελίτ όμοιας καταγωγής και ανάλογης ποιότητας. Ποιότητας του χειρίστου είδους. Όλοι «δημοκράτες», «αριστεροί» κλέφτες του δημοσίου πλούτου.
Αυτή η γενιά είναι που σήμερα χρεοκόπησε. Η γενιά, που αφού συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο ,αφήνει πίσω της «συντρίμμια». Η γενιά, η οποία μας έβαλε στο ΔΝΤ. Η γενιά, η οποία παρέδωσε το ελληνικό κράτος σε ξένους κατακτητές. Η γενιά, η οποία κληρονόμησε τα πάντα και αφήνει στους κληρονόμους της μόνον χρέη. Όχι απλά δεν αφήνουν ως γενιά τίποτε ως «κληρονομιά» για τους επόμενους, αλλά υποθηκεύουν τα πάντα εις βάρος όλων των μελλοντικών γενιών. Κατέστρεψαν ότι παρέλαβαν και άρα τις διαδοχικές κληρονομιές πολλών γενιών Ελλήνων και ταυτόχρονα «κληροδοτούν» απίστευτα χρέη στους επόμενους.
Τίποτε δεν έχουν αφήσει. Ακόμα κι αυτά που θεωρούνται ως αδύνατον να πειραχθούν, τα έχουν πειράξει. Μοίραζαν υπηκοότητες χωρίς κριτήρια και απειλούσαν με αλλοίωση το ίδιο το ελληνικό έθνος.
Έχουν συμφωνήσει με τους ξένους να «αμβλύνουν» τις «γωνίες» της ελληνικής ιστορίας, για να μην ενοχλούνται οι γείτονες. Έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν το κεφάλαιο «Μακεδονία» στους σκοπιανούς.
Αυτά έχουν συμφωνήσει με τα αφεντικά τους. Με τους «δανειστές» μας. Εκτελώντας τις εντολές αυτών των δανειστών, έχουν αρχίσει να δημιουργούν συνθήκες μη αναστρέψιμες. Συνθήκες, οι οποίες δεν θα μπορούν ν’ ανατραπούν από τους Έλληνες, ακόμα κι αν το θέλουν.
Όμως, ως γνήσια παράσιτα, δεν αρκούνται στο να λεηλατήσουν τις προηγούμενες γενιές …Λεηλατούν και τις επόμενες.
Η επόμενη γενιά αυτής του Πολυτεχνείου προβλέπεται να εργάζεται αποκλειστικά και μόνον, για να εισπράξει τη σύνταξή της η γενιά του Πολυτεχνείου. Δεν προβλέπεται σύνταξη γι’ αυτήν τη γενιά. Ακόμα όμως κι αυτό δεν φτάνει. Σε μια καταστραμμένη οικονομία δεν φτάνουν ούτε οι εισφορές των λίγων εργαζομένων για τις «ρυθμισμένα» πολύ πλούσιες συντάξεις της γενιάς των «ηρώων».
Αυτά είναι τα τελικά κατορθώματα της γενιάς του Πολυτεχνείου. Τα κατορθώματα των «ηρώων». Τα κατορθώματα αυτών, οι οποίοι ανέβηκαν στην κορυφή της κοινωνίας, πετώντας την ημέρα πέτρες και καδρόνια στην αστυνομία και κυκλοφορώντας με αυτοκίνητα ξένων πρεσβειών τη νύχτα.
Αυτά είναι τα «μεγάλα» και «θαυμαστά», που μας παρέδωσε η γενιά του Πολυτεχνείου. Η γενιά της χρεοκοπίας. Η γενιά, η οποία κατάφερε και χρεοκόπησε, παρ’ όλο που είχε τη μεγαλύτερη «πίστωση» στην ελληνική ιστορία. Η γενιά, η οποία μας κόστισε μισή Κύπρο για να «διοριστεί», θα μας κοστίσει μισό Αιγαίο για να «συνταξιοδοτηθεί»
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι το «έργο» της Μεταπολίτευσης τελειώνει. Καλώς ή κακώς, εύκολα ή δύσκολα, τελειώνει. Τελειώνει, όχι γιατί «ξύπνησε» απότομα ο κόσμος, αλλά γιατί τελείωσαν τα «υπνωτικά» του συστήματος. Δεν έχουν άλλα περιθώρια. Έκλεισε ο κύκλος της Μεταπολίτευσης, γιατί ολοκληρώθηκε και η επήρεια του «χαπιού» της Αριστεράς.
Ο λαός, που δεν «ξεχνά» τι σημαίνει Δεξιά, «έμαθε» ακριβά τι σημαίνει Αριστερά. Είναι θέμα χρόνου να έρθουν όλοι αυτοί αντιμέτωποι με έναν λαό, ο οποίος θα «ξυπνήσει» βίαια και θα πρέπει να δώσει τη μάχη της επιβίωσης. Είναι βέβαιο ότι αυτός ο λαός θα βρει αναγκαστικά τις δυνάμεις για να επιβιώσει. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.
Διαβάστε τι γράφει στο LEDRASTORY
‘’ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ…ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΓΝΟΟΎΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΟΛΥΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΟΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ….
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΖΙΑ ΓΕΡΗΜΗ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΩΦΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΠΕΜΠΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝΑΤΕ ΠΙΣΩ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΦΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΑΜΝΟΣ…..
ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΕΡΕΙΠΙΩΝ, ΜΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΠΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΛΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ,HTAN ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ, ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ ΙΕΡΩΝ ΜΝΗΜΑΤΩΝ….
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΧΑΡΑΞΕ ΣΕ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΝ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΤΟ ΜΑΚΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ…ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!
ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ…ΑΙΔΩΣ…ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΤΕΙΝΕ ΧΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ…..ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΑΙΟΥΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…:
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ…ΦΕΥ! ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ. Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΛΕΙΝ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ(ν) ΚΑΙ ΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΟΛΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΥΝΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..(!) ‘’
πηγή: GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
makeleio.gr