Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28

Υπόθεση Novartis: Ο Μίμης «καίει» και τον Πάκη - Χαριστική βολή στις φιλοδοξίες Παυλόπουλο

Σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό αναμένεται να προκαλέσει η σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που κατηγορείται για τη σκευωρία σε βάρος
κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ τους οποίους επιχείρησε να εμπλέξει με το σκάνδαλο της NOVARTIS.

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν ήταν μια τυχαία επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.


Στην ουσία ήταν ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα σε ένα κομμάτι της συντηρητικής παράταξης και το νέο σύστημα εξουσίας που συγκρότησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το εν λόγω σύστημα εξασφάλισε συμμετοχή στη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων και στην ουσία συγκυβερνούσε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα για την προστασία του τοποθετήθηκε στη νευραλγική θέση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ήταν η εγγύηση τόσο για κάποιους βαρόνους της συντηρητικής παράταξης όσο και για τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση ομηρίας, εξαιτίας της εμπλοκής τους σε μια σειρά υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος.

Στην Ηρώδου Αττικού τρέμουν το ενδεχόμενο αποκαλύψεων που θα κάψουν οριστικά την έτσι και αλλιώς καμένη υποψηφιότητα Παυλόπουλου για μια νέα θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Προφανώς έχουν βάσιμους λόγους να φοβούνται το ενδεχόμενο να ανοίξει επικίνδυνα η υπόθεση Παπαγγελόπουλου συμπαρασύροντας τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου