Παρασκευή, Οκτωβρίου 4

Τουρκική ΜΚΟ δραστηριοποιείται από το 2018 στην Ελλάδα- Κατευθύνει καραβάνια με αλλοδαπούς από την Τουρκία στην Ελλάδα…



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι τουρκική ΜΚΟ με την ονομασία IHH «İHH İnsani Yardım Vakfı» δραστηριοποιείται   στην Ελλάδα από το 2018 , και οι οποία  φέρνει....
κύματα αλλοδαπών από την Τουρκία.
Συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018 η ίδια  αυτή η τουρκική ΜΚΟ είχε δημοσιοποιήσει  φωτογραφικό υλικό από την δράση της στην Ελλάδα.
Ουσιαστικά τότε πρόσφερε ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε αλλοδαπούς.Ωστόσο δεν αναφέρουν τοποθεσία δράσης μολονότι στις φωτογραφίες μπορεί κανείς να διακρίνει αναρτημένο το σχετικό λάβαρο της οργάνωσης με την υποσημείωση «Δεκέμβριος 2018-Ελλάδα».
«Αθήνα Ελλάδα: Εχουμε παραδώσει χειμωνιάτικα παλτά, πουλόβερ, παντελόνι και βοήθεια σε μετρητά σε περισσότερους από 130 αλλοδαπούς» αναφέρουν.
Δείτε το tweet:



"Sıcacık Bir İyilik" sloganıyla yola çıktığımız kış çalışmalarımız devam ediyor. Yunanistan’ın Atina şehrinde bulunan 130’dan fazla mülteciye; kışlık mont, kazak, pantolon ve nakdi yardım dağıtımı gerçekleştirdik.



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Τώρα εν έτει 2019 φαίνεται ότι η ίδια οργάνωση δραστηριοποιείται και στον τομέα μεταφοράς αλλοδαπών.Δηλαδή ουσιαστικά αυτή η ΜΚΟ σε συνεννόηση με τρίτους οδηγείται στο να φέρνει κύμα αλλοδαπών στα Ελληνικά εδάφη με σκοπό να ζητήσουν εδώ άσυλο και να μην μείνουν στην Τουρκία. Άρα ουσιαστικά λειτουργεί για να φέρνουν στην Ελλάδα κύματα αλλοδαπών και να βυθίζεται η χώρα μας….
Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη δραστηριοποιείται και σε άλλες 20 ισλαμικές χώρες.
 Λίγα λόγια για την Τουρκική ΜΚΟ:
Η IHH, συνιστά υπερσυντηρητική μουσουλμανική οργάνωση, η οποία πολλές φορές, έχει κατηγορηθεί πως δρα ως το μακρύ χέρι του συστήματος Ερντογάν σε πλήθος μουσουλμανικών περιοχών του κόσμου.
Η δραστηριοποίηση της συγκεκριμένης οργάνωσης σε ελληνικό έδαφος, πόσο μάλλον εντός δομών φιλοξενίας μουσουλμάνων, αν μη τι άλλο γεννά πολλά ερωτηματικά.
Μεταξύ άλλων, η IHH πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις υπέρ της επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως μουσουλμανικό τέμενος, ενώ δραστηριοποιείται και στην Βόρεια Συρία, κατηγορούμενη πως αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του επίσημου τουρκικού κράτους και ένοπλων ισλαμικών οργανώσεων της περιοχής που στηρίζονται από τον Ερντογάν.