Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε! Φέρτε κιάλλους. Θα περάσουμε τρέλλα.

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;
ΠΟΙΑ WISDOM KAI TΡΙΧΕΣ ΛΕΕΙ Ο DONALD TRUMP. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΣΕΜΝΑ ΛΙΓΟ. ΕΔΩ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΝΑ!
ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΧΑΖΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο Παυλόπουλος, που θα γίνει Πουλόπουλος! Ένα απο τα καλύτερα βιογραφικά στην Ελλάδα.

  1. Διόρισε τον μισο πληθυσμό στο Δημόσιο
  2. Συνάντησε τον Σάκη Ρουβά
  3. Ψήφισε μνημόνιο, το οποίο ο Πικαραμμένος αναγνώρισε σαν συνταγματικό!
  4. Είπε το περίφημο “Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε”
Σε λίγο καιρό όλοι θα λέτε, όσα έλεγα πριν πολλά χρόνια ότι θα συμβούν με μεγάλη σαφήνεια. Δυστυχώς τα ΜΜΕ, η άμυνα και η εξωτερική πολιτική δεν ελέγχονται εδώ και χρόνια απο το Ελληνικό κράτος. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι π.χ. ο Παπαχελάς δεν έχουν δίπλωμα. Διαβάσατε το βιβλίο μου με τίτλο “Η προδοσία της Ελλάδας” εδώ; Κάποτε μπορεί να διδαχτεί και στα σχολεία.
Οσο δεν αποδέχεστε στην Ελλάδα το καλύτερο, τόσο θα βουλιάζετε. Μιλάω μετά βεβαιότητας. O Mητσοτάκης είναι τρίχας. Νύχτα θα φύγει. Εσείς πλέον καλή τύχη. Εχω προειδοποιήσει για αυτό.
Πόσες φορές έγραψα, πως ο Μητσοτάκης είναι ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Ηττας; Πόσες φορές ανάρτησα αυτή τη φωτογραφία με τη Columbia; Tα κοράκια τα θυμάστε;
Ο κακός Ζουγανέλης είναι τελικά ο ικανός, ο καλός και ο έντιμος. Ο “πατριώτης”, ο “ευγενικός” και ο “θεσάκιας” που πουλάει μούρη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ, είναι ένας πληρωμένος προδότης που στο τέλος έσκαψε και τον λάκκο του (είναι και βλάκας). Στην άκρη’.
https://zcode-gr.blogspot.com/2019/10/blog-post_8.html