Τρίτη, Οκτωβρίου 15

Ελένη Ράντου: Πρεμιέρα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο πλευρό της!

Ελένη Ράντου: Πρεμιέρα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο πλευρό της!
Πρεμιέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά έκανε η θεατρική παράσταση «Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν με την Ελένη Ράντου στο θέατρο Διάνα, το βράδυ της Παρασκευής.

Πλήθος εκπροσώπων της ελληνικής showbiz έδωσαν το παρών και φυσικά από το πλευρό της γνωστής ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει ο επί 25 χρόνια σύζυγός της και καταξιωμένος καλλιτέχνης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου καθώς και η αδελφή της, Ιωάννα Ράντου.



Ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε την αγαπημένη του και καταχειροκρότησε τη μοναδική της ερμηνεία στο θεατρικό σανίδι. Στη συνέχεια, το ζευγάρι πόζαρε ευδιάθετο στον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr.


Η Ελένη Ράντου με την αδελφή της
Η Ελένη Ράντου με την αδελφή της
Λίγα λόγια για το έργο:
Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.
Πηγή: govastileto.gr