Παρασκευή, Οκτωβρίου 4

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΩΝ!

Ως γνωστόν, χθες ο… πολύς Μπουμπούκος, που επιστρατεύτηκε ως πρώτη μούρη της δήθεν «ακροδεξιάς» ομάδας της Νουδούλας, έκανε πανηγυρικές δηλώσεις για το λαθρομεταναστευτικό επικεντρώνοντας στο «τυράκι» των δήθεν «μαζικών απελάσεων» (εννοώντας τους 10.000 που σύμφωνα με το σχέδιο Κούλη θα απελαθούν το 2020) και κάνοντας γαργάρα τους 65.000 που θα εγκαταστήσει η κυβέρνησή του σε ξενοδοχεία της ενδοχώρας – ξεκάθαρος αποικισμός! Βέβαια, του… ξέφυγε και ομολόγησε ότι οι Κούληδες ΔΕΝ πρόκειται να δώσουν εντολή στο Λιμενικό να σταματάει τις βάρκες με τα «προσφυγάκια».

Αλλά, το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι ότι ο κοσμάκης έχει ξυπνήσει –έστω και «κατόπιν εορτής», δηλαδή κατόπιν εκλογών- και δεν τους πιστεύει.
Δείτε, λοιπόν, κάποια από τα πολλά σχόλια που γράφτηκαν σε «ακροδεξιό» διαδικτυακό παπαγαλάκι της κυβέρνησης –που πέρασε τη δήλωση με τρόπο φιλικό για την κυβέρνηση- και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
Τον π@υλο απατεωνες!
Ο μπλε συριζα ειστε και τιποτα αλλο!
Δεν πιστευω ουτε λεξη απο ολη αυτην την θεωρια ,που θα την κανουν πραξη !!!!
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια κ ετσι θα γινει κ σε αυτην την τυμπανοκρουσια !
Μη ξεχάσεις λοιπόν αγαπητέ Γεωργιάδη να μας δίνεις μηνιαία αναφορά με τον αριθμό των αλλοδαπών που θα απελαύνεις κάθε μήνα και εμείς θα σου δώσουμε τους αντίστοιχους ψήφους στις επόμενες εκλογές!!!
Δε θα έχεις μίζα τότε;
γιατι ρε pro περνας στο ντουκου την δηλωση σκανδαλο οτι δεν θα εμποδιζουν τις βαρκες,
Οταν ήσασταν αντιπολίτευση δεν λέγατε οτι απαγορεύονται τα push-backs, λεγατε για ξέφραγο αμπέλι, κοροϊδεύεις Κατ Μαν με μπούρδες που λένε όσοι αναλαμβάνουν την εξουσία.
Γιατί δεν τους διώχνετε από τώρα ;;
Μπουμπουκο απο «θα» εχουμε χορτασει.
Αν συνεχισετε τα ιδια με τον συριζα θα πεσετε πιο γρηγορα απο οτι νομιζετε.
Θα…!!! Κι όταν θα…, δεν θα…! Οπως πάντα…
Το άλλο με τον Τοτο, τι λέει ρε παιδιά?
Κι ομως κατι τετοιες χοντρομαΚακιες καποιοι βαμμενοι μπλε τιςπιστευουν
Τώρα σε πιστέψαμε… Και γιατί δεν γίνονται μαζικές απελάσεις το 2019; Και γιατί δεν γίνονταν μαζικές απελάσεις τόσα χρόνια επί ΝΔ και Σαμαρά;
1) «τα λεγόμενα push-backs, δηλαδή το να εμποδίσεις μία βάρκα να έρθει βάζοντας μπροστά μία βάρκα δική σου, απαγορεύεται ρητώς από το διεθνές δίκαιο. Push – backs δεν γίνονται».
Ποιός ακριβώς νόμος τα απαγορεύει; Ο ίδιος που απαγορεύει την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία για την δημιουργία ασφαλών ζωνών; Το Ισραήλ τον ξέρει αυτόν τον νόμο;
Εγώ επικαλούμαι αντιτρομοκρατική προστασία και κάνω ό,τι θέλω.
2) Γιατί να παραμένουν 6 μήνες;
3) Αν δεν τους δέχεται η Τουρκία πίσω;
ΥΓ 4) Για να μην ξεχνιόμαστε, για τις παράνομες και αφύσικες αποδόσεις ιθαγένειας θα κάνετε τίποτα; Θα τις ανακαλέσετε;
Θά ἤθελα πολύ νά σέ πιστέψω, κ. Γεωργιάδη, ἀλλά δέν δύναμαι, καθότι ἔχετε ὅλοι σας ἀποδειχθῆ ΠΡΟΔΟΤΑΙ στό Ἐθνικόν θέμα τῆς Μακεδονίας, στό ἐπίσης Ἐθνικόν θέμα τοῦ Λαθρομεταναστευτικοῦ, στά μνημόνια, στήν διδασκαλίαν τῶν Σατανιστικῶν «φακέλων» Φίλη-Γαβρόγλου στά σχολεῖα, παρά τίς ἀπανωτές καταργήσεις των ἀπό τό ΣτΕ, κ.λπ.
Μας δουλεύουν κανονικά κερδίζοντας χρόνο παράλληλα
Και αν η τουρκια δεν τους δεκτει? Τιβθα κανεις θα υποχωρησεις οπως υποχωρησες με τα f16?
..είπε το μεγάλο μυαλό που έφερε τον νόμο περί χρήσης ανεξιτηλου σπρέϊ στα κατασχεμένα ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 6 μήνες λέει για κάτι που μπορεί να γίνει την άλλη μέρα ίσως λόγω ότι ΔΕΝ υπάρχουν πρόσφυγες πλέον και κανένας πόλεμος και καμιά δικαιολογία.
Ο ένας πιο ηλίθιος από τον άλλο. Χρειαζόμαστε απαραιτήτως έναν ηγέτη γιατί πάμε για φούντο με όλους αυτούς τους βολεμένους τραχανάδες.
Και μετα ξυπνησες
Γεια σου μπουμπουκο σωτήρα του έθνους!
ακου αδονι απο λογια εχουμε χορτασει…καλα θα κανετε να αρχισετε εργα αν θελετε να μεινετε κυβερνηση και μετα το πασχα
αυτο που γραφω δεν ειναι υπερβολη και αυτο το ξερεις καλυτερα απο μενα…
εχεις δει τι γινεται με τους λαθρο στις δομες…αν αφησετε τα πραγματα να πανε ακυβερνητα και προδοτικα με μαθηματικη ακριβεια θα ξυπνησουν οχι μονο οι ελληνες που τοσα χρονια κοιμισατε αλλα και οι νεκροι και θα σας κηνηγησουν!!
Ο συριζα δικαιώνεται.
Αυτά από το 2020 είναι βεβαίως ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑΘΑΘΑ
Δεν ξέρω όμως αν προσέξατε το σημείο που ΔΕΝ είναι «θα» αλλά είναι από τώρα: ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ λέει ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ???? ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ «PUSH BACK» ? ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΓΚΛΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ????
Τρίχες! Μιλάει διαρκώς για «προσφυγικό» και «προσφυγικό». Καιρός να μάθει και τη λέξη «μεταναστευτικό» ή καλύτερα τη λέξη «λαθρομεταναστευτικό».
θα ρθει για όλους η »κριση» να ναι σίγουροι……
ethnikismos.net
 triklopodia.gr