Δευτέρα, Οκτωβρίου 7

Σοβαρό ατύχημα για ηθοποιό στις πρόβες της παράστασης «Η Παριζιάνα»

Σοβαρό ατύχημα για ηθοποιό στις πρόβες της παράστασης «Η Παριζιάνα»
Οι πρόβες για τη μουσική κωμωδία «Η Παριζιάνα» που θα μεταφερθεί στη θεατρική σκηνή του Broadway σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου. Κατά τη διάρκεια αυτών, όμως, ένας από τους ηθοποιούς είχε ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή…


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» και του Νίκου Νικόλιζα, ο Πέτρος Ξεκούκης, που υποδύεται τον ρόλο του Τζιμ Κούφος, έπρεπε να πέσει από τη σκηνή στο πάτωμα όπου είχε τοποθετηθεί ένα στρώμα. «Είναι η σκηνή που ο Καλλιβωκάς πέφτει από τη βουνοκορφή και φωνάζει “προσέχω” αλλά δεν την ολοκληρώνει τη φράση και η Ρένα Βλαχοπούλου του λέει: “Αμ, δεν προσέεεεεεε…”. Εγώ, λοιπόν, έπρεπε να πέσω ανάσκελα προς τα πίσω μεταξύ σκηνής και ενός κενού που υπάρχει και έχει ντυθεί με κόντρα πλακέ. Καθώς έπεφτα, το στρώμα έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το πίσω μέρος του κεφαλιού πάνω στο σίδερο και στα ξύλα. Έχασα για μερικά λεπτά το φως μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και ούτε θυμόμουν που βρισκόμουν» περιγράφει ο ηθοποιός, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη αναρρώνει στο κρεβάτι του.
«Τρομοκρατήθηκαν όλοι, έτρεξαν να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Εγώ προσπάθησα να συνεχίσω τις πρόβες με τους συναδέλφους, αλλά ήταν αδύνατον αυτό γιατί είχα φοβερή ζάλη. Ύστερα από κάποια ώρα πήρα το αυτοκίνητο να πάω στο σπίτι μου, στα Μέγαρα. Εκεί διαπίστωσα ότι είχα κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό χτύπημα, καθώς ένιωθα φριχτούς πόνους. Ενημέρωσα έναν συγγενή γιατρό μου και με μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ύστερα από αξονική τομογραφία που έκανα, ότι έχω εσωτερική αιμορραφία. Μου έχουν δώσει κάποια φάρμακα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και θα νοσηλευτώ ξανά σε 10 μέρες, οπότε θα κάνω και πάλι αξονική τομογραφία. Οι γιατροί, πάντως, δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο για επέμβαση στο κεφάλι» τονίζει ο ίδιος.
Πηγή: govastileto.gr