Τρίτη, Οκτωβρίου 8

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος - Επιστρέφει σπίτι του

petros-tatsopoulos

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του και τις οδηγίες που του δόθηκαν από τους γιατρούς

Εξιτήριο πήρε από το Ιπποκράτειο ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την περιπέτεια της υγείας του και την πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Το νοσοκομείο με επίσημη ανακίνωσή του τονίζει: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00,από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες».

Χθες αργά το βράδυ, τα ευχάριστα νέα για την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου είχε προαναγγείλει ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει: «Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη. Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του». 
 .protothema.gr