Πέμπτη, Οκτωβρίου 31

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !--Στη Σκύδρα απειλούν με καραμπίνες στον ερχομό λαθρομεταναστών

Στη Σκύδρα απειλούν με... καραμπίνες στον ερχομό προσφύγων
Αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο στη Σκύδρα.
Ο παπάς μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο στη Σκύδρα μίλησε για τον ερχομό των ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ στην περιοχή.
Ο ιερέας ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει πιο φασιστικό κείμενο από το κοράνι.
Όπως αναφέρει: «Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό. Γιατί για να με βλέπει έτσι πρέπει να με κάνει μουσουλμάνο».
Συνεχίζοντας την ομιλία του για το Κοράνι ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το ανώτερο πράγμα στον μουσουλμανισμό είναι αυτός που θα σκοτωθεί για να σκοτώσει κι άλλους μαζί του.

Όταν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, χωρίς να έχουμε κακία απέναντί τους, έχουν μεγαλώσει με αυτήν την νοοτροπία, όσο και αν είναι ήσυχοι γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, έλθουν δίπλα μας, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι εκείνο...».
Ο παπάς ανέφερε επίσης πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει (σσ ο ιδιοκτήτης) θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη... Δεν μπορούμε   δεχτούμε μετανάστες δίπλα μας  γιατί πρώτον δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε...».
Ο ιερέας είπε ότι προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες που πεινάνε ενώ τόνισε ότι αυτοί που έρχονται δεν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες αλλά «λαθρομετανάστες».
Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε τον λόγο κάποιος από τους παρευρισκόμενους και είπε: «Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες...».
Ο πάτερ Αντώνιος του απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..»
Δείτε το βίντεο από το τοπικό ifonitispellas.gr
Τον Μάρτιο του 2016, άγνωστοι είχαν πετάξει κεφάλια γουρουνιών μέσα στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη. Με αυτό τον τρόπο οι άγνωστοι ήθελαν να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί, αν και εφόσον θα υπήρχε τέτοια περίπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα