Παρασκευή, Οκτωβρίου 4

ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος
Την Τετάρτη 4-10-2019 ο Κούλης κλήθηκε να απαντήσει σε μια επίκαιρη ερώτηση του διάσημου εγωπαθούς τσαρλατάνου και επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 κυρ. Γιάν(ν)η. Το ερώτημα είχε να κάνει με την μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ, η οποία (και εδώ γελάμε) ‘’Ορμπανοποιείται’’. Μέσα στις μπαρούφες που έλεγε ο νεοταξίτης αριστερός και θαυμαστής του Σόρος, ανέφερε τη δήλωση του τέως προέδρου των Η.Π.Α. Ρ. Ρήγκαν σύμφωνα με την οποία εκθείαζε από το άγαλμα της ελευθερίας την συμβολή των μεταναστών την οικονομική αναγέννηση των Η.Π.Α. 

Ο απίστευτος αυτός τύπος, για τον οποίο το ιδεολογικό του πρόσημο είναι από οικολογικοαριστερό μέχρι ακραία νεοφιλελεύθερο, εκτελώντας πιθανόν εντολές άνωθεν, ούτε λίγο ούτε πολύ συνέκρινε τους ευρωπαίους οικονομικούς μετανάστες με τα εκατομμύρια λαθροεισβολέων μιας άλλης κουλτούρας στα εδάφη της γηραιάς.
Η απάντηση του πρωθυπουργού είχε έναν αμυδρό τόνο (με τα κριτήρια της αριστεράς φασιστικό!) ακροδεξιάς ρητορικής. Επεσήμανε πως οι οικονομικοί μετανάστες της εποχής εκείνης κλήθηκαν να συνδράμουν στην ανάπτυξη μιας νέας σχετικά, απέραντης γης, αποτελούμενη από πλήθος εθνικοτήτων στα πλαίσια μια πολυπολιτισμικής κρατικής οντότητας. Σωστά αναφέρθηκε πως στη νήσο έλις γίνονταν επιλογή και έλεγχος των μεταναστών, αλλά την ίδια στιγμή που ανέφερε αυτό και αναλώνονταν σε δήθεν αερολογίες περί ευρωπαϊκού πολιτισμού, δήλωνε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με μετανάστες άλλης κουλτούρας ώστε να μπολιάσουν την ελληνική κοινωνία, όμως αυτό θα γίνει στα πλαίσια μιας οργανωμένης μεταναστευτικής πολιτικής που θα ασκήσει η κυβέρνηση.
Με λίγα λόγια σε μια θεατρική παράσταση ο μπαρούφας έδειξε τα διαπιστευτήρια του στους νεοταξίτες και ο πρωθυπουργός έπαιξε με το ακροδεξιό ακροατήριο ψηφοφόρων του χωρίς όμως να αποκλείει μια οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική.
Η πληρωμένη απάντηση στην ψευτοδεξιά είναι η εξής: Την ώρα που Γάλλος (;) Αστυνόμος ασπάστηκε πρόσφατα το Ισλάμ και μαχαίρωσε 4 συναδέλφους του μέσα σε αστυνομικό τμήμα στη Γαλλία, η εν Ελλάδι ψευτοπατριωτική κυβέρνηση ψάχνει σπίτια για να στεγάσει τους δήθεν πρόσφυγες. 
Όσον αφορά την «οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική» της ΝΔ, ελέω δημογραφικού απαντάμε: Αύξηση των γεννήσεων Ελλήνων και μείωση των γεννήσεων στις τρίτες χώρες και ειδικά της υποσαχάριας Αφρικής με οικονομική ενίσχυση από τις πλούσιες χώρες. (Και μη μας κατηγορήσει κανείς για ευγονική και λοιπές αηδίες, έχει γίνει αναφορά ως λύση στην αριστερή φυλλάδα ‘’Αυγή΄΄ στα πλαίσια εφαρμογής της οικονομικής και κοινωνικής θεωρίας του Μαλθουσιανισμού και της ριζικής αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών. Όποιος θέλει να μάθει για την θεωρία ας ψάξει, όχι μόνο έτοιμη τροφή!)
Η πληρωμένη απάντηση μας στον Βαρουφάκη είναι η εξής: Στην αναφορά του στον Ρήγκαν, σύμφωνα με την οποία οι μετανάστες δεν ρωτούσαν τι μπορεί να κάνει το κράτος για αυτούς, αλλά τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι για τις Η.Π.Α. ενημερώνουμε τον κυρ Γιάν(ν)η πως οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, που κανείς δεν τους κάλεσε, ρωτούν μόνο τι έχουν να παίρνουν αραχτοί στα διαμερίσματα των ΜΚΟ.
Περαστικά και πάλι στους αφελείς πατριώτες ψηφοφόρους της ΝΔ.

 ethnikismos.net