Κυριακή, Οκτωβρίου 27

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Ο νεκρός αρχηγός του ISIS, η Τουρκία και η…ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑΣ  ΤΟΥ ISIS ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;;;
Η είδηση του θανάτου του αρχηγού του ISIS, Χαροποίησε σχεδόν τους πάντες.
Ποιοι δεν χάρηκαν
Προφανώς δεν χάρηκαν οι Ισλαμιστές, όμως: Ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να φτάσει στην Τουρκία. Να σημειωθεί ότι η Άγκυρα στηρίζει τους Ισλαμιστές της Συρίας, αφού τους πληρώνει για να πολεμούν τους Κούρδους. Οπότε δεν χάρηκαν και οι Τούρκοι.
Ας κάνουμε την σύνδεση: Οι Τούρκοι που πληρώνουν τους Ισλαμιστές και που απειλούν την Ελλάδα ότι θα την γεμίσουν με εκατομμύρια πρόσφυγες, ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τον νεκρό αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Επίσημα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει επιβεβαίωση αλλά έγινε γνωστό ότι ο Μπαγκντάντι είχε την πρόθεση να φτάσει στην Τουρκία. Αυτή η μικρή πληροφορία είναι εξαιρετικά σημαντική αλλά και ύποπτη.
Δεν είναι απλά παράξενο ότι ο αρχηγός του εγκληματικού ISIS προσπαθούσε να φυγαδεύσει την οικογένεια του στην Τουρκία. Αυτού του είδους οι άνθρωποι δεν κάνουν τυχαίες κινήσεις. Γνώριζε εκ των προτέρων ότι στην Τουρκία υπάρχει ασφαλές έδαφος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα προσπαθούσε να πάει εκεί.
Κανένας δεν θέλει να βγάλει αυθαίρετα συμπεράσματα αλλά κάποια πράγματα είναι φανερά. Το θέμα είναι ένα: Ο Μπαγκντάντι θα περνούσε ως πρόσφυγας στην Τουρκία και μετά μέσω της Ελλάδας στην Ευρώπη ή θα καθόταν μόνιμα στην χώρα του Ισλαμιστή Ερντογάν;
Photo:pexels
el.gr