Πέμπτη, Οκτωβρίου 24

Τζένιφερ Λόπεζ: Η «ιδρωμένη selfie» με τα 2 εκατομμύρια likes (EIKONEΣ)

jlo
Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται στο γυμναστήριο και δηλώνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο
H«Jenny from the block» είναι 50 ετών και διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στην ξένη showbiz. Η Λατίνα σουπερστάρ, που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε την ταινία «The Hustlers» στην οποία δείχνει τις δυνατότητές της και στο pole dancing, αφιερώνει πολύ χρόνο
στη γυμναστική κάτι που – με κάθε ευκαιρία – δείχνει στους followers της στο Instagram. Η Τζένιφερ Λόπεζ δίνει νέα διάσταση στον όρο «πολυάσχολη» και δηλώνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο.
Μετά τα σόου της στο Λας Βέγκας και την πολύμηνη περιοδεία της, μετά τη συμμετοχή στο σόου «World of Dance» και την τηλεοπτική σειρά «Shades Of Blue» του NBC θα περίμενε κάποιος ότι θα … ξεκουραστεί. Λάθος. Πρόσφατα περπάτησε με το θρυλικό πράσινο φόρεμα στην πασαρέλα της Ντονατέλα Βερσάτσε και μεταμορφώθηκε σε Ελληνίδα θεά τραγουδώντας με τον Maluma στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.
Παράλληλα, «στήνει» φιλανθρωπικές δράσεις, βγάζει νέο άλμπουμ, συμμετέχει σε videoclip φίλων ράπερ και ανανεώνει με βιντεάκια το κανάλι της στο YouTube. Από τότε που στη ζωή της μπήκε ο γοητευτικός Άλεξ Ροντρίγκεζ (A-Rod) η Τζένιφερ γυμνάζεται όλο και πιο σκληρά. Μάλιστα, οι δυο τους κάνουν συχνές αναρτήσεις με τις προπονήσεις τους στο Instagram. Αυτή τη φορά η Λόπεζ πόσταρε μια φωτογραφία της στο γυμναστήριο για όσους ξεκινούν την εβδομάδα με σκληρή γυμναστική.