Παρασκευή, Νοεμβρίου 1

Πληθυσμιακή αλλοίωση με απόφαση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Στέλνουν παιδιά μουσουλμάνων σε 1314 ελληνικά σχολεία! – Δείτε το ΦΕΚ

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ οδεύει η ΝΔ. Η Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη όχι μόνο δείχνει ανήμπορη να διαχειριστεί το μεταναστευτικό, αλλά λαμβάνει «λύσεις» που δημιουργούν δημιουργούν τετελεσμένα στην ελληνική κοινωνία.
Δείχνουν πλέον περίτρανα οι ένοικοι του Μ. Μαξίμου πως δεν έχουν είτε την διάθεση, είτε την γνώση να αντιμετωπίσουν ένα μείζον εθνικό ζήτημα.


Ένα μακρύ κατάλογο με 1314 σχολεία από όλη τη χώρα, έχει συντάξει το υπουργείο Παιδείας για να φοιτήσουν προσφυγόπουλα, τη σχολική χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει.

Στη λίστα περιλαμβάνονται σχολεία από κοσμικά νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά κι από δήμους της Αττικής, όπως η Βουλιαγμένη και η Κηφισιά.

Σύμφωνα με το φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως, 304 είναι τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας, στα οποία θα κάνουν μάθημα τα προσφυγόπουλα. Έχει ημερομηνία 8 Οκτωβρίου του 2019 και φέρει την υπογραφή της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη. Στο ΦΕΚ υπάρχουν αντίστοιχα και 1010 δημοτικά σχολεία.


Από την κατανομή των σχολείων σε ολόκληρη την επικράτεια, καταλαβαίνουμε πως η κυβέρνηση έχει ήδη καταλήξει σε ποιες περιοχές θα εγκατασταθούν πρόσφυγες από τα νησιά του Αιγαίου, τα οποία έχουν κυριολεκτικά φρακάρει.

349 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο λεκανοπέδιο περιλαμβάνονται συνολικά 349 σχολεία: Δεκάδες στο κέντρο της πρωτεύουσας, στον Πειραιά και σε όλους τους γειτονικούς δήμους. Σε όλη τη Δυτική Αθήνα και στα νότια προάστια, όπως στου Ζωγράφου, στην Καισαριανή και τον Βύρωνα.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Όμως όλοι οι νομοί, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένης της Θράκης, αλλά και της Κρήτης, καθώς και των τεσσάρων μεγάλων νησιών του Ιονίου πελάγους.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασπασμα από το 11:40 και μετά:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στη διάσωση και περισυλλογή 116 μεταναστών και προσφύγων σε τρία διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν στο Αιγαίο, προχώρησε τα ξημερώματα το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή, δύο ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, πνευστή λέμβο με 27 μετανάστες και πρόσφυγες. Το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωσή τους και τους μετέφερε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Μηχανοκίνητη λέμβο με 42 μετανάστες και πρόσφυγες εντόπισε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Φαρμακονησίου, περιπολικό σκάφος του λιμενικού. Οι μετανάστες και πρόσφυγες περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν στο Φαρμακονήσι.

Εξάλλου, στον εντοπισμό και τη διάσωση 47 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε λέμβο στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου «ΠΡΑΣΟ» της Σάμου προχώρησε πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού. Οι μετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο Βαθύ της Σάμου.