Πέμπτη, Νοεμβρίου 7

Από εδώ και πέρα ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Άνοιξη 2020 ξεκινάει η επανάσταση της «καθαρής» ιδεολογίας.

Εάν η « επανάσταση» αυτή πάει παραπέρα , θα χρειαστεί  «εμφύλιος» για να ανακτηθεί ο έλεγχος  της Ελλάδας  από τους «ελεύθερους»  Έλληνες .

Τούτο , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ;;;

«Άρρωστα » μυαλά υψηλής νοημοσύνης που διατηρούνται στον έλεγχο των κοινωνιών από τους προκατόχους τους και τους ηλίθιους που χρησιμοποιούν , αυτοπαγιδευόμενοι στον κόσμο τους , εθισμένοι στη δόξα της εξουσίας και στο χρήμα ,   – κάτι σαν οικογενειακή  υπόθεση δηλαδή  - καθορίζουν τη μοίρα ολόκληρων κοινωνιών και την τύχη σας .


Εδώ , στο χώρο που λέγεται Ελλάδα , στον κοινόχρηστο αυτό  χώρο που όλα λογίζονται ως οικονομικά δεδομένα  χωρίς αποτέλεσμα  , οι μάσκες καιρό τώρα έπεσαν κάνοντας πάταγο !!

Η ανακύκλωση των «ΨΕΥΤΙΚΩΝ » μεταξύ δηλαδή  των αριστερών έως άκρως αριστερών και των δεξιών έως άκρως δεξιών πολιτικών ( τα χα ) δυνάμεων – μέσω του Κέντρου – έχει επιταχυνθεί πλέον  και έχει μονοπωλήσει της πολιτικές εξελίξεις  για έναν και μόνο σκοπό.

Να περιθωριοποιήσει τον 3ο πόλο  , τον σε άνοδο Πατριωτικό χώρο – που τους χαλάει τα ανθελληνικά σχέδια - και να  δυνηθεί σε μια συνεχή του διάσπαση .  Τούτο το πετυχαίνουν με τις προγραμματισμένες  εναλλαγές στην εξουσία , ώστε μέσω της «πολιτικής » του πινγκ - πονγκ η κοινωνία να χάνει το μπαλάκι των ευθυνών ( π.χ Novartis )  και να παγιδεύεται σε μια αέναη ανακύκλωση ελπίδας ( έρχονται δις από τις ΑΟΖ)  , με τη δημιουργία μικρών κομμάτων (κόμματα απόχη ) για να μαζεύουν τα «πρόβατα» που πάνε να το σκάσουν , χρησιμοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό ( εδώ εντάσσεται και η σύλληψη ολόκληρου πολιτικού κόμματος στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία ) κ.λπ

Ειδικότερα, χρησιμοποιούν τη δύναμη της εικόνας και της είδησης , το ρουσφέτι για το χρήμα  , τις λεγόμενες τακτικές του σοκ , τη  διασταλτική πλάνη ( π.χ συμφωνία των Πρεσπών ),  το internet ως το μεγαλύτερο μηχανισμό «εστιασμού  προσοχής »– που έγινε ποτέ - για να δυνηθούν ενίοτε στον έλεγχο συνειδήσεων και συμπεριφορών , τη δημιουργία ξαφνικών αναγκών π.χ θα χιονίσει βάλτε πετρέλαιο  ( πάνω από 300 ανάγκες πρέπει να ικανοποιήσει ο σημερινός άνθρωπος ) , τα γεγονότα , ανάγοντας έναν  ελεγχόμενο απ αυτούς μηχανισμό δράσης – αντίδρασης με τους θεατές ακροατές και πολλά άλλα .

Ποιοι ;

Τα συμφέροντα που , αφού κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία για να τη δανείσουν με δις και να τη σώσουν ελέγχοντάς την  , την έχουν μετατρέψει  πλέον σε επιχείρησή τους γιατί τάχα , θέλουν τα λεφτά τους πίσω .

Ποιοι άλλοι :

Ζουν ανάμεσά μας . Ανθρωπάκια που ζουν για να «αρπάξουν» όσο ζουν ό,τι μπορούν  ,  για ένα καλό αυτοκίνητο και ένα εξοχικό σπίτι .Προδότες του Ελληνισμού κυριαρχημένοι από υπαρξιακά κενά , που μιλούν άπταιστα Ελληνικά και πασχίζουν ταχα για το μέλλον της Ελλάδος  μόνο και μόνο για να βρεθούν στην πλεονεκτική θέση να πουλήσουν ό,τι ελληνικό υπάρχει . Ψευτοπατριώτες που στο τέλος  στηρίζουν την ασυνεννοησία , τη διάσπαση του Πατριωτικού χώρου και κινιούνται στην καλύτερη από εγωκεντρισμό και στη χειρότερη συμπεριφέρονται ως ριψάσπιδες .

Αυτοί ήταν και είναι οι πιο ύπουλοι εχθροί της Ελληνικής Πολιτισμικής Αυτοκρατορίας .Τους άλλους  - μασόνους ,  της γνωστής  λέσχης , μισέλληνες , Τουρκόφιλους κ.λπ, -τους εντοπίζουμε εύκολα !

Ειδική ΟΡΓΑΝΩΣΗ συστήνεται γι αυτούς !!

Εν τω μεταξύ , χιλιάδες ελπίζοντες  έχουν πεθάνει και χιλιάδες δεν θα προλάβουν να δουν την ματαιοδοξία. Κάπως έτσι η ελπίδα πάει από γενιά σε γενιά για να ανανεώνεται και να ξεχνιέται η ματαιοδοξία της .Η Ελλάδα  όμως  αλλοτριώνεται , μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται  τάχα δικαιολογημένα και ανταποκρίνεται  όσο μπορεί από φιλότιμο  ,  αλλά που έτσι , πεθαίνει και χάνεται .

Φίλες και φίλοι . Ζούμε συνάμα ,  ίσως στην ποιο όμορφη και στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου , όμως για δείτε και συγκρίνεται ;  Πατάμε ο καθένας μας  σε έναν περιορισμένο χώρο του  Ελληνικού Εδάφους που μας επιτρέπουν , τρώμε και πίνουμε ό,τι και όσο αυτοί αποφασίζουν , μας χρειάζονται για να πληρώνουμε διάφορα και να λειτουργούμε ως καταναλωτικό αγαθό και ελέγχουν τι θα επιλέξομε και πως θα κινηθούμε αύριο ,ποιο θα είναι το μέλλον μας  μεθαύριο

Για όλα αυτά όμως που τους «προσφέρουμε» μας δείχνουν την αγάπη τους . Πως ;

Μας κάνουν έντεχνα να πιστεύουμε στην ελπίδα , ότι -  μετά από μια απότομη πτώση στον πάτο του βαρελιού -  το σήμερα είναι καλύτερο , ότι ΝΑ έχουμε σημάδια ανάκαμψης , μας δίνουν επιδόματα ( για να μας διατηρούν στα όρια ) , ότι ΘΑ τρώμε με χρυσά κουτάλια εξαιτίας των πλούσιων Ελληνικών ΑΟΖ  , να μην φοβόμαστε τους Τούρκους αφού έχουμε ισχυρές συμμαχίες που για να μας προφυλάξουν φτιάνουν βάσεις σ όλη τη Ελλάδα και άλλα , που συνέχει εφευρίσκουν .

Τούτη τη φορά όμως  ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !!

Έχετε παραδώσει ψυχή κα πνεύμα ;  δεν έχετε πλέον εμπιστοσύνη και αντοχές ; ή  έχετε ακόμα αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό ;

Είστε «τελειωμένοι»  και περίμενε τε το τέλος ή  καίει μέσα σας μια σπίθα που όμοιά της έχουν μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ στην καρδιά και στην ψυχή ;

Κρατήστε την , σύντομα θα γίνει πηγή φωτός και ζεστασιάς !

Εις το επανιδείν !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )