Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

Τα πιτσουνάκια Μενδώνη-Παναγιωταρέα: Το «ζευγαράκι» της… Μπουμπουλίνας ταξίδεψε στο Παρίσι με 6.000 ευρώ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

egrafo_logo
Ότι είναι κολλητές, αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αλλά, σε κάθε ταξίδι να είναι «αχώριστες», είναι πολύ περίεργο. Αναφερόμαστε φυσικά στο δίδυμο της «Μπουμπουλίνας», την Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα, οι οποίες πηγαίνουν χεράκι – χεράκι σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του υπουργείου Πολιτισμού στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε πως τα ελληνικά ΜΜΕ πριν από λίγο καιρό, βούιξαν, όταν έγινε γνωστό πως δείπνησαν με νεανική παρέα στις ΗΠΑ, σε διάσημο εστιατόριο.
Τώρα, το αχώριστο ζευγάρι του υπουργείου Πολιτισμού, ταξίδεψε στο Παρίσι όπου η Λίνα Μενδώνη, απένειμε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιβαλλοντική οργάνωση Instituto do Patrimonio Cultural του Πράσινου Ακρωτηρίου, σε μία λαμπρή τελετή στο εμβληματικό κτίριο της UNESCO στο Παρίσι…
Κατ’ αρχήν και σύμφωνα με όσα ανέφερε η σχετική απόφαση στην διαύγεια, την οποία υπέγραψε η ίδια η Μενδώνη «Εγκρίνουμε τη μετάβαση και παραμονή στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, της κ. Λίνας Μενδώνη, Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και των κ. Άννας Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα, Ειδικής Συμβούλου της Υπουργού για θέματα επικοινωνίας και Αδαμαντίας Κλώτσα, Διπλωματικής Συμβούλου, αποσπασμένης από το ΥΠ.ΕΞ. στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού…».
Και πάμε στο ψητό. Στο κόστος αυτού του ταξιδιού: 5.950 ευρώ!
Ωστόσο, έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφέρουμε τα εξής:
  • Η ημερήσια αποζημίωση ορίστηκε στα 800 ευρώ.
  • Η αξία των αεροπορικών εισιτηρίων και του τρένου στα 2.000 ευρώ!
  • Η δαπάνη διανυκτερεύσεων της Μενδώνη στα 1.090,00 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, η Παναγιωταρέα θα μείνει… αλλού.
eggrafo_1

eggrafo_2

eggrafo_3
.makeleio.gr