Σάββατο, Νοεμβρίου 23

ΣΟΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ «ΒΡΩΜΙΑ» ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔAKIA ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

BeFunky Collage
Aυτό που θα δείτε διδάσκεται, μεταξύ άλλων, στα σχολεία μας στην 6η τάξη του δημοτικού και περιέχεται στο επίσημο βιβλίο διδασκαλίας!
Ποια ελληνική παιδεία; Αυτά τα πράγματα δεν τα έκαναν ούτε τα πιο άρρωστα μυαλά των κομμουνιστών.
Βάζουν σε μαθητές της 6ης δημοτικού να ετοιμάσουν ως εργασία, μια επιστολή σε δήμαρχο και κατοίκους που αντιδρούν στην εγκατάσταση λ@θρομεταναστών στην περιοχή τους, για να τους
πείσουν ότι τελικά πρέπει να τους δεχτούν!
Δείτε πόσο καλά οργανωμένο είναι το σχέδιο:
1 mesa ok
mak mesa
Λίγο πιο κάτω δίνεται στους μαθητές και η φόρμουλα για να ετοιμάσουν επιστολή κατά του δημάρχου και των κατοίκων που αντιδρούν στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών, μάλιστα προτρέπει τα παιδάκια να στείλουν την επιστολή και σε εφημερίδα:
dimarxe1 OK
Aμέσως μετά, γίνεται αναφορά στην Μικρασιατική καταστροφή και δημιουργείται στους μικρούς μαθητές η εντύπωση ότι οι Έλληνες που κατάφεραν να εγκαταλείψουν την Μικρά Ασία, ήταν πρόσφυγες όπως και οι «πρόσφυγες» που μας έρχονται, δηλαδή οι λ@θρομετανάστες!
Ό,τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι Αριστεροί…
prosfyges
Και αυτά είναι μόνο μερικά αποσπάσματα ενός βιβλίου.. από αυτά που διδάσκονται συνολικά οι μικροί μαθητές.
Το συγκεκριμένο βιβλίο όπως και άλλα εντάσσονται στο πρόγραμμα με τίτλο «Αναμόρφωση των προγραμμάτων σπουδών και συγγραφή νέων εκπαιδευτικών πακέτων».
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στους τίτλους του βιβλίου, είναι συγχρηματοδοτούμενο 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και 25% από εθνικούς πόρους.
Tύφλα να έχει το βιβλίο της Ρεπούση δηλαδή που μιλούσε για συνωστισμό στην Σμύρνη..!
Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για το λαθρομεταναστευτικό στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:
1.indd
makeleio.gr/