Τετάρτη, Νοεμβρίου 20

Η ΠΑΤΡΙΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΚΑΘΕΥΔΟΜΕΝ !!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση έδειξε ότι :
Κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη σαν τη Λαμία από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού και συγχρόνως γεννιέται μια πόλη σαν την Πάτρα από αλλόθρησκους και κυρίως από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. που έρχονται στη χώρα μας!!!

Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να εντείνει τα μέτρα φύλαξης των συνόρων μας από ξηράς και θαλάσσης, αντίθετα ψήφισε νόμο την 1/11/2019 (που θα έχει ισχύ από 1/1/2020), όπου ΟΧΙ ΜΟΝΟ το άσυλο στους πρόσφυγες ή στους λαθρομετανάστες θα δίνεται στους 6 μήνες από 9 μήνες που ήταν μέχρι σήμερα, αλλά επί πλέον όσοι «μονιμοποιούνται», θα έχουν τη δυνατότητα από 1/1/2020 να φέρουν στην Ελλάδα ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!.
Ώστε με ένα πολύ εύκολο τρόπο να αυξανόμαστε!!! και να πληθυνόμαστε!!!, (μιας και η υπογεννητικότητα των Ελλήνων βρίσκεται στο Ναδίρ, για τους γνωστούς λόγους!!!).
Και εμείς ως λαός, ενώ βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά (και η Ελλάδα μας να ισλαμοποιείται, με ένα τέτοιο προδοτικό και καλά σχεδιασμένο τρόπο), αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις (όπως η Ιερά Μητρόπολης Πειραιώς προτείνει), δυστυχώς, καθεύδομεν!!! (= κοιμόμαστε) (στους καναπέδες μας)!!!.
Κατά τ’ άλλα ως Έλληνες, υπερηφανευόμαστε ότι διαθέτουμε υψηλό Εθνικό φρόνημα!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
.triklopodia.gr