Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

ΣΟΚ σε σχολείο της Αθήνας: Οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα τους έλεγαν τα παιδιά τους (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτά που ποτέ κανείς γονιός δεν θέλει να ακούσει, δυστυχώς συνέβη στην περιοχή της Δάφνης.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς, σε γυμνάσιο της περιοχής, μουσάτος άνδρας, 35-40 ετών (πιθανόν και «μετανάστης»), ακολουθεί κορίτσια μετά από το σχόλασμα και τους επιτίθεται, κρατώντας μαχαίρι.

Τα νέα έκαναν γρήγορα το γύρο της πόλης, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία σε γονείς και μαθητές που όπως λένε φοβούνται, αφού δράστης κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.
Συγκεκριμένα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου, καταγγέλλει πως τρία κορίτσια της πρώτης τάξης, την ώρα που σχολούσαν και επέστρεφαν στο σπίτι τους, δέχτηκαν επίθεση από άνδρα, οπλισμένο με μαχαίρι, που ήταν κρυμμένος πίσω από μερικούς θάμνους έχοντας στήσει…ενέδρα.
Όταν τα κορίτσια σχόλασαν, τα περίμενε με ένα μαχαίρι. Όπως λένε οι πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα τρία κορίτσια, έμεινε λίγο πιο πίσω από τα υπόλοιπα για να δέσει τα κορδόνια του.
Ξαφνικά είδε να πετάγεται μέσα από τις φυλλωσιές του πάρκου, ένας εύσωμος άνδρας, ο οποίος έβγαλε από το μανίκι του ένα μαχαίρι και πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τα δυο κορίτσια.
Τα κορίτσια έτρεξαν αμέσως στο σπίτι μιας συμμαθήτριάς τους και από κει ειδοποίησαν την αστυνομία.
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράση καθώς και το που βρίσκεται ο ίδιος, αφού ακόμη αναζητείται από τις αρχές.


(φώτο: Pexels)
el.gr
 triklopodia.gr