Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, δεν πρόκειται για πολυπολιτισμική κοινωνία αλλά για μουσουλμανική κοινωνία ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !

“Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά”. Αυτή την απίστευτη δήλωση έκανε στη Βουλή στις 4/10/2019 ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταχειροκροτούμενος μάλιστα από τους βουλευτές του, πολύ από τους οποίους ίσως δεν κατάλαβαν τι είπε.
Επειδή πολλοί είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι ο Πρωθυπουργός έκανε αυτή την τρομερή δήλωση, αναδεικνύοντας ίσως εσωτερικά του πιστεύω, το βίντεο που παραθέτουμε εδώ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Αλίμονο όμως. Όχι, και δέκα φορές Όχι κύριε Πρωθυπουργέ. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι η δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, όπως κακώς κάκιστα την οραματίζεστε. Στην πραγματικότητα,οδεύουμε ολοταχώς στη δημιουργία μιας μουσουλμανικής κοινωνίας. Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες αποτελούνται από Χριστιανούς,Ορθόδοξους, Προτεστάντες, Καθολικούς,Μουσουλμάνους,Ινδουιστές, Βουδιστές,Εβραίους, Ανεξίθρησκους,Άθεους κλπ.

Αυτές οι κοινωνίες δημιουργήθηκαν σε χώρες όπως οι ΗΠΑ,ο Καναδάς, η Αυστραλία, όπου όμως, υπήρξε πολιτική ποσόστοσης όσον αφορά την προέλευση των μεταναστών, ώστε αριθμητικά να υπερέχει πάντοτε το αγγλοσαξωνικό στοιχείο. Ποτέ και πουθενά στον κόσμο οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώθηκαν σε τοπικές κοινωνίες γιατί δεν παντρεύονται αλλόθρησκους. Και έχουμε πολλά παραδείγματα όπου οι Μουσουλμάνοι κατέλαβαν τη χώρα όπου εισέβαλαν όταν έγιναν πληθυσμιακά υπεράριθμοι ( Λίβανος, Βοσνία, Ερζεγοβίνη ).

Επί πλέον, θα έπρεπε να προξενεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι, δεν έρχονται Χριστιανοί πρόσφυγες και μετανάστες αλλά αποκλειστικά σχεδόν Μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν πηγαίνουν στις ομόθρησκές τους πλούσιες χώρες του κόλπου αλλά στην Ελλάδα.

Ούτε είναι λογικό να μας έρχονται εδώ Μουσουλμάνοι από χώρες όπως η Αλγερία και το Μαρόκο όπου δεν υπάρχει εμφύλιος πόλεμος και κατά συνέπεια δεν είναι πρόσφυγες. Αλλά ούτε συνορεύουν με την Ελλάδα, ενώ οι χώρες τους είναι απέναντι από Ισπανία,Πορτογαλία, Γαλλία οι οποίες έχουν σφραγίσει τα σύνορά τους. Αλίμονο όμως.
Όταν εισβάλουν ανεμπόδιστοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι,
Όταν οι περισσότεροι από αυτούς θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί και οι μαζικές εναπροωθήσεις που επαγγέλλεστε είναι πρακτικά αδύνατες
Όταν οι μουσουλμάνες γυναίκες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι ενός των δικών μας
Όταν τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στην Ελλάδα είναι Μουσουλμανάκια
Όταν ένα στα δύο Ελληνόπουλα φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό, όταν εισβάλουν καθημερινά εκατοντάδες νέοι μουσουλμάνοι στη χώρα
Όταν ένα στους δύο νέους μέχρι 30 ετών στα επόμενα 5-10 χρόνια θα είναι Μουσουλμάνος
Όταν οι θάνατοι Ελλήνων υπερβαίνουν τις γεννήσεις κατά 50.00 κάθε χρόνο
Όταν κάθε χρόνο πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια μεγάλη μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα

Η μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων αποκλειστικά και μόνο Μουσουλμάνων που οι περισσότεροι θα μείνουν στη χώρας μας, (οι οποίοι, το τονίζουμε και πάλι, δεν ενσωματώνονται γιατί δεν παντρεύονται αλλόθρησκους), η υπεργεννητικότητα των γυναικών τους, η δημογραφική κατάρρευση των Ελλήνων και η φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην Ισλαμοποίηση της μέχρι πρόσφατα ομογενοιοποιημένης ελληνικής κοινωνίας.

Είσαστε αρκετά έξυπνος κύριε πρωθυπουργέ για να τα καταλάβετε όλα αυτά. Εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει αν τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα χάσουν την πατρίδα που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας με αίμα και δάκρυα και παρέμεινε ελληνική για 3.000 χρόνια.Τότε δεν βλέπουμε σε τι διαφέρετε από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ που διαδεχτήκατε στην κυβέρνηση, οι οποίοι ακόμα και σήμερα προκαλούν τον ελληνικό λαό με το να υποδέχονται του Μουσουλμάνους εισβολείς με πανό όπου αναγράφουν “refugees welcome “