Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, εξομολογήθηκε μερικά περιστατικά που της έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι της.

Τρομακτικό περιστατικό για Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου... είχαν πάρει ναρκωτικά»

Translate this page

Το κέντρο της Αθήνας έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανεβαίνουν οι τιμές του αλλά ταυτόχρονα να υποβαθμίζεται όλο και περισσότερο, αφού σε αυτό συχνάζει «κάθε καρυδιάς καρύδι» από κλέφτες μέχρι έμποροι ναρκωτικών.
Σε συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, εξομολογήθηκε μερικά περιστατικά που της έχουν συμβεί στο κέντρο της Αθήνας και στο σπίτι της.

«Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων μας, γιατί βλέπουμε πως η πολιτεία δεν έχει τα λεφτά να τα κάνει και δεν προλαβαίνει. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο. Έχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών.
Με έχουν σταματήσει στο δρόμο βράδυ άνθρωποι που είχαν πάρει ναρκωτικά. Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, όμως δεν με έπιασε υστερία, το αντιμετώπισα ψύχραιμα.
Τους έδειξα το πορτοφόλι μου και τους είπα “παιδιά, δεν έχω λεφτά, πάρτε αν θέλετε αυτό το 20ευρω”. Μου έχει συμβεί και στο τρένο να με αναγνωρίσουν και να έρθουν κατευθείαν σε μένα.

Την πολυκατοικία μας την έχουν ανοίξει τρεις φορές. Έχω κοιτάξει από το ματάκι της πόρτας και έχω δει στο σκοτάδι να “χαρχαλεύουν” περίεργα. Δεν θέλω όμως να βάλω φόβο στη ζωή μου», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.pronews.gr/